a blog written by sunniva larsen

video: march faves


Innlegg postet: 31.03.2015 14:42 i Video


Heihei! 

 

Jeg filmet inn mars-favorittene mine i går, enjoy! 

 

1080p for best kvalitet.

 

♥   

17 kommentarer


lately


Innlegg postet: 25.03.2015 17:38 i Blogg


Heihei!

 

I dag våknet jeg til snø! Mildt sagt en dårlig start på dagen, ettersom vi hadde sol og blå himmel (+ skyer) i går. I dag dro jeg og klassen min på klassetur til oslo, hvor vi var på vikingskipmuseet og så besøkte vi Westerdals. Jeg synes vikingtiden er så spennende, så jeg synes det var så interessant å se båtene og alt som ble funnet i de. 

 

Tenkte jeg kunne vise dere noen bilder tatt forrige uke, og i dag med mobilen min.

 

 

1&2: I går og i dag. // 3&4: Osebergskipet! Synes det var så utrolig fint. 

 

 

5: Kjoleprøving. Endte opp med denne kjolen i bursdag, elsker den! // 6: Thea og jeg på skolen. 


 

7: SOLFORMØRKELSEEE // 8: Thea, meg og Kine på do på Westerdal. // 9: Jeg fikk blærekatarr i går (hehe), og måtte kurere meg selv med tranebærjuice, som smakte dritt.

 

Håper alle har en fin onsdag 

13 kommentarer


søndag


Innlegg postet: 22.03.2015 15:58 i Blogg


Heihei!

 

I dag våknet jeg med en ånde som luktet død og alt det fæle som fins i verden, som en fantastisk start på dagen. Jeg hadde en utrolig fin og morsom kveld i går, og møtte mange nye mennesker. Det er så utrolig hyggelig å møte mennesker når det ikke er sånn klein og fæl stemning, men når alt bare er gøy. Jeg lovte Stian at jeg skulle skrive at jeg møtte han, vi har ikke sett hverandre siden ungdomsskolen, og det var veldig hyggelig å møte han igjen og snakke om RLE-timene våre i niende klasse (ja, i dunno).


avslutter innlegget med å vise mine wannabe-modell-bilder, haha neida (eller litt jo).

 

I dag skal jeg slappe av og lage tacosuppe til middag, ååh tacosuppe er så godt. Ha en fin søndag! 

18 kommentarer


flowers


Innlegg postet: 21.03.2015 13:38 i Blogg


Heihei! 

 

Nå sitter jeg her med toast og friends på tven, og bare nyter morgenen. Jeg har vært våken siden rundt klokka ni, så jeg sov ikke så lenge som jeg trodde jeg ville. I kveld skal jeg i bursdag, så frem til jeg drar skal jeg bare ta det med ro. Jeg kjøpte en ny kjole i går, som jeg skal vise dere senere. 

 

elsker den nye blomsterkransen min.

 

Ha en fin dag! 

18 kommentarer


her er jeg


Innlegg postet: 20.03.2015 18:59 i Blogg


Heihei!

 

Jeg er tilbake etter en liten pause. Det ble utrolig mye på en gang med storprosjekt, blogg og alt annet som er på en gang, så jeg trengte litt pause fra bloggen. På onsdag hadde vi en forestilling på kvelden, og på torsdag hadde vi to dagsforestillinger. Det gikk veldig bra, og jeg er veldig fornøyd med hvordan storprosjektet ble til slutt! 

 

Jeg er egentlig ikke helt sikker på hvor jeg vil hen med bloggen, så jeg kommer nok til å prøve ut noen nye ting og se hva jeg vil. Selv om jeg synes det er veldig gøy å blogge, så er det noen ganger det blir litt mye. 

 

 

Denne helgen skal brukes til å slappe ordentlig av, dra i bursdag og filme noen videoer. Jeg er helt utslitt etter denne uka, så i morgen skal jeg sove lenge! Nå skal jeg begynne på middagen, og bare nyte fredagskvelden. God helg!  

10 kommentarer


storprosjekt-dager


Innlegg postet: 17.03.2015 18:18 i Blogg


Heihei!


Denne dagen har vært utrolig slitsom, men også utrolig fin. Alle musikk og drama klassene har vært på kulturhuset i hele dag, og hatt en gjennomgang av storprosjektet som har premiere i morgen. Det er så mange fine danser og sanger, og alle er så utrolig flinke! Det er ikke alle dansene jeg mestrer helt enda, men i morgen skal vi ha en gjennomkjøring og generalprøve, og da satser jeg på at alt går bra. 

 


noen bilder fra dagen

 

I morgen skal jeg være på skolen helt til vi er ferdig med premieren, så fra ca. 9 på morgenen til kanskje rundt 9 på kvelden, så det blir en utrolig lang dag. På torsdag har vi to skoleforestillinger, og så er vi ferdig klokka fire, og da er vi ferdig med hele storprosjektet! Det er litt rart å tenke på at vi er ferdig allerede, men jeg gleder meg litt til å bli ferdig. 

 

Ha en fin kveld! ♥ - Hva driver dere med for tiden? 

17 kommentarer


ferrero og kari traa


Innlegg postet: 16.03.2015 17:52 i Blogg


Heii! 

 

Nå er jeg endelig hjemme etter en veldig fin skoledag. Vi startet dagen uten lærer, så hadde jeg en miniprøve som gikk veldig bra og så hadde jeg to helt greie timer. På veien hjem møtte jeg Josh, som hadde en stor eske med Ferrero-sjokolade. Jeg har aldri smakt det før, men åå det var godt! Mine favoritter ble de hvite, fordi jeg elsker kokos og fyllet var sinnsykt godt.

 

 

Det var salg på Kari Traa G-sport, så jeg og Thea løp inn. Neida, vi gikk fort, men det var halv pris på Kari Traa gensere og tightser. Derfor kjøpte jeg meg en tights til bare 200 kr, og jeg er så fornøyd! Den er skikkelig god å ha på, og jeg elsker den allerede.

 

elsker denne pysjtoppen

 

Nå skal Josh og jeg en rask tur på expert, og så skal vi lage middag. Ha en fin kveld! 

21 kommentarer


bursdagsfeiring


Innlegg postet: 16.03.2015 12:21 i Blogg


Heihei! 

 

I dag var det tilbake på skolebenken, noe som var en utfordring siden jeg sovnet rundt klokken ett i natt. Jeg kom meg ihvertfall på skolen, etter litt vurdering frem og tilbake om jeg skulle være hjemme eller ikke. Det er så utrolig enkelt å bare bli hjemme og slappe av, men det er jo ikke det som er det lureste valget. 

 

I går var jeg hjemme hos familien og feira bursdagen min, og det var kjempekoselig! Det er en stund siden jeg har vært hjemme nå, og det var litt godt å bare se igjen de gamle rommene og møblene, uansett hvor rart det høres ut. Nå hørtes det litt ut som om jeg synes det var bedre å se igjen møbler enn familien min, haha! Jeg fikk også se igjen katten min, som jeg savner masse. 

 

 

Lillebroren min har en sånn lampe, som har lange tråder som stikker ut overalt med lys på endene, og søsteren min og jeg prøvde å ta noen bilder av den, og det ble faktisk litt kult! 

Ha en fin dag!  

11 kommentarer


video: vlog week 1


Innlegg postet: 15.03.2015 13:16 i Video


Hei dere! 

 

Josh og jeg har nettopp ryddet hele huset, og nå ser det nesten helt strøkent ut her. I dag skal jeg besøke familien min for å feire bursdagen min (som var på torsdag), sammen med dem. 

 

Her er videoen jeg har jobbet med denne uka, og det har faktisk vært ganske vanskelig! Noen dager ble det mer filming enn andre *kremt, fredag*, men det gjør ikke noe, synes jeg. Dessverre måtte jeg fjerne noen klipp, fordi det var noe problemer med imovie, men jeg håper dere liker den endelige filmen! 

 

1080p for best kvalitet.

 

Ha en fin dag, fine dere! 

17 kommentarer


so tired


Innlegg postet: 14.03.2015 18:32 i Blogg


Heihei!

 

Jeg våknet for ikke så lenge siden, etter en liten powernap. Av en eller annen grunn føler jeg meg skikkelig dritt i dag, og jeg aner ikke hvorfor. Hele kroppen er sliten, og jeg er egentlig bare helt utslitt. Josh og jeg gikk en liten tur på senteret i dag for å komme oss litt ut i finværet, så etter et par ting og spiste frokost på Burger King, haha. Ikke så veldig fantastisk frokost, kanskje, men det var ihvertfall godt! 

 

 

Planen for resten av dagen er å slappe av, lage middag og egentlig bare planlegge tiden fremover. Jeg skal prøve å få litt orden på alt, fordi jeg er så utrolig lite organisert. Derfor er jeg så glad for at jeg har fått en almanakk hvor jeg kan holde styr på ting som skjer. Nå skal jeg starte på middagen, og bare nyte lørdagskvelden. Ha en fin kveld! 

15 kommentarer


video: svar på spørsmålsrunden


Innlegg postet: 13.03.2015 20:28 i Video


Her er svarene på spørsmålsrunden! Det ble litt sent, siden det tok ganske lang tid å laste den opp. Håper dere liker videoen! 

 

1080p for best kvalitet.

12 kommentarer


friday


Innlegg postet: 13.03.2015 11:26 i Blogg


Heihei! 

 

Tusen takk for alle gratulasjonene jeg fikk i går, utrolig koselig å lese gjennom kommentarene. I dag var det utrolig vanskelig å stå opp, ettersom Josh og jeg satt oppe og spilte Lego Batman 3 på playstation ganske sent, haha! Jeg elsker Lego-spill, de er helt fantastiske. Vi har også igjen marsipan-kake fra i går, som vi skal kose oss med i dag.

 

I kveld kommer video med svarene på spørsmålsrunden, wii.

 

 

Nå må jeg forberede meg litt til en samfunnsfagprøve jeg skal ha i neste time, jeg har ikke øvd noe, haha! Ønsk meg lykke til, det kommer nok ikke til å gå så bra. Håper alle får en fin fredag! 

10 kommentarer


en herlig dag


Innlegg postet: 12.03.2015 20:14 i Blogg


Heihei!

 

Jeg har hatt en kjempefin bursdag så langt, og har kost meg skikkelig. Har vondt i magen etter alt det gode jeg har spist i dag da, haha! Etter skolen møtte jeg Josh, som hadde kjøpt kake til meg, og den var såå fin. Jeg gikk også på narvesen for å få de tre gratis bollene og en kaffe, for det skjer jo bare en gang hvert år, haha. Må ta sjangsen når man har den! 

 

 

Nå skal Josh og jeg ut å kjøpe pizza, ahh det blir godt. Håper alle har hatt en fin dag! 

18 kommentarer


personlig almanakk


Innlegg postet: 12.03.2015 11:37 i Blogg


Heihei! 

 

I dag har jeg bursdag! Wiihi. Har hatt en kjempefin dag så langt, har fått gratulasjoner og gaver, og det er kjempekoselig. Dagen skal feires sammen med Josh, og så skal jeg feire med familien min i helga. Feiring sammen med vennene mine blir nok en helg om noen uker, har ikke helt bestemt det enda. 

 

I går kveld kom mamma og leverte den personlige almanakken jeg har bestilt, og den kom som en tidlig bursdaggave. Jeg er kjempefornøyd, og jeg synes den ble så fin! Jeg bestilte med russesider og kart, som jeg synes er ganske nyttig siden jeg er russ neste år. 

 

 

Håper alle har en kjempefin torsdag! 

18 kommentarer


videoer på vei


Innlegg postet: 11.03.2015 17:42 i Blogg


Heihei!

 

I dag har det vært blå himmel, sol ute og skikkelig deilig. Jeg kom nettopp inn, og det begynte å bli kjølig nå, men det er så herlig å se at våren er på vei! I dag har jeg filmet spørsmålsrunden, som jeg skal redigere i kveld, og så kommer den nok på fredag, tenker jeg. Vlog-uke-videoen kommer på søndag, wii!

 

I dag fikk jeg almanakken min fra personligalmanakk, som jeg viser dere i morgen. Jeg er så fornøyd med den, den ble så fin og jeg gleder meg til å begynne og få orden på saker og ting! 


haha, håret bestemte seg for å stå rett opp i skillen. 

 

Mac-laderen min har forresten blitt ødelagt, noe som er skikkelig kjipt. Den er ikke helt dødens ødelagt, ledningen har åpna seg og lukter litt rart (hjelp), men den virker fortsatt hvis jeg legger den på en spesiell måte. Jeg får kjøpe ny når jeg får stipend, men hvis jeg plutselig slutter å blogge er det nok fordi macen har gått tom for strøm og jeg ikke får laderen i riktig posisjon, haha! 

 

Håper alle har hatt en fin dag! 

12 kommentarer
20 • Gjøvik

Grafisk design-student ved NTNU med stor kjærlighet til pizza og katter.

ofte sett med kameraet hengende rundt halsen, pepsi max flaske i hånda og kledd i helsvart.

☼☼☼

- venneforespørsel -

KONTAKT/SAMARBEID

sunnivalarsen97@gmail.com

FØLG MEG

bildebilde bilde bilde bilde Follow


SØK I BLOGGEN


Translate


Kategorier

Blogg
Foto
Personlig
Produktanmeldelser
Video


Arkiv

 • September 2017
 • August 2017
 • Juli 2017
 • Juni 2017
 • Mai 2017
 • April 2017
 • Mars 2017
 • Januar 2017
 • November 2016
 • Oktober 2016
 • September 2016
 • August 2016
 • Juli 2016
 • Juni 2016
 • Mai 2016
 • April 2016
 • Mars 2016
 • Februar 2016
 • Januar 2016
 • Desember 2015
 • November 2015
 • Oktober 2015
 • September 2015
 • August 2015
 • Juli 2015
 • Juni 2015
 • Mai 2015
 • April 2015
 • Mars 2015
 • Februar 2015
 • Januar 2015
 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2014
 • September 2014
 • August 2014
 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • April 2014

 • Design

  bilde
  hits