a blog written by sunniva larsen

baker sunniva


Innlegg postet: 31.01.2015 17:53 i Blogg


Halloo! 

 

Jeg har den verste fredagsfølelsen i dag, også er det lørdag! Det er helt forferdelig, å tro at det er lørdag i morgen, men så er det søndag. I dag var jeg på skolen, fordi vi har øvingshelg denne helgen. Vi setter opp "Heksene" av Roald Dahl, og vi har premiere på mandag, så alt må jo være helt klart til da. Vi slutta heldigvis rundt ett i dag, så da ble det en ganske kort dag.

 

 

far og sønn  (Thea og Christina) 


 

Når jeg kom hjem prøvde jeg å lage noen sunnere cookies, etter en oppskrift fra Shape Up. Herregud, jeg må være den verste bakeren i hele verden altså. Når jeg tok de ut av ovnen så de ut som hestebæsj! Og det er faktisk ikke kødd, haha. Jeg tror jeg faila med smøret, kanskje, og det var derfor de ble så stygge. De smakte jo bittelitt godt da, men ja.. Det ble ikke noe bloggbilder-materiale, for å si det sånn. Tror drømmen om å åpne eget bakeri gikk litt i dass etter dette, haha. Dere skulle sett hvor mye Josh lo av de, herregud.. Konemateriale lvl 100.Planen for lørdagskvelden er å slappe av, gjøre ting klar til nok en øvingsdag i morgen. I dag blir det tacosuppe til middag, og det er såå godt! (og det klarer jeg å lage...) Til tross for mine mislykkede cookies, så blir dette en fin kveld. 

 

Håper alle har en kjempefin helg så langt 

13 kommentarer


dress wants


Innlegg postet: 31.01.2015 10:00 i Blogg


Jeg satt nettopp og tenkte på hvordan jeg vil begynne å bruke mer kjoler og skjørt, fordi jeg synes det er så fint, når jeg kom på at jeg bare har tre kjoler. Den ene er for pyntete for hverdag, den andre sommerkjole og den siste er perfekt for hverdag, uansett årstid. Jeg har så lyst til å invistere i flere hverdagskjoler, men også flere til fest og finstas. Jeg bestemte meg for å se litt rundt, og fant noen jeg falt pladask for; 

 

FOREVER 21

 

1. Denne synes jeg var så enkel, men samtidig hadde den små og fine detaljer. Har blitt hekta på blåfarger i det siste, så denne likte jeg. (HER) 

2. Denne var jo bare dødssøt, elsker fargene og det lille beltet rundt midjen. (HER)

3. Elsker denne typen kjoler; Enkle og fine alene, men kan også bli så fint med en cardigan, smykker og en veske. (HER)

 

SHEINSIDE

1. Dere aner ikke hvor lenge jeg har hatt lyst på denne. Elsker alt med den; kragen, lengden, det gjennomsiktige partiet og bare.. Alt! (HER)

2. Åå, så fin og søt. Perfekt til sommeren, synes jeg. Jeg er ikke så glad i hvite kjoler, men denne var fin! (HER)

3. Enda en søt kjole, haha. Sløyfa på ryggen gjør hele kjolen! (HER) 

 

URBAN OUTFITTERS

 

1. Herregud, denne kjolen. Jeg har en greie for maxikjoler (selv om jeg bare har en selv), og blondemønsteret på denne er jo helt nydelig. Dessverre litt dyr, da. (HER) 

2. Først når jeg så denne, tenkte jeg "Herregud hva er det der", men jeg så nøyere og nå elsker jeg den. Den er jo dritkul! (HER) 

3. Jeg liker blomstermønster kjempegodt, men det er noen ganger jeg synes at noen klesplagg blir litt stygt med blomster på, men denne kjolen var kjempesøt. (HER)

 

Vurderer nesten å klikke noen av disse kjolene hjem til meg, fordi jeg er forelsket. Likte dere noen av de? 

10 kommentarer


shape up


Innlegg postet: 30.01.2015 18:59 i Blogg


Heihei!

 

Ahh, endelig fredag, dere! Selv om jeg må på skolen både i morgen og på søndag, så er fredagen skikkelig god. Vi har nemlig øvingshelg denne helgen, den første forestillingen vår er på mandag, så vi må jo bruke alle dagene før premieren til å øve. Jeg er helt utslitt av denne uka, men jeg klarer nok to dager til. 

 

I dag bestemte jeg meg for å kjøpe Shape up, selv om jeg ikke er noen stor trenings- eller sunnhetsentusiast, men jeg tenkte det kunne være lurt. Jeg prøver jo å spise sunnere, og jeg skal snart begynne å trene. Jeg har sagt det siden.. September, men denne gangen er det sant, haha. Josh får snart "ordentlig" bankkort, sånn man kan bestille på nett og alt (han hadde ikke det før fordi han ikke hadde ordentlig personnummer), så da kan vi melde oss inn sammen! 
En av de beste tingene med denne månedens Shape up var faktisk at de fokuserte mye på billige middagsretter, treningssentere og klær. Jeg og Josh har jo ikke akkurat den største inntekten, så det at vi har noen sunne og billige middager vi kan lage, er jo supert. Gleder meg faktisk til å prøve ut noen av middagsrettene, iii. 

 

Nå skal Josh og jeg vaske opp, og så skal vi lage middag sammen. Denne kvelden skal brukes til å slappe av, og samle krefter til øvingshelga. 

God helg!  - Hva skal du i helga?

13 kommentarer


summer please


Innlegg postet: 30.01.2015 10:00 i Blogg


Aah, jeg savner dagslyset nå. Jeg ser at det begynner å bli lysere og lysere for hver dag som går, men dear summer: hurry up please. Jeg gleder meg til å være ute, å kjøpe slush fordi det er så varmt (elsker slush), gå i lettere klær, kunne ta fine bilder, å sykle (!!), være lenge ute på kvelden, være med mine allerbeste og egentlig bare alt. 

 


noen bilder jeg tok forrige og forrigeforrige sommer 

 

Flere som gleder seg til sommeren? 

11 kommentarer


cheat day


Innlegg postet: 29.01.2015 17:55 i Blogg


Hei alle sammen! 

 

Nå sitter jeg i kroken min i sofaen, med kjeks og brus. Det er egentlig ikke lov i dag, men vet dere hva, det dreit jeg litt i idag. Jeg skal jo egentlig ikke spise kjempeusunt eller drikke brus i ukedagene, men jeg følte meg skikkelig dårlig i dag. Halsen gjør vondt hele tiden, har hatt vondt i hodet og vært kvalm i hele dag, så jeg bestemte meg bare for at i dag skulle jeg kose meg litt. 

 

Vi hadde gjennomkjøring for noen gutter fra en tip-klasse, tror jeg, er ikke hundre prosent sikker egentlig. Det gikk vel.. Helt midt på treet, haha. Det skjedde endel feil, men de synes jo ihvertfall at det var gøy når vi faila litt. Det er vel viktigst at publikum koser seg, er det ikke? 

 

 

Senere i dag lager Josh og jeg pizza til middag, enda mer cheat food, men vi kjøpte grov bunn da.. Det gjør det vel bittelitt bedre, haha? Jeg later som, så kanskje jeg ikke får så dårlig samvittighet. 

 

Håper alle har hatt en kjempefin torsdag 

9 kommentarer


morgenstund


Innlegg postet: 29.01.2015 08:00 i Blogg


God morgen! 

 

Akkurat nå sitter jeg i senga, hører på klassisk musikk og prøver å stappe i meg et eple samtidig som jeg skriver. Må gå ut døra om fem minutter, og det frister ikke så veldig. Nå om dagene har jeg mest lyst til å være inne i senga helt til våren kommer. Er helt utslitt av alt som skjer akkurat nå. I dag skal vi ha gjennomkjøring av forestillingen vår med publikum, og herregud, jeg tror ikke vi er klare for det, haha. Håper selvfølgelig det går bra, men jeg føler at det er så mye som er uferdig.

 


noen bilder jeg tok i sommer, ahh take me back 

 

Nå må jeg nesten gjøre meg klar for å gå ut, orker ikke, men jeg må. Jeg håper alle får en kjempefin dag 

9 kommentarer


tidecaller


Innlegg postet: 28.01.2015 19:33 i Blogg


Heihei! 

 

Nå har jeg nettopp slukt en skål med fajitas, superdigg som alltid. Herregud, når jeg kom ut døra i dag tidlig, jeg tror aldri jeg har blitt så umotivert til å gå på skolen av været før, haha. Vann og is overalt, det var umulig å komme seg fremover på en normal måte. Jeg har faktisk ikke tryna i dag da, noe som jeg er ganske overrasket over. Gleder meg så utrolig mye til våren nå, til sol, varme og blå himmel. 

 

 

Forresten, en liten ting som lyste opp dagen min; League of Legends har lagt ut sangene sine på spotify! Det er sikkert mange som synes det spillet er superteit, men man kan faktisk ikke nekte for at musikken deres er helt fantastisk. Denne sangen under, er helt klart min favoritt. Den er så fantastisk nydelig. 

 

(tidecaller)


 

I morgen er det tilbake på skolen, og enda mer jobbing med "Heksene". Det er så deilig, men samtidig stressende, å tenke på at vi snart er ferdig med disse lange øvingsdagene. Jeg er allerede sliten, så jeg lurer på hvordan jeg kommer til å føle meg etter øvingen på søndag, haha. I morgen skal jeg og de andre i klassen kjøpe iskrem og annet digg, så vi kan sette oss sammen, snakke og bare slappe av. 

 

Håper alle har hatt en fin onsdag 

7 kommentarer


winter walk


Innlegg postet: 28.01.2015 10:00 i Blogg


God morgen! Jeg tenkte jeg kunne vise noen av bildene jeg tok på søndag, når jeg og Josh gikk ned til nordbytjernet.

 


før og etter hahha

Ha en fin onsdag 

18 kommentarer


gjennomkjøring nr. 1


Innlegg postet: 27.01.2015 18:14 i Blogg


Halloo!

 

Akkurat så sitter jeg i sofaen, men må nok straks gå for å gjøre litt oppvask og lage middag. Tenkte jeg bare kunne sette meg ned å blogge litt, nå som jeg har tid. Dagen i dag har vært skikkelig hektisk, og jeg tror dagene bare kommer til å bli mer og mer stressende. I dag har vi hatt gjennomkjøring av hele stykket, som gikk sånn helt passe. Det er så mye vi kan gjøre bedre, men jeg synes vi gjorde det ganske bra i dag. 

 

 

Amanda og Kine (på scenen), Lisa, Christina, Lisbet + Thea hahha bolla 
Jeg driver forresten å lager en video, som jeg synes er supergøy! Jeg har faktisk glemt hvor morsomt det er å sette sammen klipp og gjøre det til en hel video. Jeg har tatt med kameraet på skolen, og fimer litt av klassen og bakom scenen. Jeg lager den for å vise til resten av klassen etter vi er ferdige med denne forestillingen, men kanskje jeg kan vise den til dere også? Får se om de som er med i den synes det er greit, så kanskje det blir en liten videoblogg.

 

Håper alle har hatt en fin tirsdag! 

4 kommentarer


programfagsuke dag 2


Innlegg postet: 27.01.2015 08:02 i Blogg


Heii! 

 

I dag skal vi fortsatt jobbe med forestillingen vår, og akkurat nå føler jeg meg faktisk veldig klar. Jeg våknet i dag og hoppa nesten ut av senga, men helt ærlig tror jeg den energien kommer til å falle litt når jeg kommer til skolen, haha. I dag tror jeg kanskje vi skal begynne å jobbe med scener, og det blir bra (jeg kan ikke replikkene heelt utenat da ops).trutmunn 

 

Jeg kommer nok til å være hjemme litt etter fire i dag, så da blir det ikke blogging før da. Tror kanskje jeg må ta meg en powernap, jeg vet hvor trøtt jeg kommer til å være når jeg kommer hjem, haha. Håper alle får en fin dag! 

4 kommentarer


sminke og kostymeprøving


Innlegg postet: 26.01.2015 21:53 i Blogg


Heihei!

 

Nåå, er jeg endelig hjemme igjen! For en lang, og fin dag. Skoledagen varte helt til klokken fire, og det skal den faktisk gjøre hver dag hele uka. Herregud, for en slitsom uke dette blir. Dag én er ihvertfall overstått. Etter skolen dro jeg og noen jenter hjem til Thea, og spiste taco.

 

På skolen i dag prøvde vi sminke, kostymer og parykker. Det var kjempegøy å få se hvordan jeg kommer til å se ut som heks, jeg synes jeg ble skikkelig annerledes, haha. Jeg har også en mørkebrun parykk, som dere sikkert får se senere i uka. Jeg ser faktisk helt forferdelig ut i den, men hva gjør man ikke for at en oppsetning skal bli bra?? Det er forresten Thea som sminker oss, og viser oss hvordan det skal være, hun er kjempeflink. 

 Nå må jeg gå å legge meg, jeg er helt utslitt. Jeg vet virkelig ikke hvordan bloggingen blir denne uka, siden jeg har så utrolig lange dager og det kommer til å være dødsslitsomt. Jeg skal gjøre mitt beste, og håper at jeg kan holde bloggen aktiv. God natt! 

 

4 kommentarer


last week in pictures


Innlegg postet: 26.01.2015 12:00 i Blogg


Heihei! 

 

Dette er den første dagen av programfagsuka mi på skolen, det betyr at klassen min bare har praktiske dramafag hver dag. Derfor skal blir det bare jobbing med forestillingen vår, "Heksene" av Roald Dahl, denne uka. Det blir kjempegøy, men også utrolig slitsomt. Det er kjempebra at vi har en hel uke satt av til å jobbe med forestillingen, for jeg tror virkelig vi trenger det, haha. Jeg må også på helgeøving neste helg, så jeg kan trygt si at etter denne uka så kommer jeg til å være helt utslitt. 

 

 

1. Jeg prøver heksekostymet mitt. // 2. Meg og mine fine, haha! // 3. Vi fikk prøve parykker på fredag, og jeg prøvde denne brune med en forferdelig pannelugg som stakk meg i øya. // 4 & 5. Meg og Lisa på skolen wooo! // 6. Bilde fra 18-årsdagen til Mina på lørdag, utrolig koselig kveld med fine jenter 

 

Jeg håper denne uka går like fort og blir like bra som forrige uke. Håper alle får en mandag 

2 kommentarer


tgi fridays på en søndag


Innlegg postet: 25.01.2015 18:27 i Blogg


Halloo! 

 

Josh og jeg kom nettopp hjem fra en gåtur ned til nordbytjernet, og så en koselig middag på tgi fridays. Vi skulle jo egentlig lage tandoori i dag, men.. Vi gikk forbi tgi fridays og vel, det fristet for mye. Jeg prøvde fortsatt å ta en litt sunnere hovedrett, så jeg kjøpte meg en cæsar salat, som smakte heelt fantastisk. Det var kanskje litt mye dressing i den, synes jeg, men ellers var den skikkelig god. Josh kjøpte ribs og sånt, vet egentlig ikke helt hva det heter, haha. Også delte vi en oreo madness til slutt, og herregud så godt. 

 

 

Nå må jeg dessverre forsette med dramaturgi-oppgaven jeg skal levere om fem timer. Jeg er ikke halvveis engang, åhh.. Jaja, sånn går det når man utsetter det såpass lenge, jeg må virkelig slutte med det. Jeg utsetter alltid alt til siste liten, også ender jeg opp med dårlig resultater. Jeg får gjøre mitt beste, på den korte tiden har. 

 

Ha en fin kveld 

10 kommentarer


sunday


Innlegg postet: 25.01.2015 13:10 i Blogg


Heii! 

 

I går kveld, mens jeg, Maren og Mina gjorde ting klart til bursdagsfeiring, kom jeg plutselig på at jeg har en innlevering som må leveres i dag og jeg har ikke starta. Helt fantastisk, haha. Jeg har begynt på den nå da, og jeg tror jeg blir ferdig til innleveringsfristen. Som jeg skrev i går kveld, bursdagen var utrolig koselig! Hadde det så gøy, og det var rett og slett skikkelig hyggelig. 

 

I dag er planen å rydde og vaske huset, fordi vi har klart å rote det til igjen. Noen ganger lurer jeg på hvorfor vi bor alene haha, vi er begge utrolig rotete av oss. Tror kanskje vi skal gå oss en tur ned til nordbytjernet, også blir det tando(o?)ri til middag! Jeg har blitt så glad i kylling i det siste, det er jo så godt. 

 


her så jeg veldig sur ut, men det er jeg ikke. 

 

Forresten! Jeg driver å lager meg en spilleliste med sånne fine instrumentale sanger, som jeg kan høre på når jeg bare vil ha fin bakgrunnsmusikk. Jeg har litt klassisk musikk, noe fra frozen og noe fra hobbiten. DET jeg lurte på, var om dere vet om noen filmer med dritfin soundtrack eller noe annet musikk, som ikke har noen som synger i seg. Hadde satt veldig pris på det!

 

Ha en fin søndag!  

11 kommentarer


koselig kveld


Innlegg postet: 25.01.2015 01:11 i Blogg


Heii, nå er jeg hjemme igjen! Det ble ikke så utrolig seint, jeg kom vel hjem for ikke så lenge siden. Det var utrolig koselig i kveld, og jeg møtte noen jeg ikke hadde sett siden ungdomsskoleavslutninga, og noen jeg møtte for første gang i dag. Vi koste oss uansett massemasse! Har ikke så mange bilder fra ikveld, men bare poster noen. 

 Håper alle hadde en superfin lørdag, nå må jeg gå og legge meg, for jeg er så trøtt. God natt! 

3 kommentarer
20 • Gjøvik

Grafisk design-student ved NTNU med stor kjærlighet til pizza og katter.

ofte sett med kameraet hengende rundt halsen, pepsi max flaske i hånda og kledd i helsvart.

☼☼☼

- venneforespørsel -

KONTAKT/SAMARBEID

sunnivalarsen97@gmail.com

FØLG MEG

bildebilde bilde bilde bilde Follow


SØK I BLOGGEN


Translate


Kategorier

Blogg
Foto
Personlig
Produktanmeldelser
Video


Arkiv

 • September 2017
 • August 2017
 • Juli 2017
 • Juni 2017
 • Mai 2017
 • April 2017
 • Mars 2017
 • Januar 2017
 • November 2016
 • Oktober 2016
 • September 2016
 • August 2016
 • Juli 2016
 • Juni 2016
 • Mai 2016
 • April 2016
 • Mars 2016
 • Februar 2016
 • Januar 2016
 • Desember 2015
 • November 2015
 • Oktober 2015
 • September 2015
 • August 2015
 • Juli 2015
 • Juni 2015
 • Mai 2015
 • April 2015
 • Mars 2015
 • Februar 2015
 • Januar 2015
 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2014
 • September 2014
 • August 2014
 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • April 2014

 • Design

  bilde
  hits