a blog written by sunniva larsen

PERINALDO


Innlegg postet: 12.07.2017 16:01 i Blogg


Heihei! Nå har jeg og kjæresten nettopp spist frokost (ja, sykt sent, hhaha), og nå sitter vi bare her og pusler med hvert vårt. Jeg synes det er skikkelig koselig, å være sammen selv om man ikke nødvendigvis gjør noe sammen. I går var vi på grilling hos Johanne sammen med masse andre fine folk, og det ble en utrolig koselig kveld! Grilling er ikke helt min greie tror jeg, men jeg elsker allikevel grillkvelder. Baaare god stemning.

 

I dag tenkte jeg å poste noen bilder fra landsbyen vi bodde i når vi var i Italia, for det var så utrolig fint der. Jeg elsker små og koselige landsbyer, fremfor storbyer, så Perinaldo var midt i blinken for meg. Det lå på toppen av et lite fjell, og rundt oss var det bare daler og fjell dekket av trær. Man kunne se over til andre landsbyer nede i dalene, eller som også lå på toppen av andre fjell. Jeg synes det er utrolig rart å tenke på at før i tiden måtte man gå ned og opp fjellene for å komme til hverandre, det må jo ha vært ufattelig kronglete.

 

 

Jeg tror denne plassen ble favorittstedet mitt i Perinaldo. Jeg "fant" det da jeg var ute og gikk litt alene, etter at jeg hadde gått gjennom masse små gater, opp noen korte trapper og plutselig kom jeg ut her. Jeg elsker plantene som vokser oppover veggen, og alle plantene som er satt ut. I tillegg liker jeg virkelig godt maleriet på veggen. Hvis jeg husker riktig er mannen på bildet Giovanni Cassini, en astronom som ble født i Perinaldo. Rundt om i byen var det malerier på noen av husveggene, og selv om jeg ikke forstod hva som stod under bildene, så var det veldig interessant å se på. 

 
Den flotte kirken i Perinaldo. Selv om jeg ikke er religiøs på noen som helst måte, elsker jeg virkelig religiøse bygg. Det er så mange vakre detaljer, så mye tid brukt på bygget at jeg blir så utrolig fascinert. Dørene var uheldigvis ikke åpne i denne kirken, men jeg likte virkelig hvordan den så ut på utsiden, så jeg måtte knipse et bilde, hehe. 

Utsikten fra rommet mitt. Ikke noe stort og åpent landskap kanskje, men jeg likte virkelig denne utsikten. Her kunne jeg kikke på folk som gikk forbi nede i gatene, eller bare beundre fargekombinasjonene og arkitekturen (haha, jeg elsker når farger bare klaffer skikkelig?).
 

 

Jeg har enda flere bilder, men dette er de jeg har redigert til nå. Gleder meg til å dele masse mer fra Italia-turen 

1 kommentarer


NORGEEEEEEE


Innlegg postet: 10.07.2017 11:54 i Blogg


Jeg er hjemme igjen! Etter seks herlige dager i Italia sammen med mine beste venner (sånn ca, Mina kom dagen før jeg dro :(), er jeg hjemme i Norge. Selv om jeg gjerne skulle vært der en uke til, så er jeg sååå glad for å være hjemme! Følelsen da den friske, kalde lufta traff ansiktet mitt da jeg kom ut av Oslo Lufthavn.. Helt sinnsykt herlig, jeg har savnet det norske været og den friske lufta. Og drikkbart vann fra springen!! 

 

Akkurat nå er jeg litt overalt føler jeg, i dag skal jeg på jobb, innom helsestasjonen, samtidig som jeg må rydde ut av bagen, og på samme tid vil jeg redigere bilder og video! Jeg har typ 800+ klipp, så det blir hvertfall helt sikkert en reisevlog, wii. Denne uken har jeg både jobb og kjøretimer, og så må jeg jo få møtt igjen kjæreste og venner. I tillegg så må jeg begynne å se på leiligheter til høsten... Herremin, nå følte jeg at jeg kom hjem til mye ugjort, haha. 

 

 

Jeg har ikke hatt tid til å redigere noe særlig med bilder enda, og jeg vil gjerne fordele dem litt utover, så her er noen bilder fra dagen jeg dro, haha. Reisen gjennom og fra Oslo Lufthavn var egentlig veldig avslappende og digg, i motsetning til når jeg dro hjem, som var fra flyplassen i Nice (!!). Noe av hovedproblemet med Nice var sikkert at det meste var på fransk og jeg bare følte meg skikkelig lite hjemme, men altså.. Jeg synes flyplassen bare var forvirrende, de ansatte snakket til meg på fransk (selv etter jeg snakket på engelsk, og gjorde det klart at jeg ikke forsto, haha..??) og nei, jeg var bare sykt stressa. Det gikk litt over da jeg fikk satt meg ned å spise da, jeg slaktet en sinnsykt god burger, men note to self: aldri gjør det igjen, haha. Jeg spiste faktisk burger og pommes på vei til Italia også, og herregud ja sykt godt, men ikke noe jeg vil ha i magen når jeg reiser. Det skal jeg huske til neste gang.

 

Åh, også må jeg bare legge til at jeg brukte sånn.. 660 kr på taxfreen i Nice på bare godteri. Er det mulig? Hhaha.


 

burgerrrnn på Oslo Lufthavn.

 


Nå har jeg rett og slett ikke tid til å skrive mer, for jeg må ordne meg til stengevakt på jobb. Aller helst vil jeg bare slappe av i dag, men.. må man, så må man! Hejdååå.

0 kommentarer


UBESLUTTSOM


Innlegg postet: 03.07.2017 00:45 i Blogg


God kveld! Jeg kom hjem fra jobb for en time siden, og FOR en slitsom dag på jobb! Egentlig har jeg bare lyst til å legge meg, men jeg må pakke til Italia. Jeg drar i morgen, på formiddagen, og har selvfølgelig ikke pakket noe i det hele tatt. Det ender sikkert bare med at jeg slenger litt lette klær oppi, så det tar forhåpentligvis ikke så altfor lang tid å få pakket ferdig.

 

I går var jo siste frist for å endre rekkefølgen på studiene på Samordna Opptak, og gjett hvem som satt og styra med lista noen få timer før fristen gikk ut?:-)) Meg, selvfølgelig. Jeg har vært ganske så sikker på at det blir Trondheim til høsten ganske lenge nå, men denne uken ble jeg plutselig veldig usikker. Til slutt endte det med at jeg plasserte Gjøvik på førsteplass, isteden for Trondheim som jeg har vært innstilt på så lenge. Blir oppgitt over meg selv altså, men jeg håper og tror at jeg blir veldig fornøyd uansett hva jeg ender opp med å gjøre til høsten. Det er forresten grafisk design på NTNU jeg har søkt meg inn på, noe jeg har hatt lyst til veldig lenge. 

 Nåå må jeg sette i gang med den pakkingen, jeg ville egentlig bare stikke innom for å si "hei, og hade, nå stikker jeg til italiaa!". Jeg blir borte til slutten av uka, og jeg gleder meg skikkelig! Håper dere får en fin uke, hvor enn dere er i verden og at dere har noen skikkelig bra sommerdager 

5 kommentarer


FIN DAG + DÅRLIG KARMA


Innlegg postet: 26.06.2017 11:38 i Blogg


Heyy! Akkurat nå sitter jeg ved kjøkkenbordet hjemme hos kjæresten min, jeg har nettopp spist frokost og skal straks ut å trene litt, MEEN jeg tenkte å stikke innom å dele litt fra over-i-gårsdagen (altså, lørdag). I går sto jeg opp tidlig og dro innover til Oslo, hvor jeg skulle møte Thea og Kine for å dra på IKEA. Vi fant plutselig ut at toget til Thea ikke stoppet på stasjonen hennes, selvfølgelig, så det ble litt forsinkelser, men vi kom oss omsider til IKEA Furuset. Kine har nettopp flyttet inn i kollektiv i Oslo, så vi var på jakt etter seng(er) og noen småting. Jeg er så vant til at man bruker fleeere timer inne på IKEA, men vi brukte bare litt over en time.

 

Etter den korte IKEA-turen, dro vi inn til Oslo igjen hvor vi satte fra oss den ene sengen hos søsteren til Kine, og tok med resten til kollektivet Kine skulle bo i. Uheldigvis var det ikke heis der hvor Kine bor, men heldigvis bor hun bare i andre etasje. Flaks i uflaks. Etter at vi hadde løfte-dyttet senga opp den bratte og skeive trappa, stod vi greit svette i andre etasje med senga. Jeg angret på at jeg hadde tatt på meg tettsittende grå kjole, haaaha. Etter dette var egentlig den verste delen av flyttingen over, og vi monterte opp senga inne på rommet til Kine. 

 

 

Thea og Kine

 

Etter det satt vi bare i noen timer og pratet, ga hverandre veldig-forsinkede-bursdaggaver mens vi spiste mentos og sjokolade. Vi bestemte oss for å ta en tur til Karl Johan for å se etter noen småting, og bestille pizza på vei hjem. Jeg kjøpte meg en kjole på salg, hehe. Nå er det slutt på pengebruken, ass. På vei hjem ringte vi pizzastedet, men de hadde sommerferie. Uflaksen slo til igjen, gitt. Dermed fant vi oss et annet pizzasted, og de presterte å lage glutenfri pizza til Kine, haha. Med to vanlige pizzaer og én ikke-bestilt glutenfri, slo vi oss ned på rommet til Kine igjen. Tror vi har tiltrukket oss noe seriøst dårlig karma.

 

 

 

Hvis vi ser bort ifra dette tullebildet i to sekunder, så elsker jeg det store vinduet Kine har inne på rommet sitt. Rommet hennes var skikkelig lite, men samtidig veldig koselig og nei, jeg likte det veldig veldig godt. Liker bildet veldig godt også.

 

 

Etter enda noen timer med prating (vi holder aldri kjeft), gikk vi ned til Rådhusplassen hvor kveldens biiiig happening (lol) fant sted; VG Lista ofc. Selv om det ikke er helt min greie, og det er mange artister der jeg egentlig ikke hadde dratt for å se, så var det veldig gøy. Det går liksom ikke an å ha det kjedelig på konsert, føler jeg? Uansett om man elsker artisten eller er helt likegyldig så blir det alltid gøy uansett. 

 Etter VG-lista var over var det egentlig på tide for meg og Thea å ta toget hjem. Det hadde vært en utrolig lang dag, med mye farting frem og tilbake, men selvfølgelig utrolig koselig. Nå som Kine bor litt mer sentralt til enn det hun gjorde før, så kanskje det blir litt lettere å møtes litt oftere.

 

Men, nå! Må jeg komme meg ut. Det ser nesten ut som om det skal regne her, så jeg bør få unnagjort den treningen før den tid. Håper dere har hatt en bra start på uka 

3 kommentarer


JEG SKAL TIL ITALIA!


Innlegg postet: 13.06.2017 11:00 i Blogg


Æææ! Som overskriften sier: JEG SKAL TIL ITALIAAA! I starten av juli drar jeg og min homie Maren til Italia. Ah, jeg gleder meg så sinnsykt. Italia er et land jeg alltid har hatt lyst til å besøke, og nå kan jeg snart krysse det av listen. Vi skal til en utrolig koselig og søt landsby som heter Perinaldo. Det blir dermed ikke noe Roma eller Venezia-seeing denne gangen, men det skal jeg definitivt tilbake for en annen gang. 

 

En av de tingene jeg synes er mest interessant med Italia er kulturen og historien man finner i de nydelige bygningene, og rundt om i byene. Jeg vet ikke helt hvor mye slikt Perinaldo og området rundt har å by på, men jeg er sikker på at jeg finner ufattelig mye vakkert og se på. Kameraet blir seefff med, og bloggerhjertet mitt gleder seg nesten aller mest til de fine bildene jeg skal ta, hehe. Selvfølgelig blir det helt fantastisk å dele dette eventyret med Maren, det blir vår første utenlandstur sammen, så det kan ikke bli annet enn bra 


wiii som jeg gleder meg!

0 kommentarer


LØRDAG MORGEN?


Innlegg postet: 12.06.2017 12:15 i Blogg


God sen morgen! I dag våknet jeg egentlig ganske tidlig, men drøyde det å stå opp med noen timer, hehe. Jeg spiste en god frokost for en stund siden, brød med ost. Jeg er et enkelt menneske, og det enkle er ofte det beste. Gi meg ost og en brødskive så er jeg fornøyd.

 

Jeg innså nettopp at det er mandag, og starten på en ny uke. Etter at jeg sluttet på videregående har dagene gått helt i surr, og jeg befinner meg liksom på helt feil dag. Jeg trodde det nemlig var lørdag i dag, haha. Det har nok noe med at jeg ofte jobber helg, så helgen har liksom blitt mine mandager og tirsdager, mens mandag har blitt min fredag, om dere skjønner? Forhåpentligvis ordner dette seg når jeg begynner å studere til høsten! Ikke at jeg gleder meg noe særlig til mandagsfølelsen, men deilig å ha styr på ukedagene ihvertfall.

 

 

 

Er ikke utsikten her fin? Det er mye finere i virkeligheten enn på bildet, av en eller annen grunn ble plutselig canon kameraet mitt om til kameraet på den gamle Sony Ericsson W810-mobilen min med 2 megapixler liksom. Neida, men jeg klarte ikke å fange the real beauty. Jeg er hos kjæresten min akkurat nå, og noe av det jeg gleder meg mest med å stå opp er den utsikten her. Det er jo så fint! I dag er det for en gangs skyld fint vær, så jeg skal straks ut en tur. Selv om jeg har vært her ganske mye så er jeg fortsatt ikke så godt kjent, så det blir nok ikke en lang ekspedisjon, vil ikke rote meg bort, haha.

 

Ha en fin dag ♥

4 kommentarer


VEGETARSALAT


Innlegg postet: 09.06.2017 08:44 i Blogg


I går bestemte jeg meg for å være litt adventurous, så jeg kjøpte en vegetar-salat! Med tabbouleh, feta og tomat. Altså, ikke at det var et sykt villmann-move, men jeg er som regel ganske avhengig av at det er litt kjøtt når jeg spiser salat, fordi det er så mange grønnsaker jeg ikke liker. Til min store glede var den veldig god, og jeg ble god og mett. Prisen var på hele 70 kr da, så den blir nok ikke å kjøpe på en stund, haha. Synes det er litt drøyt for en salat aassss.

 

 

 

På bildet her så den ikke akkurat så veldig appetittelig ut, men var god, lover! 


 

I går kveld tok jeg og søsteren min en tur på kino, og så den nye Pirates Of The Caribbean-filmen. Jeg har ikke sett alle og jeg aner ikke hvor mange det er i den serien nå, men jeg likte den uansett veldig godt. Lo av omtrent alt selv om det ikke var noe særlig morsomt, men det gjør jeg alltid på kino, hahha. Stille da, passer på at jeg ikke irriterer de andre på kino:))

 

Akkurat nå er jeg straks på vei ut døren, for jeg skal på jobb. Ute regner det, og da er det egentlig like greit å tilbringe dagen inne på jobb og tjene dollar $$$. Vi snakkesss! 

1 kommentarer


MAI MÅNED


Innlegg postet: 08.06.2017 13:20 i Blogg


Goood dag! Jeg oppdaget at jeg så vidt har blogget i mai, noe som er helt KRISE fordi mai desidert er den beste måneden i året. Det har skjedd så mye koselig i løpet av denne måneden, som jeg egentlig bare føler at jeg må litt skrive om. Så her er en liten mai-oppsummering! 

 

Måneden startet med at jeg hadde mine første dager på Pizza Hut. Jeg har fått jobb på Pizza Hut Innland på Gardermoen, og jeg trives veldig godt! Det er så klart utrolig hektisk på en flyplass, og det er fortsatt en del ting jeg må sette meg inn i, men jeg synes det er veldig trivelig å jobbe med det jeg gjør og de jeg jobber med. Jeg blir så klart bittelitt misunnelig på de som skal ut og reise, hehe. 

 

Den 14. mai var en gledens dag, for da kom kjæresten hjem fra folkehøgskole! Hvor lenge har jeg ikke ventet på dette? Det høres jo grusomt kjipt ut at jeg er så glad for at noen andre er ferdig med et år som har vært en utrolig opplevelse for dem, men jeg synes faktisk at jeg må få lov til å være kjempeglad, haha. Etter at han kom hjem har vi gjort masse koselig, og egentlig bare hatt det fint ♥ 

Ellers var det jo 17. Mai, årets aller beste dag. Jeg tilbragte dagen sammen med familie og venner, og hadde en skikkelig bra dag. Så lillebror gå sitt siste 17. Mai-tog, besøkte bestemor og dro på en sykt komisk fest på kvelden. Var faktisk innom maccern to ganger i løpet av 17. Mai, hahha. 

Ellers har jeg grillet, vært ute i sola og bare hatt det bra, egentlig. Til tross for at bildene over ser litt dystre ut, haha. Er så glad for at sommeren er her, og gleder meg virkelig til hva juni har å by på. 

3 kommentarer


MISTBERGET


Innlegg postet: 27.05.2017 12:07 i Blogg


Heihei! Enda en dag med strålende sol, er det ikke heeerlig? Her skinner ihvertfall sola, og det er allerede 22 grader. Tørr egentlig ikke å tenke på hvor varmt det kommer til å bli i dag, varmen er nemlig ikke min beste venn, så derfor sitter jeg inne akkurat nå. Senere i dag skal jeg ut og møte Thea, og vi finner sikkert på noe koselig i sola. 

 

Her om dagen gikk jeg og Ingvild opp Mistberget. Jeg hadde egentlig ingen planer, og plutselig ringte hun meg og spurte om jeg ville være med opp. Det er ikke den lengste turen, men det føles allikevel bra når man har kommet seg helt opp. Og utsikten er ganske flott fra toppen. Etter turen måtte vi ha mat, og ettersom det var Kristi Himmelfartsdag var ingen butikker åpne da vi kom ned fra Mistberget.. Dermed ble det en liten svipptur innom McDonalds, haaaha. Da følte jeg at turen var litt forgjeves, men men.. mat skulle vi ha. 

 

 


 

Nå skal jeg dra om en snau time, så jeg bør fikse meg. Ha en fin lørdag!

1 kommentarer


SOMMERMORGEN


Innlegg postet: 26.05.2017 11:01 i Blogg


Goood dag! I dag våknet jeg av alarmen min rett etter klokken åtte, og det var så utrolig deilig å stå opp tidlig. Det har blitt noen sene morgener i det siste, så nå var det deilig og bare få med seg morgenen, haha. Jeg sto opp, tok på meg sommerkjole og gikk bort på butikken for å kjøpe meg frokost. Jeg er hos søsteren min, så jeg bestemte meg for å kjøpe meg min egen frokost her. Jeg kjøpte med meg epler, rundstykker, yoghurt, druer og saft til dagene fremover. Det er så sinnsykt varmt for tiden, og jeg elsker det! For en gangs skyld, haha. Jeg har i flere år virkelig avskydd sommeren, men nå trekker jeg til meg varmen og bare.. nyter det. Håper på en hudfarge bittelitt mørkere enn #FFFFFF, men vi får se hva huden min får til. Jeg har ihvertfall fått masse masse fregner, så sola har satt litt preg på meg. 


 

 

Jeg prøver å kutte brusen litt, så jeg kjøpte meg inn litt saft så jeg kan drikke det isteden. Forhåpentligvis klarer jeg å venne av meg brusdrikkingen, og heller holde meg til vann. Får håpe jeg ikke blir avhengig av saft daaaa.


Om noen timer skal jeg ha kjøretime. Jeg synes kjøringen går veldig bra for tiden, og forhåpentligvis går timen bra i dag. Senere skal jeg kanskje møte noen venner, men uansett hva det blir til, så skal jeg ut i finværet. Må nyte det så lenge det varer, for snart pøser det vel ned. 

0 kommentarer


INNSTILT


Innlegg postet: 30.04.2017 09:25 i Blogg


God morgen! 

 

I går kveld gikk jeg kappgang fra jobb til togstasjonen for å rekke toget, og når jeg kom frem leser jeg på skjermen og ser: "INNSTILT" :-)) Selvfølgelig. Alle togene hjem var innstilt. Såå utrolig typisk. Jeg kom meg heldigvis hjem ved å ta buss for tog, og tog videre fra Oslo Lufthavn. Togene er innstilt i dag også, så da blir det øvelseskjøring til jobb. Da får jeg ihvertfall noe ut av at det er arbeid på toglinjene. 

 

Processed with VSCO with hb2 preset

I dag skinner sola og det er en skikkelig fin vårdag. Jeg elsker at det har blitt vår, og at det blir varmere ute. Hvis det bare kan holde seg så fint ute, så hadde det vært perfff. Nå må jeg ordne meg til jobb, og komme meg ut av pysjen. Bloggezz 

0 kommentarer


JEG HAR SIGNERT LEIEKONTRAKT


Innlegg postet: 28.04.2017 10:51 i Blogg


Holaaa! 

 

De to siste dagene har vært ganske travle. I går var jeg på reklame-innspilling på morgenen, før jeg dro til Eidsvoll for å møte Thea i noen få timer. Vi spiste ute, før jeg gikk rett ned på jobb. Dagen i dag blir også ganske travel, først skal jeg ha kjøretime, så jobb og sååå skal jeg i bursdag. Åh, egentlig vil jeg bare sove, haha! Neida, det blir en bra dag.

 

På onsdag signerte jeg leiekontrakt til studenthybelen i Trondheim, ææ. Litt skummelt, men jeg gleder meg veldig hvis det blir slik at jeg får dratt opp til Trondheim. Nå må jeg bare vite at jeg kommer inn på NTNU, da. Det er jo ingen selvfølge, og da må jeg jo studere et annet sted. Jeg er uansett sykt exciteeeddd!

 

 

Nå må jeg gjøre meg klar for kjøretime, vi prateeesss.

1 kommentarer


VOKSEN-TING


Innlegg postet: 26.04.2017 14:46 i Blogg


Goooood onsdag! Endelig er onsdagen her igjen, min all time favorittdag. Sola skinner og det meste av snøen har smeltet bort (takk gud). Jeg startet dagen med kjøretime etter en rask frokost, men jeg hadde feilberegnet litt så jeg presterte å ikke møte opp når jeg egentlig skulle, haha. Det ordnet seg heldigvis veldig fint, så det ikke ble noen store forsinkelser og timen gikk egentlig som den skulle. Jeg skal kjøre til Lillestrøm neste kjøretime, som jeg både gruer og gleder meg til. Jeg er veldig glad for at det går bra, men off.. Lillestrøm, liksom. Jeg vet det kommer til å bli litt stress, men satser på at det går fint. 

 


 

Jeg føler jeg har litt av hvert på planen i dag. Jeg må øve på bilteori, svare på noe mail og ordne litt med hybel. Jeg har fått tilbud om en studenthybel i en studentby i Trondheim, og svarfristen er i morgen. Jeg føler jeg er på vei inn i voksenlivet nå, når jeg fikser meg førerkort og hybel. Jeg er veldig usikker på om jeg skal takke ja til hybelen, fordi jeg ikke er sikker på om jeg kommer inn på studiene i Trondheim enda, meeen jeg har veldig lyst til å bo der. Ellers skal jeg pløye meg gjennom enda flere episoder av The Office (herregud jeg prater jo ikke om noe annet om dagen??), woo. 

 

- livet mitt akkurat nå - 
 

 

3 kommentarer


FRIDAYS


Innlegg postet: 25.04.2017 10:15 i Blogg


God morgen!

 

Utenfor snør det litt, og det ser ut som vi kunne vært i januar. Selv om det er fint å se på, ønsker jeg meg grønt gress. asap. I hele går tenkte jeg at "nå må det jo slutte å snø snart:-))", men.. Det gjorde det aldri. Nesten så jeg setter på jule-lista mi for å komme i skikkelig julestemning, haha. 

 

I går dro jeg til Jessheim for å møte Thea og Kine. Vi gikk på Fridays og jeg bestilte en Chicken BLT Sandwich (var det det den het?) med søtpotet-fries. Som jeg skrev i går så har jeg tenkt på disse friesene i over to uker, så jeg sendte en snap til dem begge og sa at vi måtte en tur på Fridays fordi jeg cravet dem, og slik ble det. Uken er komplett. Etter en stund ble jeg faktisk litt kvalm tho, men det var absolutt verdt det. Sandwichen var også sykt god, og jeg er litt stolt, fordi: Jeg spiser endelig litt tomater! Jeg har vært utrolig kresen hele livet, men i det siste har jeg pusha meg litt på å spise ting jeg ikke liker, og nå kan jeg stryke tomat av lista. Etter Fridays dro vi hjem til Kine på folkehøyskolen, hvor vi bare satt og prata hele kvelden. Koselig dag 

 I dag er planen å se noen episoder av The Office (er seriøst hekta igjen), kanskje presse inn en bitteliten treningsøkt og så dra på jobb. En ganske vanlig tirsdag egentlig, men det liker jeg. Ha en fin dag! 

5 kommentarer


DA VAR DET VINTER IGJEN


Innlegg postet: 24.04.2017 12:03 i Blogg


Hei, og ikke så god mandag! I dag våknet jeg til dette:

 

 

... Altså? Seriøst? Jeg vet vi fortsatt er i april, men..?! Dette er jo mer snø enn vi faktisk hadde i vinter, haha. Bittelitt koselig er det jo, men.. Ikke nå. Nå er jeg klar for grønt gress, blå himmel og varme, ikke parkas og sko som blir gjennomvåte av slapsen. Norge overrasker stadig, vi er jo innom alle årstidene på en uke. Neste uke står det mellom 11 og 17 grader på vær-appen min, og å gå fra snø og null grader til sol og 17 grader: only in norway, haha. 

 

Denne uken har jeg en skikkelig jobbuke, med i dag og onsdag som eneste fridager. Selv om været ute gjør meg litt småsur, så skal jeg prøve å gjøre denne mandagen bra. Akkurat nå sitter jeg ved kjøkkenbordet med The Office på macen, og et glass cola. Jeg begynte på The Office for andre gang i høst, men så datt jeg av, så nå har jeg begynt fra første episode igjen. Jeg tror jeg har sett alle sesongene én gang før, men denne serien er desidert en av mine favorittserier, så jeg må bare se den flere ganger. Det er ingen serie som får meg til å ville grine, le og cringe samtidig, slik som denne serien gjør.


 

Senere i dag drar jeg på Fridays med Thea og Kine. Jeg har cravet søtpotet-friesene derfra siden jeg smakte det for første gang for rundt to uker siden, og nå jeg bare ha. Det blir koselig, og nå er det lenge siden vi har sett hverandre, så vi har nok mye å prate om. Nå skal jeg fortsette med The Office-maratonet mitt, vi bloggezzzz.

2 kommentarer
SUNNIVA

20 • Akershus.

☼☼☼

- venneforespørsel -

KONTAKT/SAMARBEID

sunnivalarsen97@gmail.com

FØLG MEG

bildebilde bilde bilde bilde Follow


SØK I BLOGGEN


Translate


Kategorier

 • » Blogg
 • » Foto
 • » Personlig
 • » Produktanmeldelser
 • » Video


 • Arkiv

 • Juli 2017
 • Juni 2017
 • Mai 2017
 • April 2017
 • Mars 2017
 • Januar 2017
 • November 2016
 • Oktober 2016
 • September 2016
 • August 2016
 • Juli 2016
 • Juni 2016
 • Mai 2016
 • April 2016
 • Mars 2016
 • Februar 2016
 • Januar 2016
 • Desember 2015
 • November 2015
 • Oktober 2015
 • September 2015
 • August 2015
 • Juli 2015
 • Juni 2015
 • Mai 2015
 • April 2015
 • Mars 2015
 • Februar 2015
 • Januar 2015
 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2014
 • September 2014
 • August 2014
 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • April 2014

 • Design

  bilde
  hits