a blog written by sunniva larsen

siste maidag


Innlegg postet: 31.05.2014 23:36 i Blogg


God kveld!


Kom hjem fra Mina for en liten stund siden, vi hadde det kjempefint sammen. Vi koste oss med pizza, sol og masse jenteprat, haha. Vi får jo mye å snakke om når vi ikke ser hverandre så veldig ofte. Nå skal jeg jobbe litt med skolearbeid, spise litt og egentlig bare slappe av. Senere i kveld skal jeg skype med Joshua, når han kommer hjem. Savner han massemasse, gleder meg til å høre stemmen hans igjen  (skal ikke bli for klissete her nå.. Dere får nok masse kjæresteprat innlegg i fremtiden, hehe neida).

meg in da car cruisin to minas liksom #sweg

 

Iii, i morgen er det juni! Da er det bare 20 dager til Joshua er her, herregud.. Også er det jo snart skolefri, og det er jo også noe jeg gleder meg til. Men mest av alt gleder jeg meg til å se han igjen, det blir så fint.

 

Ha en fin kveld alle sammen! 

2 kommentarer


laurdagen


Innlegg postet: 31.05.2014 12:45 i Blogg


Halloo! 

 

Nå har jeg nettopp spist frokost, og plassert meg i senga. Tror senga er mitt favorittsted i verden, hahha, neida. Våknet i dag og sa hadet til kjæresten, som skulle ut å spille paintball. Kjenner jeg skulle ønske jeg kunne være med han på sånne morsomme ting, men vi får jo gjort masse ting sammen når han kommer hit. Senere i dag tar jeg turen til Mina, som jeg ikke har sett siden 17. Mai. Sånn er det å gå på forskjellige skoler, haha. Så det blir fint, og koselig 

 


Noen bilder fra torsdagen (Bildene er lånt av Thea <- besøk bloggen hennes). Meg, Christina, Christine, Vemund, Amanda, Lisa, Thea og Julie helt forrest. Er så glad i klassen min 

 

Nå skal jeg egentlig bare gjøre meg klar, og skrive litt på noen oppgaver jeg har i engelsk og norsk, før jeg drar. Ha en kjempefin lørdag, alle sammen 

6 kommentarer


helg


Innlegg postet: 30.05.2014 16:58 i Blogg


Heihei! 

 

Endelig fredag, dere! I dag har jeg hatt en kjempefin dag og jeg er i så godt humør! Læreren lot oss gå en halvtime tidligere i dag også, så da kom jeg tidlig hjem. Hadde del to av en matteprøve i dag, og den gikk.. greit, forhåpentligvis. Nå sitter jeg på kjøkkenet og drikker masse brus, jeg elsker brus. Må dessverre skrive et kåseri til tirsdag, og vel.. Jeg er ikke spesielt morsom, så det blir nok ikke så enkelt. Har også en engelsk fremføring om engelskspråket på mandag, så dagen i dag skal jeg tilbringe sammen med word, wikipedia og Joshua på skype  Senere i dag blir det lasagne til middag, hvis jeg får ønsket mitt oppfylt. 

 


 

Nå er det bare 22 dager til Joshua kommer til Norge for å bo her hos meg! Det er egentlig litt uvirkelig, at han faktisk skal flytte hit. I dag må vi nok gjøre litt norsk sammen, siden det er så kort tid igjen. Gleder meg så utrolig mye! Men, nå må jeg begynne å jobbe, før jeg kanskje tar meg en liten tur ut. Ha en kjempefin fredag, og god helg! 

10 kommentarer


koselig med drama


Innlegg postet: 29.05.2014 22:33 i Blogg


Heihei!

 

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Amanda. Nesten hele dramaklassen møttes i dag, var dessverre ikke alle som kunne. Men var utrolig koselig alikevel! Vi jobbet med et teaterstykke vi skal sette opp, også koste vi oss med god mat etterpå. Der hun bodde var det så idyllisk og fint, kunne gjerne tenkt meg å bo i et slikt område. 

 

I morgen er det skole igjen for meg, dessverre. Vi har matteprøve i morgen, hjeelp. Etter det er det endelig helg da, blir deilig.

 


Men nå skal jeg bare slappe av og skype med min kjære, før jeg går til sengs. Så ha en fin kveld alle sammen! 

1 kommentarer


avbrekk


Innlegg postet: 28.05.2014 19:15 i Blogg


Hallo!

 

Endelig friii! Bare til fredag da, men blir så deilig med en liten pause fra skolen. I dag viste jeg frem en dans jeg har laget i bevegelse og hadde første del av en matteprøve, så nå er det to ting mindre å stresse over. I dag skal jeg baare slappe av og kose meg. Har fortsatt del to av matteprøven på fredag, og lekser til mandag og tirsdag, men det skal jeg ikke tenke på i dag. Akkurat nå ligger jeg i senga og skyper med Joshua, vi har nettopp våknet, etter en liten powernap. 

hahha litt Billy-kos. 

 

I morgen drar jeg til Amanda sammen med dramaklassen, vi skal jobbe med et stykke vi skal sette opp. Vi må jobbe effektivt, siden det skal settes opp før sommerferien, men vi skal kose oss litt også da. Nå skal jeg og Joshua gjøre norsk sammen, bare 23 dager igjen til han er her! Ha en kjempefin onsdag 

7 kommentarer


gi meg ferie


Innlegg postet: 27.05.2014 22:33 i Blogg


Hei hei! 

 

Dagen i dag har vært såå lang, gleder meg til å sove. I morgen har jeg visning av en liten dans i bevegelse, som jeg nettopp ble ferdig med. Blir litt skummelt å vise den foran klassen, men regner med at det går greit. Har også en matteprøve i morgen, som jeg må øve til før jeg legger meg. Tviler på at den kommer til å gå bra..  Har så mye prøver og skolearbeid nå, så hverdagene blir litt hektiske. Fikk en karakter tilbake i dag som jeg ble veldig fornøyd med, så det gjorde dagen min bedre. Bare 23 dager til ferie i morgen! 

 

"Middagen" min i dag, elsker blåbær-skyren! 

 

Nå må jeg øve raskt på matten, så rekker jeg forhåpentligvis å snakke litt med Joshua før vi legger oss. Sov godt alle sammen 

1 kommentarer


æsj mandag


Innlegg postet: 26.05.2014 22:23 i Blogg


Hallo! 

 

Nå har jeg nettopp kommet inn etter å ha sagt hade til søsteren min, hun drar til Tyrkia i morgen. Håper hun får en kjempefin tur  I dag har jeg helt ærlig hatt en litt dårlig dag så.. Har ikke så mye interessant å dele. Er egentlig bare glad for at dagen snart er over. Føler meg bedre etter å ha skypet med Joshua da, og bare slappet litt av. Og en ting som er litt gøy da, er at om du velger "Jenter, 13-17" på blogg.no er jeg på 193. plass på topplista, haha! toppbloggern xDxD neida, er jo ikke akkurat en stor plass og være på, for er jo ikke så vanskelig å komme dit, men gøy uansett.

 

Har ikke tatt noen bilder i dag, så her er et bilde av meg tatt forrige uke og et vindu tatt ut av en pizzarestaurant i Cheltenham. Synes Cheltenham var en såå fin by, så jeg blir litt glad av å se på bildet (selv om det ikke er spesielt fint).

 Nå er planen min bare å ta en dusj og jobbe med en oppgave i bevegelse. Bare to dager til neste fridag, blir deilig! Ha en fin mandagskveld 

5 kommentarer


de små tingene


Innlegg postet: 25.05.2014 20:53 i Blogg


I morgen er det bare 25 dager til Joshua flytter hit! Gleder meg mer og mer for hver dag som går, kommer til å bli helt fantastisk! Denne uken har vi jobbet med norsk sammen, han er så flink og gjør så mye fremgang. Også har han sendt inn søknad til en jobb. Hadde vært utrolig fint om han fikk den, men vi får vente og se. En av de tingene som blir aller deiligst når han kommer hit, er å vite at vi ikke trenger og være lenge fra hverandre på en laang stund.

 

Blir også veldig deilig å gjøre hverdagslige ting, sånn som å spise frokost sammen, slappe av sammen, våkne sammen og møte hverandre etter skole og jobb. Det er noe av det jeg gleder meg allermest til, de små tingene. 

 
Om en måned er det faktisk ett år siden vi møttes på nettet! Tiden har gått så fort. Hva gleder du deg til? 

10 kommentarer


produktiv


Innlegg postet: 25.05.2014 17:08 i Blogg


Heihei!

 

Jeg har nettopp kommet inn, har faktisk trent, og jeg er den type person som aldri trener. Er litt stolt, og føler jeg har lov til å skryte litt. Nå som jeg er ferdig, føles det veldig deilig og det var jo litt gøy. Måtte overtales litt av Joshua til å gjøre det da, siden jeg ikke hadde noe motivasjon, så er glad for at han hjalp meg i gang. Også har jeg ryddet rommet i dag, så i dag har jeg virkelig fått gjort litt! Burde kanskje gjøre disse tingene til en vane.. Spesielt treningen da, merket at jeg var i veldig dårlig form og den var myye bedre før. Er også lurt av meg å trene mer, siden timene på musikk, dans og drama kan ofte inneholde mye trening og aktivitet, og da er det jo greit å være i god form også. 

 

Her er forresten genseren jeg kjøpte i går, den er fra gina tricot. Stoffet inni er såå deilig, også er jo fargene veldig fine.

 


(bilde fra i går) 

Nå er planen å jobbe litt med naturfag før min kjære kommer hjem fra jobb. Senere blir det kyllingkjøttboller til middag, nam! Ha en kjempefin søndag alle sammen 

2 kommentarer


høyt hår dagen


Innlegg postet: 24.05.2014 18:58 i Blogg


Heii!


Nå er jeg hjemme igjen, etter en laang dag på Jessheim. Det var høyt hår dagen i dag, også var det barnedag på Jessheim. Jeg deltok bare på høyt hår, og det er en kampanje for å rette fokus på hvor man kaster hårspray-bokser. Så da gikk vi rundt på Jessheim-senteret, med oppsatt hår og tskjorter der det sto "Hvordan du bruker hårsprayen er opp til deg, hvor du kaster den angår oss alle". Vi danset litt også, haha, var nesten litt flaut, men men. Vi fikk mye positiv oppmerksomhet, men merket også at noen bare stirret stygt på oss, haha! (Du kan lese mer om høyt-hår dagen her.)


Meg, Lisa, Julie, Thea og Kine som sitter på gulvet. 

 

 

Sånn her så håret mitt ut, vi skulle sette opp håret vårt i forskjellige frisyrer. Siden jeg ikke er såå flink med hår, ordnet Thea mitt.

 

Når vi var ferdige fikk vi gavekort til Jessheim storsenter på 300 kr, som jeg allerede har brukt opp. Jeg og de andre gikk på burger king og spiste, også kjøpte jeg en fin genser. Nå skal jeg ned og spise middag, før jeg setter meg ned med skolearbeid. Ha en kjempefin lørdagskveld! 

5 kommentarer


weekend


Innlegg postet: 23.05.2014 17:47 i Blogg


Hallo! 

 

Endelig hjemme etter en laang uke og en uke nærmere sommerferien! I dag hadde vi kort dag på skolen, så dagen i dag har gått kjempefort. Har egentlig ingen planer for resten av dagen, skal vel slappe av og gjøre skolearbeid. Skole, hvor mye jeg gleder meg til sommer og at Joshua skal flytte hit er jo nesten det eneste jeg snakker om her, haha! Men det er jo nesten det eneste jeg tenker på for tiden. I morgen skal jeg ned til Jessheim for å være med på "høyt-hår dagen", for å gi oppmerksomhet rundt sortering av spraybokser. Dere kan lese mer her, om dere vil. 

 


sunniva i farta på rosa sykkel yo

 

Håper dere får en kjempefin fredag! 

12 kommentarer


varme dager


Innlegg postet: 22.05.2014 18:48 i Blogg


Heihei!

 

Våknet opp i dag tidlig til regn og torden, tok på meg masse klær og gummistøvler. Når jeg kom til skolen, skinte sola plutselig.. Kan si at det mildt sagt ble en klam og ubehagelig dag, hahha. Er endelig hjemme nå da, og har tatt på meg shorts og luftig genser. Spiste også en veldig god "middag". Tok et par tacolomper, fylte de med ost, skinke og fetaost og rulla de sammen. Hadde egentlig ikke trodd det skulle bli så godt, men det var faktisk veldig godt og mettende. 

Har såå mye og gjøre på skolen nå for tiden. Har stor matteprøve, tyskprøve, vurdering i bevegelse og maasse mer.. Er siste innspurten da, men merker at motivasjonen ikke er helt på plass. Men, jeg får gjøre mitt beste! Nå kommer snart Joshua hjem, så da skal vi bare skype resten av kvelden, som vanlig  Er så fint å komme hjem etter lange skoledager og bare snakke med han helt til jeg legger meg, spesielt når vi ikke alltid får snakket så mye når jeg er på skole og han på jobb. Men før han kommer skal jeg spille bittelitt guild wars 2, *svett gamer*, neida.

Bare 29 dager til han er her hos meg nåå!  

 

Ha en kjempefin kveld 

 

7 kommentarer


god natt


Innlegg postet: 21.05.2014 22:50 i Blogg


God kveld!


Tenkte jeg kunne skrive et liite innlegg før jeg legger meg. Nå er det heldigvis bare to dager igjen før helg, kjenner jeg er så lei av skolen. Eneste som holder meg motivert er tanken på at det bare er 29 dager til ferie (!!). Og like mange dager til kjæresten min flytter til Norge, herregud, kommer til å bli så fint og bra. Er jo egentlig det eneste jeg tenker på, så blir jo mye snakk om det her, haha. Kjenner at denne sommerferien kommer til å bli så fin! 

 


gamle og litt tilfeldige bilder

Men først, så må vi bli ferdig med skolen før vi får den etterlengtede ferien. Håper virkelig at jeg ikke blir trekt opp til muntlig eksamen, men jeg tror egentlig at jeg blir det.. Jaja, får se da, er jo en stund til vi blir trekt opp. Men, nå skal jeg legge meg! Natta, og sov godt 

 

7 kommentarer


onsdag


Innlegg postet: 21.05.2014 18:49 i Blogg


Hallo! 

 

Ah, endelig onsdag! Startet dagen med å spille fotball i første time, og vel.. Tror ikke læreren ble særlig imponert over mine fotballskills. Ble sliten da, så fikk jo trening. På onsdager har jeg alltid kort dag, så da kom jeg tidlig hjem. Når jeg kom hjem var det første jeg gjorde og ta en stoor kopp med cola, elsker cola. Akkurat nå sitter jeg og skyper med min kjære, senere skal han spise ute på kfc, så da må jeg vel gjøre litt skolearbeid. Skulle ønske vi hadde kfc her i Norge, kylling er jo så godt. Forresten, på koppen min står det "wonderful wife", men slapp av, er ikke forlovet (enda, hehe)

 

poserer med et brød ved min side.. 

 

Men, nå skal jeg ned og spise tacooo, nam. Ha en kjempefin onsdag! 

9 kommentarer


30 dager igjen!


Innlegg postet: 20.05.2014 18:44 i Blogg


Halloo!

 

I dag har jeg grillet med klassen, som var veldig koselig. Må si at jeg ikke er noen grillmester da.. Men ble godt uansett! I siste time så vi på Hamlet, som var en fin avslutning på en lang skoledag. Nå er det bare 30 dager til sommerferie, alle sammen!! Så stay strong og gjør deres beste, vi er snart fri. Det er også bare 30 dager til Joshua flytter hit, iiii! Han kommer til Norge dagen etter at jeg har sluttet på skolen, herregud, som jeg gleder meg. Blir så fint og ha så mye tid sammen, å kunne se hverandre når vi vil og.. og alt mulig egentlig  

 Tror jeg tar meg en liiten powernap nå, har vært ganske trøtt i hele dag. Så da skal jeg sove frem til kjæresten kommer hjem fra jobb, da er planen bare å skype med han resten av kvelden. Ha en kjempefin kveld!  

10 kommentarer
20 • Gjøvik

Grafisk design-student ved NTNU med stor kjærlighet til pizza og katter.

ofte sett med kameraet hengende rundt halsen, pepsi max flaske i hånda og kledd i helsvart.

☼☼☼

- venneforespørsel -

KONTAKT/SAMARBEID

sunnivalarsen97@gmail.com

FØLG MEG

bildebilde bilde bilde bilde Follow


SØK I BLOGGEN


Translate


Kategorier

Blogg
Foto
Personlig
Produktanmeldelser
Video


Arkiv

 • September 2017
 • August 2017
 • Juli 2017
 • Juni 2017
 • Mai 2017
 • April 2017
 • Mars 2017
 • Januar 2017
 • November 2016
 • Oktober 2016
 • September 2016
 • August 2016
 • Juli 2016
 • Juni 2016
 • Mai 2016
 • April 2016
 • Mars 2016
 • Februar 2016
 • Januar 2016
 • Desember 2015
 • November 2015
 • Oktober 2015
 • September 2015
 • August 2015
 • Juli 2015
 • Juni 2015
 • Mai 2015
 • April 2015
 • Mars 2015
 • Februar 2015
 • Januar 2015
 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2014
 • September 2014
 • August 2014
 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • April 2014

 • Design

  bilde
  hits