a blog written by sunniva larsen

video: non-beauty&fashion favorites


Innlegg postet: 28.02.2015 21:05 i Video


Heihei! 

 

Her er videoen jeg filmet i dag, og jeg sier jo egentlig at det ikke er skjønnhets eller kles-favoritter, men klarte selvfølgelig å presse inn to skjønnhetsprodukter og klesplagg alikevel, uten å tenke over det, hahha. Håper dere liker den! 


1080p for best kvalitet.

 

Ha en fin kveld 

11 kommentarer


lue på huet


Innlegg postet: 28.02.2015 12:56 i Blogg


God morgen!

 

Aah, så deilig å våkne av seg selv og ikke ha noe bestemte planer. Josh har også fri fra jobb i dag, noe som er supert. Akkurat nå sitter jeg og ser igjennom bilder og filmer fra harddisken, og herreguud så mange minner jeg har på den. Det er så mye rart og flaut på den, men det er jo morsomt å bare sitte og mimre litt. 

 

I dag har jeg faktisk filmet enda en video, jeg føler at jeg filmer hele tiden, haha. Jeg tror jeg har ca. 3-4 filmer som må redigeres før de er klare til å legges ut her, så det er nok det jeg skal bruke dagen min til. 

 

 

Fant igjen verdens søteste lue i dag. Jeg fikk den til jul, men så har jeg ikke brukt lue så mye denne vinteren. Fant den i vott-og-vinter-hylla, og den er jo så søt. Kan bruke den litt, selv om vinteren begynner å gå mot slutten.
Forresten, hva synes dere om designet jeg har nå? Det er det samme jeg alltid har hatt, men jeg har endret en del på det. Jeg synes gråtoner og rosa er så fint sammen, men det er jo deres meninger som er viktigst, så jeg lurer bare om dere synes noe mangler eller om noe rett og slett er stygt. 

 

Håper alle har en super lørdag!  

13 kommentarer


if i had a heart


Innlegg postet: 27.02.2015 20:29 i Blogg


 

if i had a heart, i could love you

 

if i had a voice, i would singNoen bilder jeg tok i dag, mens jeg hører på "If I Had A Heart" av Fever Ray, en av mine favorittsanger, den er så utrolig fin. Håper alle har en superduper kveld 

19 kommentarer


sidecut


Innlegg postet: 27.02.2015 16:54 i Blogg


Heihei!

 

Så var det fredag, dere! Jeg sluttet rett før tolv i dag, og det var så deilig. Jeg gikk til frisøren rett etter skolen, og fikk klippet sidecuten på nytt. Denne gangen valgte jeg å klippe den ned til 6mm isteden for 9mm, som jeg vanligvis tar. Det ble så mye kortere, og jeg synes nesten det ble litt for kort. Nå vokser den ihvertfall ut litt saktere, da, så slipper jeg å klippe den med en gang. 

 

Når jeg kom hjem tok jeg en del bilder, også har jeg filmet en videoblogg. Jeg er ikke helt sikker på når den kommer, men sikkert i løpet av helga. 
Denne fredagskvelden skal jeg bare slappe av, fordi jeg er sykt sliten, haha. Jeg skal kose meg med kjæresten min, redigere videoer og drikke masse brus. Jeg håper dere får en kjempefin helg, og at dere gjør masse herlige ting. Jeg tenkte jeg bare skulle si takk til alle som titter innom, så tusen takk 

13 kommentarer


pil og bue


Innlegg postet: 26.02.2015 17:35 i Blogg


Heihei!

 

Nå la jeg nettopp på mobilen etter en halvtimes prat med mamma. Måtte oppdatere henne litt på livet mitt, og bare snakke. Det er så rart at hun ikke vet hva som skjer i livet mitt, om dere skjønner. Før fortalte jeg ting under middagen, eller når jeg kom hjem fra skolen. Nå snakker vi nesten bare på telefonen, men det er også koselig. 

 

I dag må jeg øve til en prøve jeg har i historie, i morgen. Jeg hadde helt glemt den, så jeg har ikke øvd noe før nå. Heldigvis, så er den om vikingtiden, og jeg synes vikingtiden er ganske interessant og spennende. 

 

 

Dette er hettegenseren jeg har på meg i dag, og av en eller annen grunn så elsker jeg piler. Jeg synes pil-tatoveringer, pil-øredobber, pil-motiv på klær og uansett hva, jeg synes piler er så fint. Kan hende det er fordi jeg elsker dette quote-t: "An arrow can only be shot by pulling it backward. So when life is dragging you back with difficulties, it means that it's going to launch you into something great." 


 

Nå skal jeg sette meg ned med noe godt og historieboka, og så skal det pugges. Jeg håper jeg får tid til å spille litt i kveld, ettersom det er en stund siden jeg faktisk har spilt noe. Det er så viktig å sette av tid til ting du liker å gjøre, noe jeg selv er litt dårlig på. En av de mange tingene jeg burde bli bedre på, haha. 

 

Ha en fin torsdagskveld! 

21 kommentarer


stressende morgen


Innlegg postet: 26.02.2015 12:35 i Blogg


Heihei! 

 

Dagen min startet med at jeg forsovet meg, bare ti minutter, men nok til at det ble en stressende morgen. Jeg hadde egentlig tenkt til å finne noe fint å ha på meg, men i farta ble det en hettegenser og bukse. Behagelig, ihvertfall, og hettegenseren er jo ganske søt. Jeg har verdens verste crave på oreo akkurat nå, men jeg skal være sterk, haha. I dag er planen å ordne på designet, jeg har begynt litt, men jeg tror jeg skal gjøre en del endringer.

 

 

Håper alle har en fin dag!  

12 kommentarer


små gleder i hverdagen


Innlegg postet: 25.02.2015 17:57 i Blogg


Heihei! 

 

Dagen i dag har vært såå bra, og akkurat nå er jeg i så godt humør. Det er så små ting som skal til for at en dag blir bra, og denne dagen har vært fylt med små gledesmomenter. Jeg fikk bestilt fristørtime, som er på fredag, og da blir endelig sidecut-en klipt igjen. Det at taco står på menyen i dag, gjør dagen litt bedre enn en vanlig dag. På vei hjem kjøpte jeg med noen yoghurtnøtter, det er jo så fantastisk godt. 


 

Noe av det mest behagelige jeg kan ha på meg, er faktisk skjørt. Når jeg kom hjem i dag, var det av med treningstights og på med skjørt og knestrømper. Samtidig som at det er deilig å gå i, så føler jeg meg jo også ganske fin, selv om jeg bare ligger på sofaen. Elsker å småpynte meg litt, selv om jeg bare er hjemme.
På vei hjem, så jeg noe gress titte opp under snøen i veikanten, og det var nesten litt rart å se. Ble faktisk skikkelig glad bare av å se det gresset, haha, for da begynte jeg å tenke på at varmere tider ikke er så langt unna. Rart hvordan sånne små ting, kan få deg i så mye bedre humør.

 

Har du noe positivt fra din dag, som du vil dele med meg?  Ha en fin kveld! 

21 kommentarer


pink everything


Innlegg postet: 25.02.2015 11:55 i Blogg


Heii! 

 

I dag er det onsdag, og jeg elsker onsdager. I dag har vi bare bevegelse og dramafag på skolen, så i dag ble det treningstopp og treningstights på skolen. Onsdager er ganske slitsomme, men samtidig så deilige. Det er jo også ekstra deilig at vi slutter ganske tidlig i dag, så da kommer jeg tidlig hjem. Jeg tenkte kanskje jeg skulle klippe sidecut-en i dag, siden den begynner å bli ganske lang. Håret mitt vokser så raskt, og jeg vet ikke om det er en bra eller dårlig ting.

 

 

Biola til frokost, og min supersøte matboks! Elsker alt som er rosa.

 


morningface, haha

 

I dag har vi jobbet med en dans til storprosjektet, og vi har vondt i hele kroppen alle sammen. Har nok en del blåmerker etter storprosjektet er ferdig, haha. 

 

Håper alle får en fin onsdag! 

12 kommentarer


sunn for hundrede gang


Innlegg postet: 24.02.2015 18:14 i Blogg


Heii! 

Det er alltid så stress med å komme hjem på tirsdager, fordi vi slutter så seint, og da må jeg fort hjem for å ta bilder før dagslyset forsvinner. Heldigvis går vi mot lysere tider! Synes nesten litt synd på Josh, for jeg maser såå mye på han om at vi må forte oss hjem og ta bilder, haha. Det høres jo nesten litt teit ut, men etter min mening er bilder med bra lys utrolig viktig for en blogg. Bilder er noe av det jeg ser på først når jeg kommer inn på en blogg, så derfor prøver jeg å ta så bra bilder som mulig. 

 

 

Dagen i dag har vært veldig fin, selv om jeg har lagt hat på tirsdager. Jeg har nettopp spist gulrøtter med dip, åh det er så godt, og senere blir det fisk og grønnsaker til middag. Josh og jeg har for tusende gang tenkt til å prøve og ha et sunnere kosthold. Vi greier det alltid en liten stund, men så går vi tilbake til den usunne livsstilen. Denne gangen, skal vi klare det altså! Ønsk oss lykke til, haha.

 

Ha en fin tirsdagskveld 

15 kommentarer


sol og sommer


Innlegg postet: 24.02.2015 11:46 i Blogg


Heihei!

 

Akkurat nå sitter jeg på skolen, og så langt har det vært en grei dag. I dag blåser det kaldt ute, og det snør. Været som er ute nå får meg til å savne varmen, men heldigvis går tiden fort og snart er vel våren her. Det blir så deilig å kunne gå i tynne klær og kjenne solen varme. Tenkte jeg kunne dele noen bilder fra våren og sommeren fra i fjor, fra 17. Mai, en tur til Sverige med Maren og en tur til Oslo med Josh. Det skjer så mye gøy denne våren og sommeren, gleder meg så mye!

 Har du noen planer for denne våren og sommeren? 

 

19 kommentarer


kakemonster


Innlegg postet: 23.02.2015 18:08 i Blogg


heyy girls and boys! 

 

Nå sitter jeg i hjørnet mitt i vår blomstrete sofa, og jeg har slukt flere skåler med sjokoladekake. Jeg må bli kvitt den! Jeg kjøpte den til bursdagen til Josh på fredag, og den var aaltfor mye for to personer, haha. Jeg er en person som ikke vil kaste mat og jeg nekter å sløse bort over hundre kroner, så derfor skal den spises opp. 

 

Nå sitter jeg og prøver å finne all mulig feelgood eller digg musikk, fordi jeg lager en spilleliste for trøtte mandager, så jeg trenger noen sanger som er litt upbeat og digg. Si gjerne ifra om du har en sang som passer bra hvis man er litt nede og man bare trenger en liten boost.

 

Forresten, om noen av dere ikke visste det, så har russefeiring-tradisjonen pågått i Norge siden 1905. Det er litt artig, haha. Josh lurte nemlig på hvor lenge den tradisjonen hadde vært i Norge, og jeg visste faktisk ikke at den hadde vært her så lenge. Dagens lille fun fact, hahha. Er ikke sikker på om dette er common knowlegde i Norge, men jeg visste det ihvertfall ikke.

 I dag skal jeg redigere en video, som jeg håper å få posta neste helg. Elsker virkelig å drive med video og videoredigering, synes det er såå gøy. Kjenner jeg er skikkelig motivert til å lage videoer, så forhåpentligvis blir det massevis av videoer fremover! 

 

Ha en fin kveld 

13 kommentarer


first day of school


Innlegg postet: 23.02.2015 12:14 i Blogg


Heihei! 

 

Så var det tilbake på skolen igjen, og herregud jeg skulle ønske jeg fortsatt hadde ferie. Til dere som har ferie nå; Nyt den! Så langt har jeg hatt samfunnsfag og tysk i dag, og jeg er allerede helt utslitt, haha. Jeg har et lite håp om at en av lærerne mine er syke eller har sykt barn, haha. Det skjer ikke så altfor mye denne uka, bortsett fra en prøve i historie.

 

Jeg har noen mål for denne uka, og det er først og fremst å drikke masse vann. Jeg drikker alt for lite vann, så det skal jeg bli flinkere til. Det er jo så viktig og bra for helsa å drikke vann, så jeg skal passe på å ha en vannflaske med meg hele tiden.

Meg i dag tidlig, før jeg gikk til skolen. Det var så vanskelig, men samtidig deilig å stå opp i dag tidlig. Dessverre har det snødd masse i natt, så den lille vårfølelsen jeg hadde i vinterferien forsvant raskt. Bare noen få måneder igjen til sommer og sol, wii! 

 

Ha en fin dag 

10 kommentarer


video: wardrobe favorites


Innlegg postet: 22.02.2015 17:37 i Video


God kveld alle fine! 

 

Fikk det nye simkortet mitt istad, og jeg har fått prøvd ut den nye mobilen min. Det er såå herlig, alt er så smooth og digg, haha. Uansett, over til det jeg faktisk skal dele med dere; Ny video! Denne gangen bestemte jeg meg for å vise dere noen av mine favoritter fra klesskapet mitt, og jeg håper dere liker videoen (den ble filmet på lørdag forresten, og det er derfor jeg sier at det er lørdag, haha) 

 

1080p for best kvalitet.

 

Ha en fin kveld 

16 kommentarer


sunday 22/2


Innlegg postet: 22.02.2015 11:50 i Blogg


God morgen!

 

I dag ble det en sen morgen på Josh og meg, vi våknet for ikke så alt for lenge siden. Kvelden med Vemund og Thea i går var kjempekoselig, vi spiste pizza, koste oss masse og gikk på eventyr ute i snøen. Josh og jeg gikk hjem igjen rundt to, og det var egentlig ganske koselig å gå ute når det ikke var noen ute (bortsett fra fire skumle mennesker vi møtte på).

 

Akkurat nå sitter jeg i hettegenser, med ugredd hår, i pysjamasshorts og med en stor flaske cola til frokost. Skikkelig bloggmateriale altså, haha. Jeg tror ingen vil se, eller at jeg orker å ta bilder av meg selv, så her et bilde av meg fra i går. 

 

 

I dag får jeg endelig simkortet til mobilen min, aah jeg har levd uten mobil siden mandag og det har vært vanskelig. Skikkelig luksusproblem egentlig, sånn first world problem, men det har vært vanskelig å ikke ha mobil. Mobilen min sluttet jo å virke fordi den ikke ville ta imot lading, så jeg kjøpte en iPhone 5c. 5s stod egentlig øverst på ønskelista, men 5c var jo tusen kroner billigere, så da ble det den. 


aw yiss mah bebehhh

 

Dagen i dag skal brukes til å slappe av, det er jo tross alt siste dagen i ferien. Kjenner at jeg ikke vil at skolen skal starte igjen, men det er jo ikke så lenge til påskeferie, heldigvis. Videoblogg kommer ut på bloggen senere i dag, så følg med!

 

Ha en fin dag 

7 kommentarer


going out


Innlegg postet: 21.02.2015 19:30 i Blogg


Heihei! 

 

Nå dro akkurat Lisa etter å ha hentet litt av sin del av dopapiret og tørkepapiret. Thea var her tidligere i dag og hentet litt, men kommer igjen i kveld for å hente mer. Det er deilig å se at det forsvinner, litt etter litt. Vi har jo ikke lyst til å ha huset fullt av dopapir og tørkepapir, haha! Etter at Thea har hentet mer av sin del, skal Josh og jeg gå sammen med henne bort til Vemund, hvor vi skal tilbringe kvelden. Kine kunne ikke komme alikevel, så da blir det en mini dobbeldate, haha. 

 

 

Akkurat nå sitter jeg og spiser litt sjokoladekake, som jeg kjøpte til bursdagen til Josh. Vi orket ikke å spise den i går, så da startet vi på den i dag, og den er såå god. Den er ganske mektig da, så vi har bare spist et stykke hver. Tidligere i dag filmet jeg to videoblogger, og den ene kommer på bloggen i morgen! Den er allerede lagt ut på youtube-channelen min, så dere kan jo ta en titt om dere vil. 

 Ha en fin lørdagskveld 

17 kommentarer
20 • Gjøvik

Grafisk design-student ved NTNU med stor kjærlighet til pizza og katter.

ofte sett med kameraet hengende rundt halsen, pepsi max flaske i hånda og kledd i helsvart.

☼☼☼

- venneforespørsel -

KONTAKT/SAMARBEID

sunnivalarsen97@gmail.com

FØLG MEG

bildebilde bilde bilde bilde Follow


SØK I BLOGGEN


Translate


Kategorier

Blogg
Foto
Personlig
Produktanmeldelser
Video


Arkiv

 • September 2017
 • August 2017
 • Juli 2017
 • Juni 2017
 • Mai 2017
 • April 2017
 • Mars 2017
 • Januar 2017
 • November 2016
 • Oktober 2016
 • September 2016
 • August 2016
 • Juli 2016
 • Juni 2016
 • Mai 2016
 • April 2016
 • Mars 2016
 • Februar 2016
 • Januar 2016
 • Desember 2015
 • November 2015
 • Oktober 2015
 • September 2015
 • August 2015
 • Juli 2015
 • Juni 2015
 • Mai 2015
 • April 2015
 • Mars 2015
 • Februar 2015
 • Januar 2015
 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2014
 • September 2014
 • August 2014
 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • April 2014

 • Design

  bilde
  hits