a blog written by sunniva larsen

Paa Brygga i Fredrikstad


Innlegg postet: 29.03.2017 15:08 i Blogg


God onsdag! Ukedagen over alle andre ukedager, onsdag i mitt hjerte. I dag startet jeg dagen tidlig, for å dra ut og gjøre noen ærender. Kjøpte meg en sykt god salat, med hummus. Jeg har aldri smakt hummus før, men nam! Det var godt. 

 

På lørdag dro Mina og jeg inn til Fredrikstad for å handle litt og spise lunsj. Jeg fikk med meg noen fine ting fra Monki som jeg viser dere senere, jeg elsker det jeg fikk med meg. Etter litt kikking i forskjellige butikker gikk vi ned på brygga for å finne oss en restaurant å spise på. Valget falt på "Paa Brygga", som hadde en fristende meny (pizza). Selve restauranten var kjempefin, og jeg elsket interiøret. Maten tok litt lang tid, og vi fikk ikke drikkene våre (??), haha. Ellers var maten kjempegod, så vi så litt forbi ventetiden og at vi måtte spørre etter drikka vår, haha. 

  

Jeg spiste Cæsarpizza, mens Mina tok en Bryggas Spesial. Nam.


 

Akkurat nå sitter jeg og ser på Masterchef, og senere skal jeg ut og spise med Mina og Maren. Her handlet det mye om mat, og det ble mye "og" "og" og "og". Uansett, jeg ser på mat, og jeg skal snart ut og spise mat. Det blir koselig 

1 kommentarer


Helgetur til Hvaler


Innlegg postet: 28.03.2017 18:25 i Blogg


Heihei! Før helgen forsvant jeg ganske plutselig, men jeg og Mina tok oss en tur til Hvaler. Jeg hadde planer om å blogge før jeg dro, for å si "farvel", men det glemte jeg selvfølgelig. Vi dro opp fredag morgen, og ble til søndag. Det var så fint vær der, man fikk virkelig følelsen av at sommeren allerede hadde kommet. Den første dagen slappet vi egentlig bare av med film og god mat, som var utrolig digg. Dagene før jeg dro hadde bare vært stress og kaos, så jeg trengte å komme meg litt bort, og det hjalp! Nå har jeg det veldig fint egentlig, mye bra som skjer fremover og jeg er bare glad for at våren endelig er her for fullt. 

 

 

 

 

I dag turet jeg inn til Oslo for å være med på en innspilling. Jeg var så heldig at jeg fikk være med i en reklamefilm, som kommer ut i løpet av våren. Jeg fikk virkelig en bra følelse av selve innholdet og produksjonen i seg selv, så jeg håper bare at jeg gjorde en decent jobb, og at det blir et bra resultat. Kjempefin opplevelse som jeg fikk mye ut av. Etter den første scenen fikk jeg plutselig en gledelig overraskelse: Jeg skulle få dreads! Falske dreads, da. Så nå sitter jeg her med tidenes floke, som jeg ikke gleder meg til å børste ut.. Men, det var jo bare gøy, nå har jeg fått se hvordan jeg ser ut med dreads, og jeg kan trygt si at jeg aldri skal ha dreads på ekte. Noen kler det, men ikke jeg. 

 

Nå skal jeg ut på sykletur, åh, jeg er så glad for at det er syklevær. Har ventet på dette sykt lenge, faktisk. Ha en fin kveld! ♥

2 kommentarer


BACK ON TRACK


Innlegg postet: 23.03.2017 11:30 i Blogg


God morgen! I dag sov jeg helt til klokken 10, og det var sykt deilig. Jeg våknet av meg selv flere ganger, blant annet 05:59, da var jeg lys våken og klar for dagen, men det var altfor tidlig. I dag skulle jeg utnytte muligheten til å sove lenge, og det har jeg gjort. Nå er jeg derimot klar for å komme meg litt tilbake til et normalt kosthold og trene litt igjen. Det er så lett å spise dritt og bare hive i seg noe raskt når man jobber, eller når man er sliten. Nå orker jeg ikke mer usunn mat, så det blir deilig å spise litt normalt igjen, haha. 

 I dag skal jeg slappe av, trene litt og ta noen bilder. Jeg så gjennom "blågg"-bildemappa mi, og innså at jeg bare har ét brukbart bilde (som dere ser over, haha). Derfor må jeg ut og ta noen bilder asapp. Ha en fantastisk torsdag ♥

3 kommentarer


utslitt etter jobb


Innlegg postet: 22.03.2017 21:07 i Blogg


God kveld! Nå har jeg endelig fått kommet hjem, dusjet og lagt meg rett ut i senga mi. I dag sto jeg opp litt etter halv seks, og det har jeg ikke gjort på lenge. Jeg tror ikke det var et flott syn; meg på toget 06:22 inn til Lillestrøm, med store poser under øynene og hetta halvveis på for å bruke den som en pute. Jeg kom meg ihvertfall på jobb, og gjennom dagen. I dag begynte vakta klokken 8, og den varte helt til klokken 18. Etter fem lange og hektiske dager, er jeg så utrolig glad for at jeg endelig har litt fri nå. Jeg er veldig glad for at jeg har fått jobbet litt da, men åh, er jeg utslitt. Jeg feiret at vakten min var over og at jeg har mer enn en uke fri med en pepperoni pizza, og rakk akkurat å få med meg kveldssola før den gikk ned. Nå har jeg vondt i magen, off, men det var verdt det, haha. 

 

Processed with VSCO with a6 preset

 

På tirsdag var jeg i Oslo for prøvefilming til en reklamefilm, og da innså jeg at Oslo egentlig er en veldig fin by. Jeg har alltid visst at Oslo er en fin by, men jeg har hatt litt blandede følelser. Planen min er jo hovedsakelig å studere i Trondheim til høsten, med Oslo som plan B, men nå begynte jeg nesten å revurdere, haha. Jeg er så ubesluttsom!! Garantert min verste egenskap, uff. Og om den prøvefilmingen: jeg synes virkelig ikke jeg gjorde det noe bra, men jeg fikk vite istad at de vil ha meg med! Ikke noe big hollywood shit altså, men jeg synes det er kjempegøy uansett som jeg er en "person 3" i bakgrunnen eller om jeg er midt i spotlighten hahha, sykt oppmerksomhetssjuk.


Processed with VSCO with a6 preset

Nå skal jeg bare slappe av litt, før jeg legger meg. Jeg er så trøtt! Jeg kommer til å sove som en stein i natt, det blir så godt. Goodnightttt 

0 kommentarer


rundown of last week


Innlegg postet: 20.03.2017 12:02 i Blogg


Heihei! 

 

Hvor ble den forrige uken av? Jeg skjønner ikke at det allerede er mandag igjen, men vel, her er vi. Forrige uke ble plutselig veldig travel, så jeg fikk ganske liten tid til <3 bloggen <3 og sånne småting, så her kommer en liten rundown of last week:

 

På mandag dro jeg og Ingvild inn til Lillestrøm, for å spise ute og dra på kino. Vi så "Kong: Skull Island", som egentlig var veldig bra. De neste dagene er jeg helt blank, for jeg husker faktisk ikke hva jeg gjorde? Jeg trente, fikk en pakke i posten (wii), og slike ting? Nei, vent! På onsdag dro jeg, Kine og Thea for å se på en forestilling av MD-linjene på Jessheim, kom jeg på nå. Forestillingen var helt fantastisk, og åh som jeg savner å stå på scenen selv, haha. 

 

På torsdag dro Ingvild og jeg på besøk til Mommo. Vi dro ut for å spise på en lokal ss-town restaurant, før vi dro tilbake til Mommo og spiste enda mer. Mommo hadde lagd en sykt god gulrotkake, den gikk rett ned, haha. Det var en kjempekoselig kveld, alltid hyggelig å være sammen med besteforeldre.

 

Processed with VSCO with a6 preset

 

Action-shot av at Ingvild studerer menyen, eller.. forsiden til menyen.

 

Processed with VSCO with a6 preset

 

På fredag var det tid for enda en tur på restaurant (har blitt mye utespising denne uka, uff), fordi jeg og Ingvild dro en tur inn til Oslo. Vi spiste på Fridays, før det bar videre til Oslo Spektrum. For en stund tilbake vant jeg billetter til avskjedskonserten til DDR på radioprogrammet til Atle Antonsen og Johan Golden, som var veldig stas. Verken jeg eller Ingvild har noen gang vært på noe "DDR-show", men det var veldig gøy! Vi visste ikke helt hva vi skulle forvente, men det ble skikkelig bra. 

 På lørdag var det tid for jobbhelg, og dagen ble bare stress. Så utrolig mange kunder, og så mye å gjøre! Altså, jeg forventer selvsagt ikke å komme på jobb og ikke gjøre noen ting, men det gikk helt over styr, haha. Jeg trodde det var ille, men søndagen ble enda "verre". I går endte jeg opp med å jobbe 11 timer, og jeg må bare si.. Når jeg kom hjem var jeg 99% død, og jeg har aldri sovet bedre enn det jeg gjorde i natt. Dermed er jeg klar for enda en jobbdag i dag. Og apropos dét, så må jeg dra om en liten time, og jeg sitter fortsatt i pysjen, ups. Blogges senere xo xo ;** * <3

2 kommentarer


to mål for uken


Innlegg postet: 13.03.2017 15:33 i Blogg


Heihei! 

 

Så var nok en helg over og en ny uke har begynt. Jeg synes det er ganske deilig, selv om jeg ikke merker så mye forskjell på dagene lenger. Nå som jeg har friår er ikke fredagen så merkbar lenger, og mandagen er egentlig ikke så ille. I dag hadde jeg virkelig ikke lyst til å stå opp av senga, men jeg kom meg opp og dro ut på en liten joggetur. Det føles jo så utrolig bra etterpå, og det prøver jeg alltid å huske på når jeg ikke har lyst til å trene. 

 

 

Nå som vi er inne i en ny uke, tenker jeg det er innafor med noen mål for uka. Jeg har bare to stykker, men med mindre å tenke på, jo større sjanse for at jeg gjennomfører. Jeg utfordrer meg selv til å:

 

Drikke mindre brus - Dette blir vanskelig, men jeg vil prøve å bare drikke brus i helgen. Jeg tror dette blir umulig, men jeg skal prøve. 

 

Ta flere mageøvelser - Jeg trener ikke så mye styrke, men når jeg først gjør det trener jeg nesten ikke mage i det hele tatt.. Fordi jeg hater det, haha. Når denne uken er over skal jeg ha sixpack. Neida, men vil gjerne fokusere litt mer på det området.I kveld skal jeg ut å spise med søsteren min, før vi drar på kino. Da blir ikke-drikke-brus-målet virkelig satt på prøve, ugh... Jeg tror vi skal se "king kong hong kong skull" som vi kaller den, men "Kong: Skull Island" heter den jo egentlig. Det blir nok uansett veldig koselig, bra start på uka. Ha en fin mandag ♥

3 kommentarer


20 ÅR


Innlegg postet: 12.03.2017 19:53 i Blogg 

Så var jeg endelig 20, ordentlig voksen og klar for å ta fatt på livet. I dag tidlig når jeg våknet følte jeg meg plutselig som en voksen dame, ready to take on the world. Neida, følte meg fortsatt like ung som jeg alltid har gjort, men det gjør meg ingenting. Jeg haster egentlig ikke med å bli "voksen", nyter ungdommen så lenge den er her (nå hørtes jeg ut som jeg var 50+, men ja).

 

I dag var jeg så heldig at jeg fikk tilbringe bursdagen min på jobb, tjohei. Det gjorde meg egentlig ingenting, hadde en ganske rolig dag på jobb, så var bare deilig Jeg har tenkt på at jeg skal kjøpe sjokoladeboller fra Narvesen til frokost på bursdagen min hele uka, så i dag var dagen endelig her, haha. Så langt har jeg faktisk bare spist dritt i hele dag, men det er vel lov? Ikke sant?


Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset
m m m sjokkisboller fra narvesen                                                                                                            nydelige roser fra jentene jeg jobber sammen med 

 

Nå skal jeg spise is og kaker med familien ♥ Ha en fin kveld! 

3 kommentarer


FIN FREDAG


Innlegg postet: 10.03.2017 12:45 i Blogg


GooOOood fredag!! Håper dere har en like bra morgen som det jeg har! Jeg sov sinnsykt godt i natt, og det skjer sjeldent. Jeg har slitt utrolig mye med søvn, så det er deilig når jeg faktisk er skikkelig uthvilt. I dag skinner sola fra skyfri himmel, og det er FIRE grader! Går det egentlig an å være sur i dag? Jeg er ihvertfall i sykt godt humør. 

 

I går var jeg på konsert på Kreti & Pleti på Jessheim med Kine og Thea, hvor lyd og musikk-linja fra Romerike Folkehøgskole stod på scenen. Det var en kjempebra konsert, så alt i alt en bra kveld  Det er lenge siden jeg har dratt og sett på noe sånt, så det bør jeg gjøre litt oftere. Når jeg gikk på dramalinja på videregående så vi teater og konserter rett som det var, men nå blir det ofte litt lenger mellom hver gang jeg ser noe. Trist, for man får jo virkelig noe ut av det å se på konserter og teaterforestillinger.

 Nå må jeg straks dra hjemmefra, i kveld skal jeg nemlig jobbe. Gleder meg nesten litt til å gå ned til bussen, når det er så fint vær. God helg! ♥

2 kommentarer


MARCH GOALS


Innlegg postet: 09.03.2017 11:00 i Blogg


Nå som vi er inne i en ny måned, er det tid for å sette seg noen mål. Nå har det allerede gått en uke, så disse målene kommer litt sent, men men.  

 

TRENE REGELMESSIG - Det vanskeligste er egentlig ikke å starte, men å fortsette med det. Jeg kan ofte begynne med det, gjøre det mye til å begynne med og tenke at "nå har jeg endelig begynt å trene igjen", men så dabber det av. Det er enten fordi resultatene ikke kommer raskt nok, eller at det blir så kjedelig at jeg rett og slett ikke gidder. Derfor må jeg bare minne meg selv på at ting tar tid, og prøve å variere litt.

 

SPARE PENGER - Dette målet har jeg allerede faila litt på.. Startet måneden med å bestille meg noen klær, kjøpe mat ute, kjøpe billetter til forskjellige ting.. Jeg føler lista allerede er lang, haha. Det er uansett ikke for sent å spare litt, så jeg skal gjøre mitt beste for å ikke kjøpe unødvendige ting resten av måneden. 

 

RYDDE ROMMET - At dette må være et eget mål.. Altså, jeg er helt umulig når det kommer til mitt eget rom. Akkurat nå ser det helt grusomt ut, og det er så vidt man ser gulvet. Jeg begynner alltid litt smått med å plukke opp et par ting før jeg ikke gidder mer, men jeg må ta en skikkelig ryddings snart, og faktisk få det fint der inne. Jeg har så utrolig dårlige ryddevaner.. Tenk når jeg flytter ut?! Dere vet hvordan hjemmene til de på "Hoarders" ser ut? Ja, det kommer til å se sånn ut hjemme hos meg, velkommen inn:-)). 

 Dette er da noen av mine mål for mars, som jeg tror at jeg kan klare å fullføre. Har du noen mål for mars? ♥

4 kommentarer


Kvinnedagen


Innlegg postet: 08.03.2017 11:10 i Blogg


God morgen! 

 

I dag startet jeg dagen med gresk yoghurt, som jeg elsker. Jeg prøvde varianten med jordbær fra Synnøve i dag. Den var god, bortsett fra at den hadde store klumper i seg, ughh!! En ting jeg virkelig ikke får i meg uansett hvor mye jeg prøver, er yoghurt med klumper. Løsningsorientert som jeg er, plukka jeg ut alle klumpene, haha. 

 

 

Gratulerer med kvinnedagen til alle mine fellow women! Uansett om du går i tog eller ikke, synes jeg det er utrolig viktig å anerkjenne dagen i dag og alt det tidligere kvinner og menn har gjort for at vi har kommet hit hvor vi er i dag. I tillegg vite hvor mye vi fortsatt har å kjempe for, for at det skal bli likestilling over hele verden.

 Nå skal jeg trene, jeg må utnytte treningsmotivasjonen så lenge den er her! Ha en fin dag ♥

3 kommentarer


ET NYTT MENNESKE


Innlegg postet: 07.03.2017 15:43 i Blogg


Heihei! Akkurat nå sitter jeg på kjøkkenet i den nye buksa mi fra Nelly (som jeg enda ikke har turt å bruke utenfor huset), en genser jeg kjøpte i niende klasse og ullsokkene Mommo har strikket til meg. Et antrekk med en god blanding av nytt, gammelt og hjemmestrikket, hehe. Jeg har aldri brukt ullsokker frivillig før nå. Mommo og Farmor har strikket til alle her hjemme i flere år, og jeg har hele tiden vært overbevist om at ullsokker klør og at de sklir, men jeg tok på et av parene jeg har fått for noen dager siden, og hallo? Det er jo dritdigg å gå i ullsokker, og jeg har ikke tryna enda, så.. Foreløpig er jeg frelst.

 


 

I dag våknet jeg av meg selv klokken 08:00, akkurat på slaget faktisk. Det aller første jeg tenkte når jeg så at klokken var åtte var "NEI, dette er for tidlig" også la jeg meg igjen, på trass. Neste gang jeg våknet var klokka halv 10, og da var det på tide å stå opp. Jeg spiste frokost og dro ut på joggetur, som jeg er veldig stolt av. Jeg har alltid hatet å jogge. Helt til jeg var ute å gikk her om dagen, da jeg bestemte meg for å jogge litt, og jeg likte det faktisk. Så i dag har jeg jogget ganske langt, og det er jeg veldig fornøyd med. 

 

Når jeg kom hjem fra joggeturen, satte jeg meg ned på terrassen en liten stund og bare slappet av i sola. Herregud som jeg elsker at våren er. Jeg har aldri likt å være utendørs "om det ikke er noe å gjøre", men nå setter jeg skikkelig pris på det å være ute i frisk luft. Før kunne jeg seriøst sitte inne HELE dagen, uansett om det var nydelig vær ute eller om det regnet, det hadde ingenting å si. Føler meg litt som et nytt menneske, uansett hvor klisjé det er å si, haha. 

 

 

main chillespot med cola zeroen ofc
Nå skal jeg bare slappe av resten av dagen, har egentlig ingen spesielle planer for kvelden, og det er jo deilig. Skal lese meg litt opp på forskjellige studier og skoler, selv om jeg allerede har sendt inn søknaden min på Samordna Opptak. Tenkte bare det er greit å sjekke alt en siste gang, så jeg ikke glemmer å søke på noe eller noe sånt, haha. Ha en fin dag! 

2 kommentarer


velkommen mars


Innlegg postet: 06.03.2017 11:38 i Blogg


God morgen! Nå har jeg akkurat spist et par knekkebrød og en banan, og drukket et par glass med Cola Zero. Ganske bra start på dagen, selv om jeg virkelig bør legge fra meg all den cola-drikkingen. Cola til frokost liksom, ikke bra (men godt!). I går kveld fant jeg ut at jeg må opprettholde den uregelmessige bloggingen min, så her er jeg igjen. Sist gang jeg blogget var vel i februar, og siden den gang har vi kommet oss inn i den tredje måneden. Altså? Var det ikke nettopp nyttår, egentlig? Jeg klager ikke, jeg synes ofte at januar og februar går litt trått, så jeg elsker at vi har kommet oss inn i mars.

 

Mars betyr lysere tider, plussgrader, lettere klær og ikke minst bursdag for min del. Selv om jeg ikke er en bursdag-person, så er det jo litt artig å fylle år. Om ikke så altfor lenge blir jeg altså 20, noe som også virker ganske uforståelig, haha. Føler at jeg nettopp ble 18, haha.

 

 

I dag skinner sola, så jeg skal ut en tur og nyte det deilige været. Gleder meg til all snøen smelter og at det blir skikkelig vår og varmt ute, aah. Før likte jeg ikke sommeren i det hele tatt, men nå klarer jeg nesten ikke vente til at den skal komme. Våren er desidert favoritt-årstiden min da, akkurat passe varmt uten at man svetter ihjel, haha. 


 

Må forresten beklage rotete design, jeg skal få orden på det, men jeg aner bare ikke helt hvor jeg vil med det. Vil ha det enkelt, men samtidig litt spenstig, så.. Jeg får pusle med det litt i kveld, og se hva jeg finner ut. Nå skal jeg ut, vi snakkes! 

5 kommentarer
20 • Gjøvik

Grafisk design-student ved NTNU med stor kjærlighet til pizza og katter.

ofte sett med kameraet hengende rundt halsen, pepsi max flaske i hånda og kledd i helsvart.

☼☼☼

- venneforespørsel -

KONTAKT/SAMARBEID

sunnivalarsen97@gmail.com

FØLG MEG

bildebilde bilde bilde bilde Follow


SØK I BLOGGEN


Translate


Kategorier

Blogg
Foto
Personlig
Produktanmeldelser
Video


Arkiv

 • September 2017
 • August 2017
 • Juli 2017
 • Juni 2017
 • Mai 2017
 • April 2017
 • Mars 2017
 • Januar 2017
 • November 2016
 • Oktober 2016
 • September 2016
 • August 2016
 • Juli 2016
 • Juni 2016
 • Mai 2016
 • April 2016
 • Mars 2016
 • Februar 2016
 • Januar 2016
 • Desember 2015
 • November 2015
 • Oktober 2015
 • September 2015
 • August 2015
 • Juli 2015
 • Juni 2015
 • Mai 2015
 • April 2015
 • Mars 2015
 • Februar 2015
 • Januar 2015
 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2014
 • September 2014
 • August 2014
 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • April 2014

 • Design

  bilde
  hits