a blog written by sunniva larsen

juni måned


Innlegg postet: 30.06.2014 21:36 i Blogg


Så er juni snart over, og denne måneden har gått så utrolig fort. Har hatt korte dager på skolen, varme og koselige dager sammen med klassen og venner. I midten av juni flyttet også kjæresten hit til Norge fra England, som helt klart var månedens høydepunkt. Og endelig kom sommerferien også, som jeg har venta på helt siden forrige august. Jeg tror juli kommer til å bli en kjempebra måned, med sommer og avslapning. 

 

/fin langhelg i sverige sammen med Maren. /bader'n. meg og Joshua. pizzaaa! /Oslo sammen med Joshua, fint vær og iis!


/Julie, meg, Lisa og Kine på skolen, og meg og Joshua på sykkeltur. /Ny kjole! meg og Maren og vann /billig godteri fra Sverige, og Oslo igjen.

 

Gjorde dere noe spesielt i juni? 

4 kommentarer


sykkeltur


Innlegg postet: 30.06.2014 18:04 i Blogg


Heihei! 

 

I dag bestemte jeg og Joshua oss for å ta en sykkeltur, og herregud.. Ble så sliten og kjenner det skikkelig i beina. Vi sykla til Aursmoen, hvor jeg kjøpte en skolebolle og Joshua kjøpte en solskinnsbolle. Jeg elsker virkelig skoleboller, må være noe av det beste jeg vet. Så snakket vi om alt mulig, om flytting, hus og leiligheter. Og jeg sa at hvis vi noen gang flytter til England, så skal jeg åpne et bakeri der jeg skal selge skoleboller (jeg tror det hadde blitt kjempepopulært).

Tok en lang, varm dusj når vi kom hjem, som var utrolig deilig. Nå sitter jeg bare her og slapper av, har ingen spesielle planer for resten av kvelden.

hahha fin og svett etter sykkeltur på disse bildene. Håper alle har hatt en fin dag! 


// Hello! Today Joshua and I decided to ride our bikes, and i got soo exhausted. We rode our bikes to Aursmoen, where I bought a "skolebolle" and Joshua bought a "solskinnsbolle". I love "skolebolle", its one of the best things in the world. And then we just sat outside, and talked about everything; about moving, houses and apartments. And I said that if we ever move to England, I will open a bakery and sell "skoleboller" (I think it would become really popular). When we got home, I took a warm shower, which was incredible. Now im just relaxing, and I dont have any special plans for the rest of the night. Hope you're having a good day 

7 kommentarer


mandag morgen


Innlegg postet: 30.06.2014 13:40 i Blogg


God morgen! 

 

Har brukt så lang tid på dette innlegget, begynte på det for en time siden, haha. Er så deilig å våkne opp til nesten tomt hus, bare slappe av og vite at man ikke trenger å gjøre noe. Skulle gjerne hatt sol og varme her da, så hadde det vært perfekt. Føler meg egentlig ikke helt uthvilt, men jeg orker ikke sove til langt på dag.

 

I morgen skal jeg til Jessheim med Joshua, også skal vi se The fault in our stars. Jeg synes det å gå på kino er så koselig, så det gleder jeg meg til. 

 
Noen tilfeldige bilder av grønt.

 

Ha en fin dag! 

 

// Good morning! I've used so much time on this post, started on it a hour ago, haha. It's so wonderful waking up to an almost empty house, just relaxing and knowing that you don't have to do anything. Would really like to have some nice weather here, then it would have been perfect. Tomorrow I'm going to Jessheim with Joshua, and we're going to see The fault in our stars. I love going to the cinema, so i can't wait. Have a good day 

8 kommentarer


grå sommer


Innlegg postet: 29.06.2014 19:53 i Blogg


God kveld! 

 

Nå har jeg nettopp spist middag, og jeg er stappmett. Gikk en tur tidligere i dag, men det var ikke så veldig behagelig. Jeg vil ha sola tilbake! Nå skal jeg ut og sykle en tur, selv om det egentlig bare er kaldt.. Tror kanskje jeg skal dra og se The fault in our stars med kjæresten en dag, er det noen her som har sett den? Har hørt den skal være veldig bra, og veldig trist. 

 

sommern i norge <333:(

 

Nå skal jeg ut og bevege meg, selv om det frister mer å sitte inne.. Ha en fin kveld alle sammen! 


//Good evening! I've just eaten dinner, and i am so full. Went for a walk earlier today, it was lovely, despite the weather. I want the sun to come back! Now I'm going biking, even though it's just cold outside. I think maybe I'm going to see The fault in our stars with my boyfriend one day, have any of you seen it? I've heard it's very good, and sad. Have a good evening everyone! 

13 kommentarer


skogtur


Innlegg postet: 29.06.2014 14:09 i Blogg


I går gikk jeg og Joshua en liten tur i skogen, for å få oss litt frisk luft og ta litt bilder. Er deilig å ha skogen så nære. Har alltid hatt lyst til å bo litt mer sentralt, som i en mindre by.. Men, det er fint å bo på landet også, føler det er litt mer privat. 

 

 

// Yesterday Joshua and I went for a walk in the nearby forest, to get some fresh air and to take some pictures. It's nice having the forest so close. I've always wanted to live a little more central, like in a little city.. But, it's nice living here too, i feel like its a little more private.

8 kommentarer


du og jeg


Innlegg postet: 28.06.2014 20:45 i Blogg


For ca. ett år siden satt jeg inne på det lille rommet mitt, og snakka med en gutt fra England. Var jo bare hyggelig og gøy, og trodde egentlig ikke det skulle bli noe mer enn vennskap ut av det. Vi bodde jo så langt fra hverandre. Et år senere bor han i Norge sammen med meg. Herregud, så mye som kan skje på så kort tid. 

 

 

Vi har så mange fine minner sammen; all snappinga, spillinga og tekstinga før vi møttes på ordentlig, første møte i høstferien, julefeiring i england, hyttetur til sverige med venner og snøballkrig i vinterferien og enda en hyttetur og påskefeiring i påsken. 

 
Og nå bor han her da. Det er uvant, selvfølgelig. Det er rart å ikke tilbringe hele dagen på skype lenger, men ha han rundt meg hele dagen. Det er helt fantastisk, og jeg er så glad for at vi kan være sammen når vi vil. Selv om de måneder-lange ventingene gjorde at vi gledet oss så mye til å møtes, er det mye bedre og være sammen når vi vil. Er så deilig å ikke tenke over at han må tilbake til England igjen, ikke på en god stund ihvertfall (tror kanskje vi skal dit å besøke familien hans snart, da).

 Ett år siden vi møttes på internett, to uker siden han flytta hit i dag og snart ett år siden vi ble sammen. Tiden går så utrolig fort, og jeg har det så utrolig bra sammen med Joshua 

14 kommentarer


pizza pizza


Innlegg postet: 28.06.2014 13:31 i Blogg


God morgen! 

 

Nå har jeg og kjæresten nettopp spist frokost; kald pizza. Tror ikke denne sunnhetsgreia funker så bra for meg altså. Så mange gode ting overalt, og null selvkontroll. Neida, har jo litt selvkontroll, men hvem kan motså pizza? Ikke jeg. Ute er det bare grått, og det regner.. Så jeg tror mesteparten av dagen skal tilbringes inne. Hva skal dere i dag? 

 Håper alle får en kjempefin dag! 

3 kommentarer


frozen yoghurt


Innlegg postet: 27.06.2014 15:47 i Blogg


Jeg har sett denne frozen yoghurten ooveralt, og jeg har hatt så lyst til å smake på den. Så i dag syklet jeg til butikken sammen med kjæresten, og kjøpte den endelig. Ooog den er så god! Har ikke spist hele enda, for jeg vil spare på den. Også er den vel kanskje litt sunnere enn vanlig is på samme størrelse? Vet ikke jeg, men kan jo late som, så jeg kan kose meg med den uten dårlig samvittighet! Utrolig god var den ihvertfall.

 Joshua kjøpte Ben & Jerry's, så vi koste oss sammen med is og frozen yoghurt. Er jo lov å kose seg på en fredag  Har dere smakt de nye frozen yoghurtene eller sorbet isen fra Hennig Olsen? 

9 kommentarer


fredag den 27


Innlegg postet: 27.06.2014 12:22 i Blogg


God morgen! 

 

Jeg har nettopp spist frokost, bestående av knekkebrød, brus og sjokolade... Sunt. Men, selv om jeg prøver å leve litt sunnere, så må jeg jo få lov til å ta liiitt sjokolade. Har ingen store planer for dagen, bortsett fra å trene, kanskje. I natt sov jeg faktisk utrolig dårlig, sovna vel ikke før klokka tre og våkna rundt fem igjen.. Er så irriterende når man er såå trøtt, også får man aldri sove. 

 


litt tilfeldige bilder

 

Elsker å ha ferie, er såå deilig. Elsker å stå opp klokka ti, ikke sminke seg og ikke gjøre noe! Har egentlig ingen planer for sommeren, men det går helt greit, er deilig å ha ferie uansett. Hva skal dere i sommer? Ha en fin dag 

0 kommentarer


badern


Innlegg postet: 25.06.2014 18:32 i Blogg


Heii alle sammen!


Aah, beina mine er heelt gelé nå. I dag sykla jeg til rånåsfoss sammen med Maren og Joshua, for å bade. Er ikke så veeldig langt, men så er ikke jeg i så veldig god form heller da.. Så det var en veldig slitsom tur, men det føles veldig godt etterpå. Vi bada litt, men vannet var litt kaldere enn det vi trodde.. Så vi var ikke der så lenge. Men var deilig å ta en liten dukkert, også var det fint og se Maren igjen. Vi har allerede planer om å møtes senere, så det gleder jeg meg til! 

 Håper alle har hatt en fin dag! 

5 kommentarer


osloo


Innlegg postet: 24.06.2014 20:51 i Blogg


Hallo! 

 

I dag tidlig stod jeg og Joshua tidlig opp, fortet oss ned til bussen, som var helt full. Så tok vi toget til Oslo, og gikk først til opraen. Synes operaen er såå fin, men det blåste en del der og jeg innså at det var en dårlig dag og gå med skjørt på.. Det blåste mindre "inni" byen, heldigivs. Vi kjøpte lunsj på subway, spiste ute i sola og gikk opp til slottet. Der var det noe.. gardefremvisning på gang?? Så det var litt gøy og se på, haha.

 

Etter vi hadde vært på slottet, gikk vi til frognerparken og så litt rundt der. Har aldri vært der før, og var jo utrolig fint. Så gikk vi til Aker brygge og koste oss i sola. Vi tok toget hjem rundt klokka fem, også fikk jeg en pose med fløtesaus fra noen jenter som delte ut gratis fløtesaus.

 


 

Har hatt en kjempefin dag i Oslo, selv om føttene mine er helt døde etter all gåingen.. Men de skal få hvile resten av kvelden. Håper alle dere har hatt en kjempefin dag 

1 kommentarer


sankthans


Innlegg postet: 23.06.2014 22:54 i Blogg


heiia alle sammen! 

 

Jeg har blitt så dårligere til å poste innlegg i det siste, men er jo sommer og jeg har jo ikke så lyst til å sitte inne på macen hele tiden. I dag dro jeg og Joshua inn til Lillestrøm for å se om han kunne få skattekort, men vi må dessverre dra tilbake. Vi kjøpte lunsj på big bite, og jeg så litt på joggesko. Har såå lyst på sko fra nike, men har dessverre ikke penger til det akkurat nå.. For å feire sankthans grillet vi ute i dag, og etter maten trente jeg sammen med Joshua.

 

I morgen tar jeg og Joshua turen til Oslo, bare for å se litt rundt.. Tar med kameraet, så får forhåpentligvis tatt en del bilder.

 

 

Håper alle har hatt en fin sankthansaften 

 

1 kommentarer


lazy day


Innlegg postet: 22.06.2014 21:49 i Blogg


Heihei alle sammen!

 

Akkurat nå sitter jeg her på macen, mens kjæresten sitter ved siden av meg og spiller need for speed. Vi har ikke gjort så mye i dag, men på søndager skal man vel ikke gjøre så mye? Også er det jo ferie, så har jo lov til å være litt lat.. Vi var på en sykkeltur/joggetur tidligere i dag, og så har vi egentlig ikke gjort noe annet. I morgen drar vi til Lillestrøm for å registrere Joshua hos skatteetaten og slikt, og etter det er det bare Utlendingsdirektoratet som gjenstår.

 

 

Håper dere har hatt en kjempefin dag! 

1 kommentarer


time to get healthy


Innlegg postet: 21.06.2014 23:04 i Blogg


Hallo!

 

I dag tok jeg og Joshua turen til Jessheim for å kjøpe tastatur til iPad, også spiste vi god lunsj på Big Bite. Vi prøver å bli sunnere, så det ble ikke noe Burger King på oss i dag. Dessverre ble det ikke en særlig sunn middag... Taco. Men, vi tok en sykkeltur og gjorde styrke etterpå, så har ikke så dårlig samvittighet for tacoen.

 

Jeg har aldri vært noe spesielt glad i trening og sånt, men nå som jeg har Joshua her til å motivere meg, så går det litt bedre. Skal helt ærlig si at jeg synes det er litt skummelt å skrive her at jeg skal begynne å spise sunnere og trene osv, i frykt for å feile, men kan jo hende at å skrive det her gir meg litt mer motivasjon og en følelse at jeg må klare det. Og, for å ikke stappe bloggen min full med "fitsporation" og hva alt det der heter, så lagde jeg en tumblr for akkurat sånn trenings-greier og sånt da. Den er heeer. (jaa, den heter sunnivafit hahha kom ikke på noe bedre).
/Oss før vi dro til Jessheim. /Vår nam lunsj. /På sykkeltur! 

 

Så, trener dere? Og hvis, hvordan? Ha en fin dag alle sammen 

3 kommentarer


what time is it


Innlegg postet: 20.06.2014 19:27 i Blogg


ITS SUMMER TIME

 

Endelig sommerferie! Hadde en veldig koselig skoledag i dag, med kake og film med bilder og klipp av klassen fra året som har vært. Er så glad for at vi har så godt miljø i klassen, gleder meg til å gå på skolen hver dag. Etter skolen dro jeg og Joshua på lensmannskontoret og hentet registreringsbeviset hans, som han trenger når han skal registrere seg hos skatteetaten. Er så greit og bare få alt registreringsarbeid ferdig så fort som mulig.

 

Har fortsatt ikke planlagt hva jeg og Joshua skal gjøre i sommerferien, men vi skal prøve å få til masse gøy. Gleder meg uansett til å slappe av mye, og tilbringe sommeren med venner, familie og kjæresten 

 

Her er noen bilder jeg har tatt med iphonen i det siste: 

 

/nydelig solnedgang. /favorittsjokoladen! Søstra til Joshua sendte med han lindt til meg 

/Pizzaen vi spiste i går! /Jeg og Joshua så frozen for hundrede gang. /Nye kjolen min fra Carlings! (dere ser kanskje at jeg ikke har klipt av de henge-stroppene, haha) Er blitt så glad i den! 

 

Skal prøve å bli mye flinkere til å blogge nå som sommeren er her, og ta masse fine bilder. Ha en fin helg, og god sommer alle sammen 

7 kommentarer
20 • Gjøvik

Grafisk design-student ved NTNU med stor kjærlighet til pizza og katter.

ofte sett med kameraet hengende rundt halsen, pepsi max flaske i hånda og kledd i helsvart.

☼☼☼

- venneforespørsel -

KONTAKT/SAMARBEID

sunnivalarsen97@gmail.com

FØLG MEG

bildebilde bilde bilde bilde Follow


SØK I BLOGGEN


Translate


Kategorier

Blogg
Foto
Personlig
Produktanmeldelser
Video


Arkiv

 • September 2017
 • August 2017
 • Juli 2017
 • Juni 2017
 • Mai 2017
 • April 2017
 • Mars 2017
 • Januar 2017
 • November 2016
 • Oktober 2016
 • September 2016
 • August 2016
 • Juli 2016
 • Juni 2016
 • Mai 2016
 • April 2016
 • Mars 2016
 • Februar 2016
 • Januar 2016
 • Desember 2015
 • November 2015
 • Oktober 2015
 • September 2015
 • August 2015
 • Juli 2015
 • Juni 2015
 • Mai 2015
 • April 2015
 • Mars 2015
 • Februar 2015
 • Januar 2015
 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2014
 • September 2014
 • August 2014
 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • April 2014

 • Design

  bilde
  hits