a blog written by sunniva larsen

INNSTILT


Innlegg postet: 30.04.2017 09:25 i Blogg


God morgen! 

 

I går kveld gikk jeg kappgang fra jobb til togstasjonen for å rekke toget, og når jeg kom frem leser jeg på skjermen og ser: "INNSTILT" :-)) Selvfølgelig. Alle togene hjem var innstilt. Såå utrolig typisk. Jeg kom meg heldigvis hjem ved å ta buss for tog, og tog videre fra Oslo Lufthavn. Togene er innstilt i dag også, så da blir det øvelseskjøring til jobb. Da får jeg ihvertfall noe ut av at det er arbeid på toglinjene. 

 

Processed with VSCO with hb2 preset

I dag skinner sola og det er en skikkelig fin vårdag. Jeg elsker at det har blitt vår, og at det blir varmere ute. Hvis det bare kan holde seg så fint ute, så hadde det vært perfff. Nå må jeg ordne meg til jobb, og komme meg ut av pysjen. Bloggezz 

0 kommentarer


JEG HAR SIGNERT LEIEKONTRAKT


Innlegg postet: 28.04.2017 10:51 i Blogg


Holaaa! 

 

De to siste dagene har vært ganske travle. I går var jeg på reklame-innspilling på morgenen, før jeg dro til Eidsvoll for å møte Thea i noen få timer. Vi spiste ute, før jeg gikk rett ned på jobb. Dagen i dag blir også ganske travel, først skal jeg ha kjøretime, så jobb og sååå skal jeg i bursdag. Åh, egentlig vil jeg bare sove, haha! Neida, det blir en bra dag.

 

På onsdag signerte jeg leiekontrakt til studenthybelen i Trondheim, ææ. Litt skummelt, men jeg gleder meg veldig hvis det blir slik at jeg får dratt opp til Trondheim. Nå må jeg bare vite at jeg kommer inn på NTNU, da. Det er jo ingen selvfølge, og da må jeg jo studere et annet sted. Jeg er uansett sykt exciteeeddd!

 

 

Nå må jeg gjøre meg klar for kjøretime, vi prateeesss.

1 kommentarer


VOKSEN-TING


Innlegg postet: 26.04.2017 14:46 i Blogg


Goooood onsdag! Endelig er onsdagen her igjen, min all time favorittdag. Sola skinner og det meste av snøen har smeltet bort (takk gud). Jeg startet dagen med kjøretime etter en rask frokost, men jeg hadde feilberegnet litt så jeg presterte å ikke møte opp når jeg egentlig skulle, haha. Det ordnet seg heldigvis veldig fint, så det ikke ble noen store forsinkelser og timen gikk egentlig som den skulle. Jeg skal kjøre til Lillestrøm neste kjøretime, som jeg både gruer og gleder meg til. Jeg er veldig glad for at det går bra, men off.. Lillestrøm, liksom. Jeg vet det kommer til å bli litt stress, men satser på at det går fint. 

 


 

Jeg føler jeg har litt av hvert på planen i dag. Jeg må øve på bilteori, svare på noe mail og ordne litt med hybel. Jeg har fått tilbud om en studenthybel i en studentby i Trondheim, og svarfristen er i morgen. Jeg føler jeg er på vei inn i voksenlivet nå, når jeg fikser meg førerkort og hybel. Jeg er veldig usikker på om jeg skal takke ja til hybelen, fordi jeg ikke er sikker på om jeg kommer inn på studiene i Trondheim enda, meeen jeg har veldig lyst til å bo der. Ellers skal jeg pløye meg gjennom enda flere episoder av The Office (herregud jeg prater jo ikke om noe annet om dagen??), woo. 

 

- livet mitt akkurat nå - 
 

 

3 kommentarer


FRIDAYS


Innlegg postet: 25.04.2017 10:15 i Blogg


God morgen!

 

Utenfor snør det litt, og det ser ut som vi kunne vært i januar. Selv om det er fint å se på, ønsker jeg meg grønt gress. asap. I hele går tenkte jeg at "nå må det jo slutte å snø snart:-))", men.. Det gjorde det aldri. Nesten så jeg setter på jule-lista mi for å komme i skikkelig julestemning, haha. 

 

I går dro jeg til Jessheim for å møte Thea og Kine. Vi gikk på Fridays og jeg bestilte en Chicken BLT Sandwich (var det det den het?) med søtpotet-fries. Som jeg skrev i går så har jeg tenkt på disse friesene i over to uker, så jeg sendte en snap til dem begge og sa at vi måtte en tur på Fridays fordi jeg cravet dem, og slik ble det. Uken er komplett. Etter en stund ble jeg faktisk litt kvalm tho, men det var absolutt verdt det. Sandwichen var også sykt god, og jeg er litt stolt, fordi: Jeg spiser endelig litt tomater! Jeg har vært utrolig kresen hele livet, men i det siste har jeg pusha meg litt på å spise ting jeg ikke liker, og nå kan jeg stryke tomat av lista. Etter Fridays dro vi hjem til Kine på folkehøyskolen, hvor vi bare satt og prata hele kvelden. Koselig dag 

 I dag er planen å se noen episoder av The Office (er seriøst hekta igjen), kanskje presse inn en bitteliten treningsøkt og så dra på jobb. En ganske vanlig tirsdag egentlig, men det liker jeg. Ha en fin dag! 

5 kommentarer


DA VAR DET VINTER IGJEN


Innlegg postet: 24.04.2017 12:03 i Blogg


Hei, og ikke så god mandag! I dag våknet jeg til dette:

 

 

... Altså? Seriøst? Jeg vet vi fortsatt er i april, men..?! Dette er jo mer snø enn vi faktisk hadde i vinter, haha. Bittelitt koselig er det jo, men.. Ikke nå. Nå er jeg klar for grønt gress, blå himmel og varme, ikke parkas og sko som blir gjennomvåte av slapsen. Norge overrasker stadig, vi er jo innom alle årstidene på en uke. Neste uke står det mellom 11 og 17 grader på vær-appen min, og å gå fra snø og null grader til sol og 17 grader: only in norway, haha. 

 

Denne uken har jeg en skikkelig jobbuke, med i dag og onsdag som eneste fridager. Selv om været ute gjør meg litt småsur, så skal jeg prøve å gjøre denne mandagen bra. Akkurat nå sitter jeg ved kjøkkenbordet med The Office på macen, og et glass cola. Jeg begynte på The Office for andre gang i høst, men så datt jeg av, så nå har jeg begynt fra første episode igjen. Jeg tror jeg har sett alle sesongene én gang før, men denne serien er desidert en av mine favorittserier, så jeg må bare se den flere ganger. Det er ingen serie som får meg til å ville grine, le og cringe samtidig, slik som denne serien gjør.


 

Senere i dag drar jeg på Fridays med Thea og Kine. Jeg har cravet søtpotet-friesene derfra siden jeg smakte det for første gang for rundt to uker siden, og nå jeg bare ha. Det blir koselig, og nå er det lenge siden vi har sett hverandre, så vi har nok mye å prate om. Nå skal jeg fortsette med The Office-maratonet mitt, vi bloggezzzz.

2 kommentarer


EARLY MORNING


Innlegg postet: 22.04.2017 09:28 i Blogg


God morgen! 

 

I dag våknet jeg av meg selv rett før alarmen min gikk av, og det føltes så bra. Det føles 10 ganger bedre å våkne av seg selv, enn en høy, irriterende melodi som river deg ut av søvnen. Deilig start på morgenen. Jeg fulgte opp med en god frokost, og nå drar jeg egentlig bare ut tiden til jeg må gjøre meg klar til jobb. Jeg skal dra om en halvtime, og akkurat nå er det ingenting som tilsier at jeg skal på jobb. Jeg sitter godt pakket inn i dyna mi, usminket og med bustete hår, haha. 

 

 

Nå må jeg gjøre meg klar til å dra, tiden begynner å bli litt knapp! Ha en fin dag ♥

1 kommentarer


CHILI CON CARNE


Innlegg postet: 21.04.2017 20:11 i Blogg


Hei og hopp, og god fredag! Håper alle er klar for en bra helg, enten du skal på fest, bare slappe av, eller jobbe (som meg, ugh, lets cry together). I dag har jeg hatt kjøretime, og for en gangs skyld føler jeg faktisk at det går ganske bra. Jeg husker jeg var så redd for å kjøre i begynnelsen, og var egentlig helt innstilt på at jeg aldri skulle ta lappen. Derfor føles det skikkelig bra at det går fremover og at jeg egentlig gjør det ganske greit. Jeg ligger litt etter med teorien, så jeg burde egentlig bare begynne å pugge intensivt. 

 

 

På onsdag morgen, klokken 04:30, dro jeg med kjæresten min til Oslo Lufthavn fordi han skulle på skoletur til USA. Kjenner jeg er bittelitt misunnelig, men skikkelig gira. Jeg følte nesten jeg gledet meg mer til at han skulle på tur enn han gjorde selv, hahha, neida. Denne gangen var aller siste gangen han "drar bort fra meg", for nå er han snart ferdig på folkehøyskolen sin. Er det lov til å si at jeg gleder meg til det? Hahha, jeg føler det er en smule egoistisk, men jeg gleder meg jo bare til at han kommer hjem.

 

I går signerte jeg kontrakt på ny arbeidsplass! Jeg er veldig gira på ny jobb nå, og tror egentlig det kommer til å bli veldig bra. Gleder meg til å bli kjent med noen nye mennesker og få et litt nytt miljø. En jobb er jo en jobb, men jeg håper det blir gøy. 


 

Akkurat nå sitter jeg og venter på at middagen skal bli klar, jeg er såå sulten! I dag er det Chili con Carne (hvordan uttaler man det egentlig?) på menyen, og jeg synes det egentlig er en skikkelig.. lættis rett? Hhaha, jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det? Jeg tror det bare er det at jeg uttaler det helt feil, i tillegg at jeg kun tenker på Sims 2 når jeg hører "Chili con Carne", plis si at det ikke bare er meg? Alle sims-ene mine kunne liksom bare lage Chili con carne og.. Ja, det er egentlig bare det som ligger bak det, og det er ikke en morsom historie en gang, men ja nei.. Storytime med sunni, hehe. Avslutter innlegget her før det blir for dumt jeg, hehe. God helg! 

1 kommentarer


PÅSKEKOS


Innlegg postet: 16.04.2017 15:20 i Blogg


Hei og god søndag! Nå er jo påsken snart over, men jeg håper dere har hatt en fantastisk påske! I går fikk jeg påskeegg, og.. Nå er det tomt. Det har blitt ekstremt mye godteri på meg denne ferien, i forhold til tidligere påskeferier, og nå er jeg helt stappet. Skikkelig klar for å gå tilbake til et normalt kosthold igjen, for å si det sånn. Jeg har for det meste vært hjemme eller hos kjæresten denne ferien, fordi han endelig kom hjem fra folkehøyskole. Ikke for alltid da, han drar tilbake til uka, men det har vært herlig å ha han hjemme selv om det bare har vært en uke 

 I dag skal jeg ut og spise med familien, det blir kjempekoselig. Gleder meg masse til god mat og kos med fæææmmen. 

2 kommentarer


ALT ORDNER SEG TIL SLUTT


Innlegg postet: 15.04.2017 23:38 i Blogg


I dag er dagen, 15. April. Dagen jeg har stresset med i flere måneder, fordi i dag går søknadsfristen til høyere utdanning ut. Det er litt rart, for om noen år kommer jeg sikkert til å tenke at det ikke var noe vits i å stresse. Akkurat som det ikke var noe vits i å stresse med videregående, for det var ikke noe særlig å stresse over. Da begynte på videregående syntes jeg alt var håpløst, og jeg sleit virkelig med å finne meg til rette. Det kommer jeg nok til å gjøre når jeg begynner å studere igjen, men denne gangen skal jeg prøve å ta det med ro, og bare ta det litt som det kommer. Ikke overanalysere, ikke prøve å forberede meg mer enn nødvendig. Bare.. Se hva som skjer, og go with the flow. 

 

 

Søknaden min er ferdig og sendt inn, og nå er jeg egentlig bare klar for å begynne på noe nytt. Enten det er i Oslo, Trondheim eller på Gjøvik, så er jeg klar for å studere og bli kjent med nye folk. Jeg tror dette året blir bra. 

 

1 kommentarer
20 • Gjøvik

Grafisk design-student ved NTNU med stor kjærlighet til pizza og katter.

ofte sett med kameraet hengende rundt halsen, pepsi max flaske i hånda og kledd i helsvart.

☼☼☼

- venneforespørsel -

KONTAKT/SAMARBEID

sunnivalarsen97@gmail.com

FØLG MEG

bildebilde bilde bilde bilde Follow


SØK I BLOGGEN


Translate


Kategorier

Blogg
Foto
Personlig
Produktanmeldelser
Video


Arkiv

 • September 2017
 • August 2017
 • Juli 2017
 • Juni 2017
 • Mai 2017
 • April 2017
 • Mars 2017
 • Januar 2017
 • November 2016
 • Oktober 2016
 • September 2016
 • August 2016
 • Juli 2016
 • Juni 2016
 • Mai 2016
 • April 2016
 • Mars 2016
 • Februar 2016
 • Januar 2016
 • Desember 2015
 • November 2015
 • Oktober 2015
 • September 2015
 • August 2015
 • Juli 2015
 • Juni 2015
 • Mai 2015
 • April 2015
 • Mars 2015
 • Februar 2015
 • Januar 2015
 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2014
 • September 2014
 • August 2014
 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • April 2014

 • Design

  bilde
  hits