a blog written by sunniva larsen

ALT ER LOV


Innlegg postet: 29.01.2016 14:00 i Blogg


Heihei! 

 

På onsdag møtte jeg Kine og Thea etter de var ferdig skolen, som jeg slapp fordi jeg hadde hatt fremføring om fordypningsemnet mitt i norsk på mandag. Endelig er jeg ferdig med den fordypningsemnet! (og kan begynne på de resterende 100 innleveringene og prøvene vi har de neste ukene :-(( ). Uansett, som sagt møttes vi når de var ferdige, og vi tok toget inn til Oslo. Vi skulle nemlig være publikum på "Alt er lov", som var utrolig gøy. Det var skikkelig rart å se hvordan slike program blir spilt inn. Det ser så annerledes ut på ekte, enn det gjør på TVen. På TV er alt klippet og redigert sammen, mens som publikum får man se alle pausene og sceneskiftene, haha. 

 

 

 

Vi måtte selvfølgelig ta noen bilder av de litt småekle måkene (sorry, er ikke så glad i fugler, haha) 

Thea og modellfuglen 

 I dag er planen å trene og ta en liten tur på senteret, har noen småting jeg må kjøpe. God helg ♥

2 kommentarer


video: 2015


Innlegg postet: 18.01.2016 12:00 i Video


Heihei!

 

Jeg har laget en liten video med klipp fra flere ting som skjedde i 2015, masse gode minner som er verdt å ta vare på; liten Oslo-tur, sommeren i England, hyttetur med søstra mi og masse mer ♥

 

 

Håper dere likte videoen, og takk til alle som gjorde året mitt til et fint år ♥

2 kommentarer


lørdagsskole


Innlegg postet: 16.01.2016 14:00 i Blogg


Heihei!

 

I dag er jeg på skolen. Ja, dere hørte riktig; PÅ SKOLEN. Det er faktisk noe av det verste, hahha, å miste helgens "hoveddag", om dere skjønner hva jeg mener. Grunnen til at vi er på skolen i helga, er fordi vi jobber med forestilling. Vi har premiere på mandag! Herregud, så fort tiden har gått. Alle scenene er skrevet av oss, og man er hovedperson i den scenen man har skrevet selv. Det er litt skummelt å vise noe man har skrevet selv, man blottlegger seg liksom litt. Jeg har jo aldri skrevet noe slikt selv, så det kan jo godt hende det er mange som rett og slett synes det er dårlig. Selv er jeg fornøyd med hva jeg har fått til, og jeg håper jeg rører ved noen hjerter i publikum, haha. 

 

 

;* trut

 

Ha en fin dag! ♥

5 kommentarer


NYE SKO


Innlegg postet: 14.01.2016 17:30 i Blogg


Heihei! 

 

Jeg har endelig tatt til fornuft og innsett at vans-skoene mine ikke funker på vinteren, og gått til innkjøp av nye sko! Jeg elsker de, og jeg trodde kanskje de ville være litt kalde, men de er overraskende varme og behagelige! Jeg synes de passer både til hverdags og litt finere anledninger, så dette var et kjempegodt kjøp ♥ Skoene er kjøpt på eurosko, og du finner de her

 Hva synes du? ♥

12 kommentarer


JEG ER PÅ TV


Innlegg postet: 12.01.2016 19:43 i Blogg


Heihei! 

 

Vi er snart halvveis inn i uka, og på skolen jobber vi mot forestilling som har premiere på mandag. Det er utrolig slitsomt, men samtidig veldig gøy. Det er jo dette som er grunnen til at jeg valgte dramalinja; å jobbe med forestillinger og spille skuespill, haha. Jeg tror forestillingen blir bra når vi er helt ferdige, jeg gleder meg! 

 

I dag jeg er forresten på tv! Akkurat , faktisk. Eller, kanskje om litt, spørs vel hvor i episoden jeg kommer inn. Jeg var nemlig statist i Hotel Cæsar for litt siden, og i dag er episoden på tv, og den kom ut på tv2 Sumo i går. Selv om det bare er en bitteliten statistrolle av 100 andre statister, så er det utrolig morsomt å kunne se seg selv på tv, haha (og enda morsommere å være på innspilling!)

 

Her er noen bilder fra forrige helg og denne uka. 1: Jeg og Kine på toppen av scenen vår // 2: Scenen vår. // 3: Altfor mye snø, kan vi få vår nå, plis? // 4: Thea og jeg på trening i dag. // 5: Mitt halve ansikt etter jobbintervju. // 6: Jeg og Thea på mini-shopping i friminuttet. // 7: Karakteren jeg spiller i forestillingen vår, "Ikke Bare Faen". Ordet på arket skal symbolisere scenen min og rollen min, haha.

 

Ha en fin kveld ♥

3 kommentarer


ny uke


Innlegg postet: 10.01.2016 19:49 i Blogg


Heihei! 

 

Snart er denne helgen slutt, og som alltid har den gått altfor fort. På fredag var jeg hos Thea, sammen med jentene vi skal dra til Lillehammer-treffet med. Det var koselig at vi alle fikk snakket sammen og bli bedre kjent, ettersom vi skal tilbringe en hel helg sammen. Gleder meg skikkelig til russetida, er ikke så lenge igjen til den starter for fullt! Ellers har jeg trent i helga, lest i romanen jeg skal bruke i fordypningsemnet og forberedt meg til produksjonsuke. I morgen starter produksjonsuka på skolen, hvor vi jobber for fullt mot forestillingene vi skal ha neste uke. Produksjons- og forestillingsukene er som regel forferdelig slitsomme, men det er så verdt det når vi er helt ferdige. 

 

 

Nå har jeg nettopp bestilt ballkjole til russeballet, den er utrolig fin! Håper bare den passer, er litt usikker på lengden. Dere får se den når den kommer frem, om den passer, selvfølgelig. 

 

Ha en fin kveld, og håper dere får en fin uke ♥

4 kommentarer


redd for å trene


Innlegg postet: 06.01.2016 17:40 i Blogg


Heihei! 

 

I dag har jeg vært på treningssenteret, og svettet av meg litt av julematen. Selv om motivasjonen ikke er helt på topp, så er det viktig for meg å komme meg inn i en treningsrutine. Jeg nekter å være et støttemedlem. Treningssenteret er helt stappfullt for tiden, sikkert pga mye julemat og nyttårsforsetter, og det er så fælt når apparatene jeg skal bruke er tatt, haha! I det siste har jeg blitt mer trygg på treningssenteret, jeg har alltid hatt en slags angst for å trene foran andre mennesker, men det begynner å bli bedre. Blir fortsatt litt stressa hvis noen står rett ved siden av meg mens jeg trener da, men det får jeg bare tåle. 

 

 

I dag skal jeg begynne å skrive til fordypningsemnet i norsk, som jeg enda ikke har fått startet helt på enda. Jeg er så usikker på hvordan jeg skal gjøre dette, så jeg bør begynne å planlegge litt så jeg ikke ender opp med dette dagen før fristen. Jeg er egentlig ikke helt sikker på hva temaet mitt kan kalles, men noe som "hvordan nordmenn ble undertrykt under andre verdenskrig" eller noe sånt, også skal jeg se på dette gjennom forskjellige tekster. Jeg vet ikke om dette er et "dårlig" eller "bra" tema, men det er noe som interesserer meg, så da blir det ikke kjedelig å jobbe med. 


 

Ha en fin onsdag ♥

4 kommentarer


rapunzel


Innlegg postet: 05.01.2016 19:12 i Blogg


Heihei! 

 

I flere måneder har jeg planlagt å klippe meg, men har alltid utsatt det av forskjellige grunner. Nå har det blitt så langt (og slitt!), at nå det klippes. Jeg gruer meg faktisk skikkelig, for jeg er så vant til å ha langt hår. Dessverre har det begynt å floke seg av ingenting, og det henger seg fast i alt mulig. Nå har jeg endelig bestilt frisørtime, og jeg kjenner det skal bli deilig med en forandring! Jeg tenker å klippe det en del, men hvertfall ikke noe kortere enn til brystet. Føler meg ikke komplett uten litt lengde på håret, haha.

 

Blir trist å si farvel til håret mitt </3 Heldigvis vokser det ut! 

 

Nå må jeg begynne på middagen, litt sent, men det får gå. Ha en fin kveld ♥

3 kommentarer


tilbake til hverdagen


Innlegg postet: 04.01.2016 19:08 i Blogg


Heihei! Første skoledag er overstått, og det var egentlig ikke så ille. Det var et slit å stå opp tidlig, og jeg er allerede er klar for senga. Det er deilig å komme tilbake i rutiner, drikke nok vann og kjenne at jeg har noe å gjøre. Thea klarte å overtale meg til å bli med på treningssenteret i dag, selv om jeg absolutt ikke føler for det. Det er så bra at jeg har noen som spør, og maser på at jeg skal trene, for da ender det som regel med at jeg blir med. Jeg er en sånn person som gir opp alt for enkelt når det kommer til trening, og derfor er det bra at jeg har folk som får meg i gang, hahha. 

 

 

Det er bare noen måneder igjen til våren kommer med lysere dager! Jeg er skikkelig gira på vår og sommer, og gleder meg til at sola ikke går ned før klokka fire. Er så lei av denne mørketiden, jeg blir så trøtt og slapp, uff. Også er jeg allerede litt lei av kulda, hehe. 
Nå skal jeg gjøre meg klar til trening, og så møte Thea. Det skal bli deilig å røre på kroppen, etter all julematen og drittet jeg har spist i juleferien. Også er det vel snart tid for å gjøre sommerkroppen klar? Haha, neida, det er ikke derfor jeg trener, synes det blir litt for tåpelig å trene for én spesiell årstid. Bedre å trene jevnt hele året, synes jeg ihvertfall. Nå må jeg bli klar, vi snakkes senere ♥

 

- Hva gjør du i dag? ♥

0 kommentarer


cirencester


Innlegg postet: 03.01.2016 14:46 i Blogg


Jeg tenkte jeg kunne vise noen bilder fra den lille byen Josh kommer fra, som heter Cirencester. Dette blir jo muligens hvor vi bosetter oss i fremtiden, hvem vet? Det jeg elsker med Cirencester er at det er en så typisk engelsk by, med brune mursteinshus, små rare piper og alt er bare så fint. Jeg elsker å gå igjennom byen og titte på alle de fine bygningene. 

 I dag skal jeg hjem til familien på besøk, som jeg ikke har sett siden før jul! De har også fått nye kattunger, iii, så gleder meg til å leke med de. Elsker når folk får valper eller kattunger, det er så koselig! Så det blir hyggelig å se alle igjen, spise god mat og catche up. Ellers så må jeg gjøre noen siste forberedelser til skolestart. Ordne bøker, lese manus og sånne småting så jeg er helt klar til morgendagen. Bare seks måneder igjen til jeg er ferdig på videregående (!!), ÅÅ BLIR BRA. 

 

Ha en fin søndag ♥

5 kommentarer


home sweet home


Innlegg postet: 02.01.2016 19:21 i Blogg


Tenk at vi allerede er i 2016!? Herregud, tiden går så altfor fort. Hei, forresten! Jeg og Josh kom tilbake fra England i går kveld, flyet vårt ble faktisk en hel time forsinket pga. en koffert som var sjekket inn uten passasjer, hjelp. Jeg er dritredd for å fly, og når vi fikk denne beskjeden ble jeg ihvertfall stressa. Hele gårsdagen var egentlig bare stress, ettersom vi begge har blitt syke. Sykdom og flyplass-stress er en dårlig kombinasjon.

 

Ellers har jeg jo hatt en kjempefin juleferie i England, sammen med familien til Josh. Har hatt en kjempefin julefeiring, spist masse god mat, fått mange fine gaver, spilt minigolf, vært på kino, hatt en super nyttårsfeiring og bare kost meg. Det skal sies at det har blitt mye god mat og lite bevegelse, så det skal bli deilig å komme meg tilbake til treningssenteret igjen. 

 

DCIM\100GOPRO\G0010037.

 

Nå skal det nye året planlegges! Dette året har jeg bestemt at skal bli kanonbra; life is what you make it eller hva? Jeg har allerede så mye planlagt, og mer skal det bli. Gleder meg til alt som skjer ♥ Har du noen planer for 2016?

8 kommentarer
20 • Gjøvik

Grafisk design-student ved NTNU med stor kjærlighet til pizza og katter.

ofte sett med kameraet hengende rundt halsen, pepsi max flaske i hånda og kledd i helsvart.

☼☼☼

- venneforespørsel -

KONTAKT/SAMARBEID

sunnivalarsen97@gmail.com

FØLG MEG

bildebilde bilde bilde bilde Follow


SØK I BLOGGEN


Translate


Kategorier

Blogg
Foto
Personlig
Produktanmeldelser
Video


Arkiv

 • September 2017
 • August 2017
 • Juli 2017
 • Juni 2017
 • Mai 2017
 • April 2017
 • Mars 2017
 • Januar 2017
 • November 2016
 • Oktober 2016
 • September 2016
 • August 2016
 • Juli 2016
 • Juni 2016
 • Mai 2016
 • April 2016
 • Mars 2016
 • Februar 2016
 • Januar 2016
 • Desember 2015
 • November 2015
 • Oktober 2015
 • September 2015
 • August 2015
 • Juli 2015
 • Juni 2015
 • Mai 2015
 • April 2015
 • Mars 2015
 • Februar 2015
 • Januar 2015
 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2014
 • September 2014
 • August 2014
 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • April 2014

 • Design

  bilde
  hits