a blog written by sunniva larsen

joggebukse og sminkefri


Innlegg postet: 31.05.2015 12:30 i Blogg


Heihei! 

 

I dag er det søndag, og det betyr at joggebuksa er på, ikke noe sminke på og at jeg ikke har noen planer. Jeg både elsker og hater søndager, elsker fordi jeg bare kan slappe av, og hater fordi jeg aldri får noe gjort på søndager, haha! Det eneste som står på planen i dag er å bli ferdig med en novelleanalyse, lage middag og trene. Det er så deilig å være motivert til å trene og spise sunnere! Jeg har følt meg så mye bedre etter at jeg har prøvd å endre livsstilen litt, selv om jeg fortsatt elsker mat, så har jeg ihvertfall begynt å spise litt sunnere enn før.

 

 

- ugredd og usminket -

 

Ha en fin dag! 

10 kommentarer


NYHETER FRA NIVEA


Innlegg postet: 29.05.2015 19:08 i Blogg


LIP BUTTER COCONUT

 

Dette er den nyeste lip butteren fra Nivea, med kokossmak! De andre variantene i Lip Butter-serien deres er "Raspberry Rosé", "Blueberry Blush" og "Vanilla og Macadamia". Jeg elsker "Raspberry Rosé" fra før av, så dere kan tro jeg ble glad når jeg fikk denne i posten! Jeg har prøvd den i noen dager nå, og jeg elsker den. Den smaker godt, og den er så enkel og grei å ha med seg rundt! Lip Butter er et must for meg, fordi leppene mine blir tørre utrolig fort.

 

Denne Lip Butteren er limitid edition, og blir bare solgt våren og sommeren 2015, så om du er en fan av Lip Buttere eller nye skjønnhetsprodukter på markedet, ville jeg anbefalt å prøve den før den går ut av butikkene 

 

 

NIVEA CREME SMOOTH SHOWER CREAM

 

Denne dusjkremen har jeg brukt de siste gangene jeg har dusjet, og den er så god! Huden min blir så myk, og den lukter utrolig godt! Kjæresten min lurte faktisk på om jeg hadde tatt på meg parfyme før vi la oss, haha! Den lukter ikke veldig sterkt, men den har en veldig god og ren lukt. Når jeg bruker denne føler jeg at jeg gir meg selv en liten skjønnhetsbehandling, og det er en liten "hverdagsluksus". Anbefaler denne på det sterkeste!  

 

Har du prøvd disse produktene? ♥                                                                                                                        

//reklame, ærlige meninger 

8 kommentarer


FRIYAY


Innlegg postet: 29.05.2015 16:15 i Blogg


ENDELIG FREDAG, DERE! Jeg startet dagen med å forsove meg en halvtime, haha! Heldigvis rakk jeg å komme på skolen akkurat i det timen starta, så det gjorde egentlig ingenting. I dag har jeg hatt fremføring i historie, jeg og vennene mine har lagd og spilt kahooter om hverandre (ja.. this is what we do for fun) og som en fin avslutning på skoledagen fikk vi gå hjem litt tidligere enn vanlig. 

 

 

Jeg bestemte meg for å bruke blomsterkransen min i dag, fordi den er så søt og passer bra når det er fint vær ute. Dessverre feilberegnet jeg litt, og det har egentlig bare blåst og vært overskya i nesten hele dag. Derfor datt blomsterkransen min bare av når det blåste; #firstworldproblems


 

- dramatisk blikk - 

 

I dag skal Josh og jeg lage biff til middag, med marinerte poteter ved siden av, ahh nam. I tillegg skal jeg konsumere en haug med brus og egentlig bare spille. Det er en stund siden jeg faktisk har spilt, så denne helga skal det lanes altså. Neida, herregud, dette ble teit. Men seriøst, denne helga er satt av til spilling (+ samfunnsfag & geografi...). Dette høres nesten litt trist ut, men det er deilig å slappe av i helga. Senere i dag kommer det et innlegg om skjønnhetsprodukter, so stay tuned ♥ GOD HELG! 

9 kommentarer


music favorites right now


Innlegg postet: 28.05.2015 18:26 i Blogg


Rivers And Roads - The Head And The Heart // In Boxes - AURORA // Dive - Dotter

East Of Eden - Zella Day // KOOKSEVERYWHERE!!! - AWOLNATION // 

  Puppet (Melf Remix) - AURORA // Ethereal - Nosaj Thing & Pretty Lights //  

Its You (Broiler Remix) - Syn Cole, Broiler // Peanut Butter Jelly - Galantis // Secrets - Tiësto & KSHMR feat. VASSY

Lean On (feat. MØ & DJ Snake) - Major Lazer // Emergency - Icona Pop

 Her er noen av mine musikk-favoritter akkurat nå  Noen sanger du liker spesielt godt for tiden? 

9 kommentarer


Bananpannekaker


Innlegg postet: 28.05.2015 14:16 i Blogg


Heihei! 

 

I dag har jeg prøvd meg på å lage bananpannekaker! Det eneste du trenger for å lage dette er en banan og to egg, og det ga meg ca. 4 små pannekaker. Du moser bananen til den er suppete, og blander inn to egg med en gaffel. De smakte faktisk veldig godt, men neste gang blander jeg nok inn en tredje ingrediens. Jeg har sett noen ta kanel i, så kanskje jeg prøver det neste gang. 

 

 

Her ser dere mine pannekaker, dynka i banan, haha. De faller litt lett fra hverandre mens du steker de, men det skjer bare om de er litt store. Har dere prøvd dette før? 

9 kommentarer


aldri mer matte


Innlegg postet: 27.05.2015 18:57 i Blogg


EKSAMEN OVERSTÅTT!! Ah, så deilig! Det betyr jo selvfølgelig ikke at alt maset fra skolen er over, men nå trenger jeg ikke tenke mer på eksamen. Takk for alle lykkeønskningene jeg har fått av dere, forresten  det er veldig koselig. Nå har jeg slettet og fjernet alt som har med m-ordet å gjøre på pcen (matte), og nå skal jeg aldri åpne et matteprogram igjen. Farvel GeoGebra. Hvis jeg kommer opp i matte muntlig nå, så har jeg driti meg ut, men jaja. Den tid, den sorg! 

 

I dag skal det feires med brus og hamburgere, og ellers skal jeg ikke gjøre noen ting. 


 

peace out yo

8 kommentarer


matte 4 life


Innlegg postet: 26.05.2015 17:43 i Blogg


Heihei!

 

Nå er jeg hjemme etter en lang skoledag med matte. Jeg har faktisk jobbet med matte fra klokka ni til halv fire, og nå er jeg lei. Hadde en liten pause hvor vi så 1. Klasse sin forestilling, og det var et fint avbrekk (kjempebra forestilling btw, tilfelle noen av dere leser hihi). Dessverre er jeg ikke helt ferdig før etter i morgen, men når jeg har levert den eksamenen, DA er jeg ferdig! Lover dere at jeg aldri skal snakke om matte på bloggen noen gang igjen, etter i morgen.

 

I kveld er planen å pugge, pugge, pugge, slappe av og Josh og jeg skal prøve å lage en sunn pizza. Vi bruker "sunn" pizza som en unnskyldning for å lage pizza, MEN vi bruker lett-ost og grov pizzabunn. Den er ihvertfall sunnere. 

 - Litt sur pga. Matte. - 
Jeg kan forresten også nevne at Josh og jeg avsluttet gårsdagen med å se en forferdelig film. Ex Machina het den, og den hadde helt klart potensiale til å bli dritkul, men ja.. Den var teknisk sett ikke dårlig, bare kjedelig og handlingen var teit. Anbefaler dere å ikke bruke tid på denne filmen. 

 

Nå skal jeg ta frem matteboka og sette i gang med potenser, standardform og funksjoner.. drep meg, haha. Ha en fin kveld! 

6 kommentarer


monday


Innlegg postet: 25.05.2015 14:10 i Blogg


Heihei! 

 

Ah, så deilig det er med fri på en mandag! Jeg elsker å starte uka litt senere, og i det er spesielt deilig siden jeg har matteeksamen denne uka. I morgen blir det matte-øving og forberedelser hele dagen, og på onsdag sitter jeg i eksamenslokalet... uff, nei, jeg gruer meg. Jeg skal komme meg igjennom det!

 

Josh og jeg startet dagen vår med å rydde og vaske kjøkkenet. Nå ser det skikkelig strøkent ut der inne, og det er litt deilig med tanke på at det alltid er rotete, haha! I dag må jeg jobbe med matte og forskjellige innleveringer, åh så lei jeg er av skole akkurat nå. Det blir deilig med sommerferie, bare 29 dager igjen!! 


 

Ha en fin dag 

5 kommentarer


modell casting


Innlegg postet: 24.05.2015 21:13 i Blogg


Heihei! 

 

I dag har jeg vært ute på tur, faktisk. Planen var jo egentlig å slappe av i hele dag, men så bestemte jeg meg for å dra til Oslo på det GMS-eventet som Kristine Ullebø har skrevet om. Helt alene! Herregud, jeg skjønner egentlig ikke helt at jeg turte det, jeg tørr jo ingenting. For de som ikke har lest om det, så leter de etter modeller til en motevisning i Sverige, og det var ikke sånn "du må være så og så høy, og være den størrelsen", her kunne alle delta. 

 

Det var så utrolig mange koselige og pene jenter der, jeg synes faktisk at alle fortjener og bli valgt ut. Jeg snakket også litt med Kristine, og det var også veldig hyggelig 

 

 

Det er nok fullt mulig at jeg ikke er en typisk modell eller noe sånt, det vet jeg jo godt, men det er jo gøy å prøve seg! Nå kan jeg ihvertfall ikke si at jeg ikke prøvde. 

 

Hva har dere gjort i dag?  

10 kommentarer


saturday morning


Innlegg postet: 23.05.2015 13:38 i Blogg


Heihei! 

 

I dag fikk jeg sove lenge, og nå er jeg helt uthvilt. I dag står skriving av teateranmeldelse på planen, og kino i kveld. Josh og jeg skal se Pitch Perfect 2, og jeg elsket den første filmen, så dette blir bra.

 

Akkurat nå sitter jeg i sofaen med almanakken min og prøver å få litt oversikt på tiden fremover. Det er så mye som skjer på en gang, at jeg må få litt kontroll på hva og når. I dag startet jeg dagen min med yoghurt, granola, eple og biola. Det er så viktig for meg å starte dagen min på en bra måte, og en god frokost slår aldri feil. 
Hva skal du i dag? 

11 kommentarer


endelig helg


Innlegg postet: 22.05.2015 16:13 i Blogg


Heihei!

ENDELIG FREDAG WII! Det er så deilig, spesielt med tanke på at vi har fri på mandag! Jeg er bare utrolig lei alt som har med skole å gjøre, og hodet mitt har tatt ferie for lenge siden. Det er utrolig dumt når det er flere prosjekter på skolen denne uka, og jeg må egentlig bare jobbe masse med det. Matte er førsteprioritet, men det er jo en del fag som er avsluttende i år, som jeg virkelig må jobbe med. 

 

Nok skolesnakk! Etter skolen i dag gikk jeg med mine fine venner og satte oss på Starbucks, fordi de har halv pris på frappuccino. Jeg prøver å endre livsstilen min til en litt sunnere livsstil, men i dag er det fredag og det er lov til å kose seg! 

 

 

- Joggebuksa er selvfølgelig på -
 Håper alle får en fin helg! 

6 kommentarer


tuesday


Innlegg postet: 19.05.2015 11:54 i Blogg


Heihei!

 

Åh, så vanskelig det var å komme seg ut av senga i dag tidlig! Senga og dyna var så varm og god, mens ute er det kaldt og det regner. Heldigvis ser det ut som om det blir finvær senere denne uka. Dagen startet med litt repetering av matte, som er viktig siden jeg har matteeksamen neste onsdag. Jeg må virkelig stå på denne uka, om jeg vil ha en god karakter. 

 

I dag bestemte jeg meg for å lage meg matpakke, for en gangs skyld. Jeg er så altfor dårlig til å ta med meg egen mat, og jeg bruker nok litt for mye penger på baguetter i kantina. I dag fant jeg frem salatkoppen min, tok i yoghurt, granola og et lite dryss med kokosflak. 

 


♥ NAM 

 

Ha en fin dag, alle sammen! 

18 kommentarer


bird


Innlegg postet: 18.05.2015 17:51 i Foto 

Tok disse bildene av denne søte fuglen i går, mens Josh og jeg ventet på bussen. Hva synes dere? 

12 kommentarer


MIN 17. MAI


Innlegg postet: 17.05.2015 18:00 i Blogg


Heihei! Først og fremst; Gratulerer med dagen alle sammen! Håper alle har hatt og fortsatt har en super 17. Mai, og at det ikke regner hos dere, haha  

 

Dagen min startet klokken sju, for å rekke toget som gikk litt over åtte. Vi tok tog og buss hjem til familien min, hvor vi kjørte videre til Skansen på Blaker. Det er her jeg har feiret 17. Mai i alle år, og jeg elsker det. Bortsett fra at i år så det slik ut; 

 

 

Helt ærlig så var ikke stemningen særlig god. Jeg ble egentlig veldig negativt overrasket i år, av alt på Skansen, egentlig. Folk snakket mens det ble holdt taler, ingen sang når de begynte å spille nasjonalsangen og nei, det var jo ingen som klappet etter talene en gang! Helt ærlig ble jeg bare sur. Var hyggelig å møte venner da, og se familien min og lillebroren min gå i tog. 

 

 

Etter en liten stund på Skansen, bestemte Josh og jeg oss for å dra til Oslo. Dette er den første 17. Mai-feiringen til Josh, ettersom han flyttet hit ifjor sommer. Jeg tenkte derfor at hvis 17. Mai i år er litt dritt i år pga. vær og dårlig publikum, så kan han hvertfall få se et stort barnetog i regnet. Så vi gikk ned til togstasjonen, og satte oss på toget til Oslo. 

 

 

Og herregud, OSLO. Jeg har aldri vært i Oslo på 17. Mai selv, men åå for et tog. Det var selvfølgelig litt vanskelig å finne seg en bra plass, men etter litt dytting rundt så fant vi oss en bra plass. Det beste med Oslo var helt klart at det ikke regnet, og det var faktisk litt varmt! 

 

 

Kunne nok vist dere hundre bilder av toget, men det er nok ikke så interessant. Josh og jeg gikk opp til slottet, for å se slutten av toget og kongefamilien, men det var umulig og se noe i det hele tatt. Jeg fikk for det meste med meg noen bakhoder, og det var veldig trangt. Vi gadd ikke å stå der så veldig lenge, og begynte desperat å lete etter en do. Vi fant heldigvis en do på Deli De Luca, og kjøpte oss noe godt i tillegg.

 

 

Etter litt mer vandring i Oslo, tok vi toget hjem og avsluttet 17. Mai litt tidligere enn vanlig. Selv om dagen startet på en litt negativ måte, så har jeg hatt en utrolig fin 17. Mai og jeg gleder meg allerede til neste år!

 

Hva har du gjort i dag, og hvordan har din 17. Mai vært? 

14 kommentarer


bunad-snakk


Innlegg postet: 16.05.2015 19:03 i Blogg


17. MAI ER I MORGEN WII. Jeg elsker 17. Mai, og det vil nok for alltid være en av mine favorittdager. Jeg har sagt til Josh at om vi noen gang flytter til England, så skal jeg feire 17. Mai, uansett hvor stor eller liten feiring de har der. For meg har nasjonaldagen vår alltid vært en dag hvor alt er fint, uansett egentlig. Gode venner, familie, god mat, mye fin musikk og BUNADER. Bunad er noe av det fineste jeg vet om. Alle er så utrolig fine i bunad, både kvinner og menn. Skulle virkelig ønske det var flere menn og gutter som skaffa seg bunad, jeg synes det ser dritkult ut, haha. 

 

 

Dessverre har jeg ikke min egen bunad, ikke enda. Vi var litt slurvete med det før konfirmasjonen min, litt fordi jeg var usikker på hvilken jeg ville ha. På konfirmasjonen min endte jeg opp med å låne mamma sin bunad, Beltestakken. Jeg synes Beltestakken er utrolig fin, og jeg elsker detaljene. Både mamma og søsteren min har Beltestakken, men selv vil jeg ha bunaden fra Tinn.  

 

 

Ååh, gleder meg så mye til i morgen. Er selvfølgelig nedtur at det skal regne, men det blir en bra dag uansett! Hvilken bunad er din favoritt, og hvilken har du? 

6 kommentarer
20 • Gjøvik

Grafisk design-student ved NTNU med stor kjærlighet til pizza og katter.

ofte sett med kameraet hengende rundt halsen, pepsi max flaske i hånda og kledd i helsvart.

☼☼☼

- venneforespørsel -

KONTAKT/SAMARBEID

sunnivalarsen97@gmail.com

FØLG MEG

bildebilde bilde bilde bilde Follow


SØK I BLOGGEN


Translate


Kategorier

Blogg
Foto
Personlig
Produktanmeldelser
Video


Arkiv

 • September 2017
 • August 2017
 • Juli 2017
 • Juni 2017
 • Mai 2017
 • April 2017
 • Mars 2017
 • Januar 2017
 • November 2016
 • Oktober 2016
 • September 2016
 • August 2016
 • Juli 2016
 • Juni 2016
 • Mai 2016
 • April 2016
 • Mars 2016
 • Februar 2016
 • Januar 2016
 • Desember 2015
 • November 2015
 • Oktober 2015
 • September 2015
 • August 2015
 • Juli 2015
 • Juni 2015
 • Mai 2015
 • April 2015
 • Mars 2015
 • Februar 2015
 • Januar 2015
 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2014
 • September 2014
 • August 2014
 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • April 2014

 • Design

  bilde
  hits