a blog written by sunniva larsen

Vårrengjøring


Innlegg postet: 30.01.2017 14:59 i Blogg


God dag! Ny uke, ny start og alt det der. Selv om jeg synes det er litt klisjé, så er det jo en liten sannhet i det. Nå er den første måneden av 2017 straks over, og.. HÆ? Hvor fort har ikke denne måneden gått!? Jeg synes nesten det er litt deilig, for jeg synes de første vintermånedene av året alltid går litt.. tregt? Dette har vært en fin måned da, så har virkelig ingenting å klage over.

 

I dag er det tid for en skikkelig vårrengjøring i klesskapet! Jeg er ikke helt sikker på når man holder på med vårrengjøring, det er vel egentlig litt tidlig, men.. Det får være det samme. Jeg har egentlig funnet ut av mange av klærne i klesskapet mitt ikke hører helt hjemme her. Jeg er en sånn som kjøper masse klær, som jeg aldri bruker. I tillegg hater jeg å kaste, slik at mye av det jeg har i skapet er fra typ 10. klasse. Det er hele fire år siden, og på den tiden har jeg forandret meg mye i personlighet og stil, så jeg føler at det er på tide med en liten stil-renovering. Dette betyr selvfølgelig ikke at jeg skal ut å bruke masse penger på nye klær, men forhåpentligvis blir mine fremtidige kjøp litt mer gjennomtenkte. 

 Som dere ser så er jeg en sånn person som bare hiver inn klesplagget i en ball, så det er ikke noe form for system i kurvene i klesskapet. Utrolig irriterende, haha! Så nå blir jeg forhåpentligvis noen plagg fattigere (hvis jeg klarer å ta farvel), samtidig som jeg får et litt mer organisert klesskap. 

1 kommentarer


Hvit søndag


Innlegg postet: 29.01.2017 17:26 i Blogg


holaa! Akkurat nå sitter jeg godt plassert i sofaen og venter på at finalen i håndball-VM skal begynne. Selv om jeg ikke er veldig interessert i håndball (eller sport generelt), så må man jo nesten se på når Norge er med. Føler vi må støtte litt opp når vi faktisk har muligheten til å vinne noe, haha. I dag tidlig våknet jeg til at det snødde ute! Jeg og søsteren min, Ingvild, pratet om det i går, at det var så trist at vi ikke har hatt noe ordentlig snø denne vinteren, men nå ser det ut som vi får litt allikevel. 

 Denne uken har jeg vært slapp på bloggfronten, men jeg har gjort litt av hvert ellers. Vi har hatt en minifeiring av bursdagen til Mina, som ble 20 år. 20!! Jeg synes det er helt sykt, at vi allerede er så ""gamle"". Jeg blir 20 om noen måneder, og noen ganger føler jeg fortsatt at jeg er 16, haha. Torsdagen tilbragte jeg sammen med Thea og Kine. Hva er vel bedre enn å okkupere en svær hjørnesofa med yoghurtnøtter, pringles og gode venner? nothiiinggg. I går besøkte jeg og Ingvild farmor, som alltid er like hyggelig. Vi spiste god mat (obligatorisk når man besøker besteforeldre) og bare pratet. I går kveld ble det også litt halvveis planlagt at jeg tar en tur opp til Trondheim snart, som jeg virkelig håper det blir noe av  Og slik har min uke sett ut!

 

Ha en fin kveld! ♥

3 kommentarer


bra mandag


Innlegg postet: 23.01.2017 17:33 i Blogg


Goood dag! I dag våknet jeg til solskinn utenfor vinduet, og en god følelse i hele kroppen. Jeg våknet først av meg selv rundt nitiden, men lukket øynene og sov videre til klokken hadde passert elleve. Det er lite som slår den følelsen, å bare kunne lukke øynene og sove litt til når man trenger det. I går jobbet jeg ti timer, så i dag trengte jeg bare å slappe litt av, haha. Jeg jobber ganske sjeldent, men dagen i går tappet meg litt allikevel. I tillegg hadde jeg skikkelig vondt i brystet i hele går, men det var heldigvis borte da jeg våknet i dag tidlig.
Da jeg våknet tuslet jeg ned på kjøkkenet, spiste kjøttboller til frokost og hørte på podcast mens sola skinte inn gjennom vinduet. Akkurat da føltes livet ganske bra, og det er det jo også. Nå skal jeg trene litt, før jeg bare chillerrnn. Ha en fin kveld 

3 kommentarer


trump times


Innlegg postet: 21.01.2017 12:29 i Blogg


God morgen! Eller formiddag, kanskje? Jeg er ihvertfall oppe, og har nettopp inntatt en knekkebrødfrokost. Om en snau halvtime må jeg dra av gårde på jobb, og jeg tror det blir deilig med en jobb-dag i dag. 

 

Donald Trump ble jo amerikansk president i går, da! Det blir spennende å se hvordan det kommer til å ende, og jeg satser på at det ikke blir så ille som mange mener at det skal bli. Han har heldigvis ikke muligheten til å gjøre hva han vil, ihvertfall ikke uten at det blir godkjent fra forskjellige hold. Jeg synes at han har sagt og ment mye stygt, og aller helst ville jeg at verken Trump eller Hillary skulle bli president, men en av de måtte det bli og da må vi nesten bare gi han en sjanse (ugh).

 Det er nok snakk om dét, for nå. Jeg må nemlig ordne litt ting før jeg drar på jobb, så see u later aligator (sykt typisk fjerde-klassing å si, men oh well haha).

3 kommentarer


VEGAN INSPIRATION


Innlegg postet: 20.01.2017 18:39 i Blogg


Goooood fredag! For en fin dag dette har vært. Jeg hadde egentlig planlagt å stå opp tidlig i dag, som for meg er 10:00, haha. Når vekkerklokka ringte slo jeg den av i halvsøvne og sov til 12:00... Så utrolig typisk! Ikke at det gjorde så veldig mye, jeg fikk ihvertfall sovet ordentlig ut. 

 

Jeg gleder meg skikkelig over at det begynner å bli lysere, i dag skinte sola og det var egentlig veldig vårlig ute. Selv om vi bare er i januar er det deilig å se noen små vårtegn, selv om det er noen måneder igjen til det er skikkelig vår. Jeg har alltid likt høst og vinter best, men nå tror jeg nesten at jeg foretrekker vår og sommer. 

 

 

De siste dagene har jeg sett mye på forskjellige youtube-videoer om vegansk mat, og faktisk blitt litt inspirert. Jeg tror at mange som ikke er vegetarianere eller veganere har et inntrykk av at man får spist veldig lite. Jeg er ikke veganer eller noe som helst, og jeg vet jo at man kan spise utrolig mye godt og variert, men jeg har bare ikke visst helt hva. Jeg dreiv og suste litt rundt på youtube da jeg fant kanalen > Liv's Healthy Life < og hun lager veganske måltid som ser utrolig gode ut. 

 

Jeg har foreløpig ikke noen plan om bli veganer, men jeg synes det var veldig inspirerende å se noen matretter som ser helt "vanlige" ut, og som jeg fikk skikkelig til å prøve ut. Så uansett om du noen gang har tenkt på å bli veganer eller ikke, så bør du sjekke ut kanalen hennes. Eller om du allerede er veganer som trenger inspirasjon til nye retter å prøve ut! Nå skal jeg spise middag med familien, før jeg tar en rolig kveld. Skal på jobb i morgen, så passer meg veldig bra å bare slappe av. God helg! 

5 kommentarer


high times for low lives


Innlegg postet: 19.01.2017 15:39 i Blogg


Akkurat nå ligger jeg i senga mens jeg hører på fin musikk jeg nettopp har funnet. Jeg elsker å finne ny musikk, som treffer meg skikkelig. Enten det er fordi en sang får meg til å føle meg skikkelig bra, eller fordi den får meg til å gråte. Musikk er noe av det aller fineste i verden, og hadde jeg hatt talentet, så skulle jeg gjerne laget musikk. Akkurat nå tror jeg at jeg passer best som lytter, tho.

 

Denne dagen er en sånn dag hvor jeg egentlig ikke gjør noe særlig, men det gjør ingenting. I dag skal jeg bare planlegge litt fremover, trene og spille litt på keyboardet mitt. Den siste uken har jeg satt av lite tid til å spille på det, så i dag skal jeg sette meg ordentlig ned med det og prøve å lære noe. Jeg har bare hatt det en liten stund, så akkurat nå kan jeg spille "Happy Birthday", haha. Jeg har troa på at jeg faktisk kan lære meg å spille ordentlig en dag, da. Jeg må bare ha mye tålmodighet og disiplin, men det skal jeg klare. 

Akkurat nå er High Times For Low Lives av The Griswolds en fave, så sjekk den gjerne ut. Bildene i kollasjen over gir meg litt thursday inspo, elsker fargekombinasjonene; dus rosa, hvitt, lysegrått og lyseblå. Har faktisk utrolig mye inspirasjon for tiden, bare vet ikke helt hva jeg skal gjøre med den. I morgen skal jeg nok ta noen bilder, og kanskje filme en video. Har ihvertfall mye motivasjon for tiden, og det er sykt deilig! 

4 kommentarer


"Du har nå fått tilbud om studieplass.."


Innlegg postet: 18.01.2017 21:46 i Blogg


Holaaa! Det første jeg gjorde da jeg våknet i dag tidlig, var å strekke meg etter mobilen for å se på klokka. "11:48" lyste det på skjermen, og under var det et par varsler fra Snapchat, en melding på Facebook og en "ekte" SMS-melding. Mamma er omtrent den eneste jeg sender ordentlige meldinger med, ettersom alt annet går på Facebook-messengeren, så jeg trodde såklart det var mams, men det var det ikke; Det var Høyskolen Kristiania som har tilbudt meg studieplass på grafisk design. 

 

På en måte, er jeg skikkelig letta. For om jeg takker ja nå, så har jeg en ordentlig plan for de neste tre årene, noe å lene meg på, om dere skjønner? Samtidig så er jeg tidenes mest usikre person, og jeg er så redd for å velge feil. Spesielt fordi det er en privat skole, og jeg har ikke noe særlig lyst til å pøse ut masse ca$h på en skole, hvis jeg ender opp med å droppe ut, haha. Svarfristen er så tidlig som 1. Februar, som betyr at jeg har 13 (!?!) dager på å tenke på det her, som betyr at jeg må finne ut av det her litt kjapt. 

 

Processed with VSCO with b5 preset

 

Nei, altså jeg er helt lost. Det er jo egentlig aller mest logisk å tenke at ettersom jeg er usikker, så bør jeg takke nei, men jeg er så utrolig usikker på alt. Jeg har hatt lyst til å bli grafisk designer siden ungdomsskolen, men jeg bare "??" Vet ingenting, haha. Nå skal jeg finne frem informasjon om studiet, og de andre studiene jeg har vurdert, å prøve og finne ut av hva jeg skal. Ha en fin kveld!

15 kommentarer


Dye my hair


Innlegg postet: 17.01.2017 12:57 i Blogg


God dag! Akkurat nå sitter jeg ved kjøkkenbordet i den rutete pysjbuksa mi, mens jeg drikker brus. Jeg måå slutte å drikke brus hele tiden, men det er bare sykt vanskelig å slutte. Ute regner det, og det frister lite å gå ut, men jeg skal på jobb så da er det pare å pakke seg inn og håpe at maskaraen holder seg til jeg kommer på bussen.

 

Her om dagen satt jeg og puslet med et bilde av meg på VSCO, da jeg la på et rart filter som gjorde at håret mitt ble rosa? Er ikke helt sikker på om fargen under kan bli kalt rosa, men ihvertfall en rødlig-rosa-ish farge. Når jeg så det innså hvor mye jeg savner å ha farget hår, selv om jeg er veldig glad i mitt blonde hår. Ikke lenge etter så jeg at VITA har fått inn noen nydelige farger fra L'oréal Colorista, hvor noen av hårfargene varer i bare to uker! Det passer perfekt ettersom jeg ikke orker strevet med ettervekst og sånne irriterende ting som kommer med farget hår. Jeg vurderer fargene Purple Pastel eller Turquoise Vivid. Jeg er sykt gira på en forandring i utseendet, og jeg tror blått eller lilla hår hadde vært skikkelig fresht, haha. 

 

Processed with VSCO with p5 preset
 

Nå skal jeg løpe opp på rommet, sette på noe bra musikk og ordne meg før jeg stikker ut i ruskeværet, ha en fin dag! 

4 kommentarer


Da jeg møtte gatekatten Bob


Innlegg postet: 16.01.2017 17:22 i Blogg


Hvis du noen gang blir spurt "Hei, blir du med til Oslo for å møte gatekatten Bob?"; Svar nei. 

 

 

Well, let's start at the beginning, shall we? Søsteren min, Ingvild, stilte spørsmålet, altså om vi skulle dra for å møte gatekatten Bob. For tiden har jeg null planer på planleggeren, så jeg tenkte "ya, why not?". Ingvild har boka, som den kinoaktuelle filmen er basert på, så hun skulle få den signert av forfatteren James Bowen. Jeg ble egentlig mest med for å dra en tur inn til Oslo, og for å se en liten pus som heter Bob. 

 

Aller først fikk vi unnagjort de tingene som er standard å gjøre i Oslo; 

 

Vi gikk en tur opp på Operaen, som vi har gjort en del ganger før, men vi gjorde det alikevel. 

 

 

Vi tuslet opp og ned Karl Johan, sånn som man alltid gjør. 

 

 

Og så var tiden inne for det  s t o r e  eventet, grunnen til at vi dro inn til Oslo i det hele tatt; BOB. Jeg tror aldri jeg har kunnet sagt før at jeg har dratt inn til Oslo for å se en katt sitte i en sofa, men nå kan jeg si det også. Selve boksigneringen og katte-møtet var inne på Tanum, en bokhandel på et fancy kjøpesenter i Karl Johan. Jeg trodde ikke det var så mange som skulle møte opp, og det trodde ikke Tanum heller, for der hadde de ikke kontroll på kø eller hvor folk skulle stå, og det ble et lite kaos. (Jeg synes Tanum håndterte det utrolig bra da, til slutt)


 

Det ble ganske trangt, for det viste seg at det faktisk var en del folk som ville se James og pus, og jeg trodde aldri jeg skulle se folk så desperate for å se en orange katt. Folk dyttet og presset, og på et tidspunkt ble jeg sparket i benet av en vill katte/bok-elsker. Noen begynte faktisk å gråte, og jeg tror det er det mest følelsesladde arrangementet jeg har vært på noen gang. 

 

 

Bob var en søt katt da, jeg fikk knipset noen bilder og etter det prøvde egentlig å stå helt ytterst i folkemengden, så jeg ikke ble presset ihjel av gamle damer som dyttet for å se på katten.


 

Det var satt av ca. 50 minutter til boksigneringen, men med den mengden som møtte opp så ble det dessverre ikke tid til alle, som betydde at jeg og Ingvild gikk derfra uten signert bok. Vi hadde sett en katt som het Bob da, og det var vel egentlig det. Vi gikk til Friday's på Aker Brygge, hvor jeg spiste burger til jeg ble kvalm, og jeg har ikke følt meg så dårlig på lenge. Bra avslutning på dagen.

 
Men i all seriøsitet, så virket James og Bob som en herlig duo, og filmen er nok verdt å se. Det er jo egentlig utrolig artig at katten som boken handler om (det er en bok/film som er en sann historie), spiller sin egen karakter. Altså.. Den ekte Bob, spiller Bob-katten i filmen. Jeg føler dette ble komplisert, men vi "møtte" altså både den ekte katten som boken handler om, OG skuespiller-katten, da.

 

Nå har jeg skrevet et helt innlegg om at jeg møtte en katt i en bokhandel, så nå avslutter jeg dette; Uansett hvor bra filmen eller boka skulle være, så anbefaler jeg å takke nei om noen skulle spørre deg om du vil være med å møte gatekatten Bob. 

3 kommentarer


mål for 2017


Innlegg postet: 10.01.2017 14:00 i Blogg


A new year is upon us, og som alle andre har jeg laget meg noen mål- eller nyttårsforsetter, om du vil. Jeg har lyst til at 2017 skal bli et superbra år, så nå har jeg laget meg noen mål som jeg tror vil gjøre det til akkurat det;

 

Få en sunnere livsstil - I 2017 dropper jeg "bli sunn" eller "trene mer"-nyttårsforsettet, men dette nyttårsforsettet er vel i bunn og grunn nesten det samme. Her mener jeg egentlig alt som inngår i en sunn livsstil; et sunt forhold til mat, trening, kropp og generell helse. Jeg har lenge slitt med feil syn på forskjellige ting, som jeg helst vil forandre. Dette er året for å bli en bedre person, på innsiden og på utsiden. 

 

Slutte å bruke så sinnsykt mye penger på tyggis og brus - Denne taler vel for seg selv? Jeg har noen tyggis-perioder hvor jeg plutselig blir ekstremt avhengig av tyggis, og det vil jeg helst legge fra meg. Jeg tygger opp en pakke på et blunk, som egentlig gjør at det er lite vits å kjøpe den i det hele tatt. Brus kommer jeg nok aldri til å slutte og drikke, men jeg vil slutte å kjøpe 0,5-flaskene. Ta heller en flaske vann, Sunni.

 

UT - Gå mer ut. Samme hva det skulle være, om det er å dra en tur på matbutikken, en tur til Oslo, sykle eller gå, spise på restaurant eller om det er for å trene, bare stikk mer ut, haha. Dra på museum, gå en lang tur i skogen, dra på konsert, finn på mer med venninner.. Jeg synes at jeg var mye flinkere til å faktisk gjøre ting i 2016 enn tidligere år, men jeg vil gjerne gjøre mer i 2017. De gode opplevelsene og minnene er der ute, ikke inne på rommet (men, ikke noe galt i å ta en dag inne for å chille, om det trengs ofc).

 

 

 

Dra på minst én festival - Jeg har aldri vært på festival, sånn skikkelig festival.. Og jeg føler det mangler en festival-opplevelse i livet mitt, haha. Jeg er ikke helt sikker på hvilken enda, men aller helst ville jeg dratt på Reading festivalen i England, det er drømmefestivalen. Ellers høres Roskilde, Øya eller Slottsfjell også prima ut. 

 

Lære meg å spille på keyboardet mitt - Denne er litt.. skummel? Jeg har en slags følelse av at jeg ikke klarer denne, men jeg vil prøve. Jeg kjøpte meg nemlig keyboard for pengene jeg fikk til jul. Jeg har alltid hatt lyst til å lære et instrument, og nå har jeg sjansen til det. Innenfor dette målet inngår også et punkt som er "lære å lese noter", og så langt har dette vist seg å være... umulig, men det er 355 dager igjen av året, så hvem vet?

 

Flytte for meg selv, og bli student - Dette året skal jeg flytte ut. JEG SKAL, haha. Jeg er veldig klar for å bo på egenhånd, eller med noen, bare så lenge jeg føler meg litt selvstendig, tror jeg. I tillegg vil jeg gjerne begynne å studere, men som jeg skrev i innlegget i går så må jeg bare finne ut av hva. 

 

 

 

Få ting gjort - Jeg er en person som alltid utsetter ting. For nesten to måneder siden sa jeg at jeg skulle printe ut noen bilder, så jeg kan henge de opp på rommet. Har jeg printet bildene? Nei. Ikke at det var så utrooolig viktig å få de bildene, men altså; Hvorfor utsette det? Samme med baggen som står på rommet mitt, som jeg skulle pakke ut av for over en uke siden? Hvorfor er den fortsatt full av klær? Fordi jeg utsetter det, haha. Og det skal jeg slutte med.

 

Ta med kameraet, uansett - Denne er viktig, altså. Når jeg ser igjennom bilder-appen på macen, så er det utrolig kjipt å se igjennom de månedene hvor jeg nesten ikke rørte kameraet. Man angrer aldri på et bilde man tar! Det er mange ganger jeg har tenkt "åh, skulle ønske jeg tok med kameraet", og det skal det bli en slutt på. Jeg elsker å ta bilder, det er noe av det aller morsomste jeg vet om. I tillegg er det utrolig gøy at man kan se tilbake på minnene sine, for da har man de alltid der. 

 

Reise - Jeg er litt usikker på dette punktet, for jeg vet ikke helt hvor, jeg vet bare at jeg vil ut å reise. Aller helst til et annet land, gjerne England, Nederland, Island, Polen eller et annet land i Øst-Europa. Ellers tror jeg det ville vært utrolig fint å ta en tur til Bergen, Stavanger eller noe slikt. Norge er jo et utrolig vakkert land, og jeg vil gjerne se mer enn av mitt eget land. 

 

 Det var vel det! Kan godt hende jeg har glemt noen nå, jeg har jo alltid så mye på planen. Dette er ihvertfall noen av hovedmålene mine, som jeg håper å gjennomføre. Hva er dine mål for 2017?

2 kommentarer


hva skal jeg bli?


Innlegg postet: 09.01.2017 16:08 i Blogg


God dag! Vurderte i et sekund å skrive "god morgen", men når klokken er over fire, så er det ikke lenger morgen, haha. I dag var planen å dra på utdanningsmessa i Lillestrøm, sammen med Maren. Jeg er så usikker på hva og hvor jeg skal her i livet at jeg blir helt gal av å tenke på det. Jeg vil så utrolig mye forskjellig, og jeg får ikke bestemt meg for hva jeg vil. Det går fra at jeg vil ta bachelor i Performing Arts i England, til at jeg plutselig er 99,9% sikker på at jeg skal studere grafisk design ved NTNU. Dessverre ble Maren akutt opptatt, så jeg får se om vi får ta en tur i morgen isteden. 

 

 

Selv om jeg setter utrolig stor pris på å bo i Norge, og at vi har friheten til å velge hva vi vil bli, så skulle jeg nesten ønske at det bare var bestemt for meg. Det ønsker jeg bare akkurat nå da, nå som jeg sliter med å velge selv. Det er jo egentlig helt fantastisk at vi ikke har noen "sperrer" for hva man kan bli, men med rundt 6000 utdanninger i Norge, så blir det veldig vanskelig å velge. Det er nesten som at det er "for mye" å velge i mellom. Heldigvis, for meg, er det flere av de jeg kjenner som sliter litt med det samme, at de ikke vet helt hva de vil. Synes det er mye enklere å finne ut av det om jeg har venner som deler problemet med meg. 

 Det ville nesten være mest logisk å ta enda et friår for å tenke mer på det, men jeg tror at jo mer jeg tenker, jo mer forvirret blir jeg. Dessuten savner jeg å gå på skole (jeg savner sikkert friår når jeg går på skole, though). Nei, jeg får tenke litt mer på det, og forhåpentligvis finner jeg ut av det, en eller annen gang (helst før mars, hehe)

2 kommentarer


MITT 2016


Innlegg postet: 07.01.2017 15:41 i Blogg


(1/2)

 

Da var det tid for et tilbakeblikk på året som har vært! Jeg tenker alltid at jeg ikke har gjort så mye, men når jeg ser tilbake på det, så var 2016 et bra år. 

JANUAR

 

Jeg startet året med å lande i Norge etter en juleferie i England. Her hjemme var det masse snø! 


 

Thea og jeg hadde noen """photoshoots""" ute i snøen etter skolen. 

 

 

Hjemme fikk vi to nye familiemedlemmer, Felix og Lykke; 

 


 

I januar hadde dramaklassen min vår aller siste hovedproduksjon sammen, som var litt trist. Vi satte opp "Ikke Bare Faen" en oppsetning hvor alt var laget av oss. Vi skrev våre egne scener, og alt var egentlig et produkt skapt fra bunnen av, av oss. Jeg er utrolig stolt over resultatet, og det vi fikk til sammen. 

 


jeg er kjekka med tre dobbelthaker og rød kjole;-)
 

FEBRUAR

I februar skjedde det ganske lite, men høydepunktet var helt klart russeballet. Jeg er ikke spesielt glad i ball, sånn egentlig, men det var veldig koselig. I tillegg fikk jeg gå med lang og fin kjole. Nachet etter ballet var helt klart kveldens happening, haha, men det var en utrolig koselig kveld. 
 

MARS

Så kom.. Mars!! Mars er faktisk en av de månedene hvor det skjedde mest, og en måned hvor det skjedde veldig mye gøy. Måneden startet med årets storprosjekt! Storprosjektet er en oppsetning hvor alle musikk og drama-klassene går sammen og lager en stoor forestilling, hovedsakelig med musikk og dans. 


Få timer etter siste storprosjekt-forestilling, en onsdag, satt klassen min og jeg på flyet, på vei til England! Den uka med forestillinger og klassetur til London var helt sinnsykt hektisk, men en helt fantastisk uke. Jeg fikk gjøre alt jeg liker på en gang; stå på scenen, reise, oppleve nye ting, sammen med folka jeg liker alle best 

 I London gjorde vi så mye gøy! Vi besøkte blant annet Shakespeares teater, så Phantom Of The Opera og enda et teaterstykke. I tillegg fikk vi se så mange fantastiske bygninger, besøkte en skole hvor man kunne gå skuespiller-linje. Også shoppet jeg selvfølgelig masse, haha. London er en fantastisk by som jeg skal tilbake til, snart.. På en eller annen måte, haha. 

 

 

Mens vi var i England hadde jeg bursdag, og jeg ble 19 år! 

 

 

Når vi kom hjem hadde vi en kort uke med skole, før vi tok påskeferie. 

 

APRIL 

April var nok en travel måned, med masse gøy på planen. Jeg startet måneden med å flytte inn i ny leilighet og ta min aller første tatovering.

 

 

Jeg gjorde ferdig de siste forberedelsene før russetiden, som begynte samme måned. Hos oss starter vi 15. April, og den kvelden var jeg på Hellerudsletta sammen med gode venner, hvor vi startet russetiden med et smell (haha, neida).

 

MAI

Mai er helt klart mest preget av russetiden, men det skjedde mye annet også. Det første som skjedde denne måneden var vel at klassen min og jeg dro på telttur, russe-telttur? Det var utrolig koselig og !!kaldt!!. 


Få dager etter teltturen rulla Thea, Kine, Julie og jeg til Lillehammer, for landstreffet. Der møtte vi flere jenter, som vi hadde leid hytte med. Hytta var vel ment for 5 personer, og vi pressa inn.. 8 stk? Det ble ganske trangt om plassen, men det var en utrolig bra helg, så det var absolutt verdt det.


Etter vi kom hjem fra Lillehammer, bestod egentlig russetiden av helt vanlig russetid. Folk gjorde russeknuter, vi ble døpt osv. Før eller senere måtte jo den overbrukte, møkkete buksa av og det skjedde jo selvfølgelig på 17. Mai. Jeg fikk kommet meg opp så jeg fikk deltatt i russetoget, som egentlig bare var.. ganske flaut? Det var ihvertfall ufattelig deilig å endelig kunne ta på seg ordentlig bukse igjen, etter en hel måned i russebuksa. På slutten av måneden hadde jeg ganske mye skolearbeid å ta igjen, som dere sikkert kan se for dere hadde en del blitt utsatt til det ekstreme. I tillegg så begynte vi å forberede oss til de kommende eksamenene. Jeg flyttet hjem i denne perioden, også. 

JUNI

Så kom den aller første sommermåneden, og jeg er ikke noe spesielt fan av sommer, men dette ble en bra måned. På skolen drev vi på med avsluttende eksamener, og jeg bestod selvfølgelig alle med glans. Neida, jeg kom meg ihvertfall igjennom de, haha.. Mot slutten av måneden var tiden inne for å si farvel med klassen og Jessheim videregående skole, som føltes litt rart, men også litt deilig. 

 

Så fikk vi endelig ferie, og endelig tid til å slappe av. Jeg fant på masse med venner i det fine været, og hadde egentlig bare en gooood time. 

 

 

Og tadaaaa! Det var mitt første halvår av året 2016. Det er så morsomt å lage slike innlegg som dette, for da får man virkelig sett tilbake på alt det fine man har gjort. Neste del kommer så snart jeg får satt meg ned og samlet sammen bilder og minner 

sykt tan sunni i juni 

2 kommentarer


blogg.no, the one and only


Innlegg postet: 06.01.2017 13:20 i Blogg


Heiia! Hvordan går det? Etter en liten prøveblogging-periode på Nouw.com, har jeg egentlig.. Ikke helt funnet ut hvor jeg vil være? Nouw er en veldig oversiktelig og enkel bloggplattform som fungerer for meg, men hjertet mitt vil vel alltid være her på blogg.no  Hvis noen vil sjekke hvordan ting så ut på Nouw, så er nouw-bloggen min HER, men.. Den blir nok lagt ned nå, haha. Jeg klarer aldri å bestemme meg for noen ting! Vel, nå som jeg er tilbake her (tror jeg), så må jeg få ordna designet fordi det er bare rot. 

 

 

I dag var planen å gå en tur i det fine vinterværet, men utenfor er det vinterSTORM i dag, så jeg holder meg inne. I går var det hele -18 her, hvis det fortsetter sånn blir det raskt til at jeg er inne resten av måneden.. Neida, haha.  

Jeg har litt av hvert å vise dere etter denne lange pausen; innkjøp, julegaver og litt sånt. I tillegg har jeg jo nyttårsforsetter og alt mulig, så nå har jeg mye på hjertet. Nå skal jeg ta en liten (nå snakker jeg bitteliten) treningsøkt, så vi snakkes. "Å trene mer" er jo standard nyttårsforsett, så jeg må jo hvertfall prøve å trene litt. 

4 kommentarer
20 • Gjøvik

Grafisk design-student ved NTNU med stor kjærlighet til pizza og katter.

ofte sett med kameraet hengende rundt halsen, pepsi max flaske i hånda og kledd i helsvart.

☼☼☼

- venneforespørsel -

KONTAKT/SAMARBEID

sunnivalarsen97@gmail.com

FØLG MEG

bildebilde bilde bilde bilde Follow


SØK I BLOGGEN


Translate


Kategorier

Blogg
Foto
Personlig
Produktanmeldelser
Video


Arkiv

 • September 2017
 • August 2017
 • Juli 2017
 • Juni 2017
 • Mai 2017
 • April 2017
 • Mars 2017
 • Januar 2017
 • November 2016
 • Oktober 2016
 • September 2016
 • August 2016
 • Juli 2016
 • Juni 2016
 • Mai 2016
 • April 2016
 • Mars 2016
 • Februar 2016
 • Januar 2016
 • Desember 2015
 • November 2015
 • Oktober 2015
 • September 2015
 • August 2015
 • Juli 2015
 • Juni 2015
 • Mai 2015
 • April 2015
 • Mars 2015
 • Februar 2015
 • Januar 2015
 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2014
 • September 2014
 • August 2014
 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • April 2014

 • Design

  bilde
  hits