a blog written by sunniva larsen

video: TUSENFRYD 2015


Innlegg postet: 24.06.2015 15:12 i Video


 

Her er en liten vlog fra klassetur til Tusenfryd for en liten stund siden. Hadde en superfin dag, selv om jeg nesten ikke tørr å ta noen av attraksjonene, haha! (Derfor ble det mange barnekaruseller). 

 

Det hadde betydd utrolig mye for meg om dere ville stemme på meg i konkurransen til Tusenfryd, HER er bidraget mitt. Tusen takk på forhånd ♥ 

9 kommentarer


video: SPORTS HAUL


Innlegg postet: 22.06.2015 13:22 i Video


1080p for best kvalitet.

 

Her er jeg med ny video! Denne gangen er det en liten "haul", fra et Sport Outlet i Oslo. Jeg håper dere liker videoen! Gi den en thumbs up om du likte den eller subscribe gjerne til kanalen min ♥ Ha en fin dag! 

9 kommentarer


working $$$


Innlegg postet: 13.06.2015 21:08 i Blogg


Heihei!

 

Denne helga har det blitt lite blogging, dessverre. Jeg har vært så utrolig opptatt, og har nesten ikke fått tid til å sette meg ned, haha. Jeg har faktisk jobbet denne helgen! Jeg har ikke fått meg jobb, altså, men det er dugnad for russetida. I går jobbet jeg fra elleve til sju, og i dag jobbet jeg fra elleve til seks. Vi jobber i en sportsbutikk som skal åpne neste uke, så vi henger opp klær og setter på priser. Heldigvis jobber jeg med vennene mine! Det er så mye bedre å jobbe med de, for da blir det faktisk morsomt. Selv om det har vært utrolig slitsomt (føttene mine dør!!), så føles det ganske godt å jobbe og tjene penger. Det som er kjipt er at jeg har brukt utrolig mye penger på Narvesen, haha (brus og nøtter.. hahha)

 

 

1. Fine bygninger! // 2. Fine blomster // 3. Lisa, meg, Kine og Thea // 4. Travel Oslo S.


 

1. Lisa og meg, mens vi prøvde å finne frem til hvor vi skulle jobbe. // 2. Meg som poser med klær // 3. Henger opp klær, haha. // 4. Kine, Thea, Lisa & meg

 

Jeg skal jobbe i morgen også, men såå er jeg ferdig! Jeg skal prøve å få meg en jobb denne sommeren, så jeg kan tjene inn litt egne penger. Uansett, så håper jeg alle har hatt en superfin helg så langt, og etter denne helga blir det nok mer blogging. Ha en fin kveld! 

6 kommentarer


amanda


Innlegg postet: 11.06.2015 16:33 i Foto
- Her prøvde jeg meg på en ny redigeringsmåte, som gjør de grønne bladene blå, men som dere kanksje ser ble det veldig ujevnt rundt Amanda - 


 

Her er noen av bildene jeg tok mens jeg var ute med vennene mine, og dette er bildene av Amanda ♥ 

13 kommentarer


litt nytt fra KICKS


Innlegg postet: 10.06.2015 16:25 i Blogg


Heihei! 

 

Endelig onsdag! Jeg elsker onsdager over alt på jord, så i dag skal jeg bare kose meg. I morgen starter jeg ikke på skolen før klokka ett, også slutter jeg halv tre. På fredag er jeg ikke sikker på om jeg skal på skolen, men om jeg ikke skal, så har jeg jo faktisk nesten helg i dag! Bortsett fra den ene timen jeg har i morgen, selvfølgelig. 

 

Etter skolen i dag gikk jeg på senteret med Amanda, Lisa og Thea, og på KICKS var det salg! Jeg kjøper nesten aldri sminke eller skjønnhets-produkter, så i dag tenkte jeg at jeg kunne unne meg noe nytt; 

 

 

KICKS Body Scrub 32,-  &  KICKS Shower & Bath 32,- 

 

 

Minajesty; Nicki Minaj 200,- 

 

 

Ooog her har dere meg.
Jeg skal muligens filme en video i dag, eller i i løpet av de neste dagene, så jeg lurte på om det er noen spesielle ønsker? Hvis ikke så bare lager jeg noe random, har noen idéer, men ville likt å høre deres idéer også! Ha en fin kveld 

10 kommentarer


rotekopp


Innlegg postet: 09.06.2015 19:25 i Blogg


Heihei!

 

Elsker hvordan livet er for tiden! Sola skinner og det er varmt ute, og alt er egentlig bare bra akkurat nå. I dag ble jeg også ferdig med siste innlevering, og nå har jeg ikke noe mer å tenke på. De neste ukene blir nok for det meste bare chill på skolen, og så er det ferie!! Herregud, det blir så bra. 

 

Etter skolen i dag gikk jeg på fotobutikken på senteret og kjøpte meg et nytt minnekort. Jeg er så sint, fordi det andre minnekortet mitt har blitt helt borte? Jeg aner ikke hvor det er, ååhh det er så irriterende at jeg er så rotete. Det verste er at jeg er sikker på at jeg bare har lagt det på et ""smart sted"", og glemt hvor det er, haha. Uansett, så har jeg kjøpt meg enda et minnekort jeg kan filme med, så jeg kan lage videoer igjen om jeg vil! 

 

 

Nå må jeg ta middagen ut av ovnen, så vi snakkes i morgen. Ha en fin kveld! 

6 kommentarer


lunsjtips


Innlegg postet: 09.06.2015 11:17 i Blogg


Heihei! 

 

I dag starta vi seint på skolen, og når jeg kom hit fant jeg ut at læreren vår ikke kommer! Så egentlig er det ikke noe her og gjøre i dag, men jeg skal gjøre ferdig en oppgave sammen med gruppa mi før jeg går hjem. Før skolen i dag gikk jeg på Urban og kjøpte litt nytt, som jeg viser dere senere! Er så fornøyd med innkjøpene, wii. 


Tenkte jeg kunne vise dere et lite lunsjtips, som er enkelt, raskt og godt. Couscous og grønnsaker! Dette tar under 10 minutter å lage, og det er sunt også. Selv synes jeg dette er kjempegodt, og man kan jo selvfølgelig legge til for eksempel kjøttboller eller pølsebiter. Dette er også supergodt å ta med som lunsj på jobb eller skole. 

 

 

- mmm -

9 kommentarer


sunn i 3 uker


Innlegg postet: 08.06.2015 17:20 i Blogg


Heihei! 

 

Nå er jeg hjemme fra skolen, og nå har jeg nettopp lagd meg en utrolig god lunsj. Jeg blandet saft og kesam, som dere kanskje allerede har hørt om? Jeg var skikkelig skeptisk i starten, men det var faktisk veldig godt! Litt som en DIY-yoghurt, haha. Etter det helte jeg oppi granola og kokosflak, og det smakte så godt! Jeg elsker virkelig kokosflak og alt med kokossmak, mm. 

 Men, over til noe annet. Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere at jeg har vært sunn i tre uker nå! Det er ikke så veldig mye, men det er faktisk litt morsomt at jeg ikke har gitt opp (enda). Selv om jeg selvfølgelig har kost meg innimellom, så har jeg trent hver dag og spist sunnere måltider enn før. Det som gir mest motivasjon er at jeg merker at kroppen min endrer seg, samtidig som at jeg føler meg mye bedre innvendig! Kanskje dette er sommeren jeg endelig får "sommerkroppen"? Neida, jeg håper bare at jeg kan gå i bikini i år uten og være redd for hva folk tenker (selv om jeg vet ingen egentlig bryr seg). Det er så deilig å føle seg litt "ren" innvendig, og at kroppen ikke er fylt med dritt!

 

Ha en fin dag!  Har du et sunt kosthold? 

9 kommentarer


15 days left


Innlegg postet: 08.06.2015 12:19 i Blogg


Heihei! 

 

Så starter en ny skoleuke, og bare i dag har jeg to fremføringer. Heldigvis ble jeg ferdig med den ene i første time, så nå har jeg bare en igjen. De neste ukene og skoledagene blir ganske rolige, og jeg kjenner at jeg begynner å komme inn i feriemodus. Det er så deilig at det bare er 15 dager til sommerferie, iih!! Denne sommerferien blir så bra, jeg har planer om å ta masse bilder og jeg skal til England! Jeg gleder meg så masse, vi skal være i England i hele to uker og aah jeg gleder meg.

 

 

- litt emo bilder, haha - 


 

Nå starter norsktimen, så vi snakkes senere i dag. Ha en fin dag!  

4 kommentarer


Delilah


Innlegg postet: 06.06.2015 18:23 i Foto


- im gonna be free and im gonna be fine - 

 

 

- another dream just to pass the time - 

 

 

Delilah - Florence + The Machine 

9 kommentarer


06/06/15


Innlegg postet: 06.06.2015 14:36 i Blogg


Heihei!

 

Ah, så deilig med lørdag! Så langt har jeg nesten ikke gjort noe, bortsett fra å lage meg frokost og jobbe med samfunnsfag-fremføring. Har veldig lyst på en god karakter denne gangen, så nå skal jeg faktisk prøve å gjøre det bra, haha! Jeg er alltid sånn som bare jobber litt halvveis, og øver nesten aldri til noen ting, så ligger vel på middels måloppnåelse i de fleste fag. Nå har jeg faktisk lyst til å sikte litt høyere, som egentlig er en litt god forandring. 

 Var ute i går kveld og tok noen bilder, som jeg skal vise senere. Jeg har plutselig begynt å få skikkelig lyst og inspirasjon til å ta bilder, som er så gøy! Jeg har jo alltid vært glad i å fotografere, men nå er jeg bare superinspirert og har lyst hele tiden. Det blir forhåpentligvis mer bilder fremover, på bloggen! Nå må jeg fortsette med samfunnsfag, ugh. Ha en fin dag!  Hva driver dere med i dag? 

2 kommentarer


peppes pizza


Innlegg postet: 05.06.2015 15:26 i Blogg


Heihei!

 

Endelig fredag og fri! Det som gjør denne fredagen enda bedre enn vanlige fredager, er at sola skinner og det er varmt ute. Utrolig deilig! I går hadde jeg rett og slett ikke tid til å blogge. Det kom noen folk hit i går for å installere en kabel her nede, så Josh og jeg bestemte oss for å gå ut og spise, så vi ikke var i veien. Når jeg kom hjem måtte jeg jobbe med geografi-fremføring og trene, så bloggen ble det ikke tid til. 

 

Som sagt spiste jeg og Josh på Peppes, og det var så koselig! Han bestilte en stor meat feast-pizza, mens jeg bestilte en spinatsalat med kylling, litt bacon, egg og avokado. Det var faktisk veldig kjipt å se på at Josh spiste favorittpizzaen min, mens jeg prøver å være sunn, men jeg besto ihvertfall sunnhets-testen når jeg faktisk sa nei takk til et av pizzastykkene hans. Salaten min var faktisk utrolig god, også. 

 
Denne helgen er satt av til avslapning og skolearbeid, fordi vi hele tiden får nye innleveringer og fremføringer vi må jobbe med. Gleder meg virkelig til sommer, da skal ikke tenke på skole i det hele tatt! Hva skal du i helga? ♥ God helg! 

4 kommentarer


photoshoot


Innlegg postet: 03.06.2015 18:45 i Blogg


Nå har jeg og Josh ryddet heeele leiligheten! Vi har nettopp satt oss ned begge to, og nå koser jeg meg med yoghurtnøtter og brus  I dag slutta vi på skolen klokka 10, som var så deilig. Jeg, Amanda, Thea, Kine og Lisa gikk ned på stasjonen og bestemte oss for å ta noen bilder. Det så sikkert kjempeteit ut, når jeg sto og knipsa mens de poserte, haha! Det var uansett kjempemorsomt! 

 

 

- Amanda, Thea, Kine & Lisa - 
En del av disse bildene er selvfølgelig tullebilder, men det er jo bare koselig og morsomt. Skal vise dere flere (og litt mer seriøse) bilder senere, og jeg har en instagram mer retta mot foto, den heter @torturous. Følg meg gjerne!  Ha en fin dag! 

9 kommentarer


starbucks date


Innlegg postet: 02.06.2015 16:10 i Blogg


Heihei!

 

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en fin dag på senteret. Jeg trengte ikke å dra på skolen i dag, så da møtte jeg noen av jentene i klassen på Starbucks. Vi satt der i noen timer og jobbet med noen prosjekter, snakket og koste oss. Jeg kjøpte meg en Cool Lime og en ciabatta med kylling, bacon og tomat, den var fantastisk god. Jeg elsker å sitte på spisesteder og snakke i timesvis, det er så koselig!

 

Etter vi hadde vært på Starbucks gikk vi litt rundt og kikket på senteret, jeg fant en bukse på Urban som jeg skal kjøpe når jeg får tilbake kortet mitt. Den var såå fin, og den satt veldig fint på. 

 

 

- Lisa, Thea (fin i bakgrunnen) og Kine    -

 

I kveld blir det kyllingburgere til middag, og så avslutter jeg kvelden med trening og ny episode av Game Of Thrones. Ha en fin kveld!  

13 kommentarer


farvel bankkort


Innlegg postet: 01.06.2015 18:21 i Blogg


Så var vi endelig i Juni; Nå er det bare 22 dager til vi er ferdig på skolen og sommerferien starter, wii! Det skal bli så deilig med fri, varme og late dager. Jeg gleder meg også selvfølgelig masse til å reise til England denne sommeren.

 

FORRESTEN, VET DERE HVA SOM SOM SKJEDDE I DAG?! Jeg var sammen med Thea, når jeg skulle sjekke hvor mye jeg hadde på kontoen min. Jeg putta kortet inn i bankautomaten, også sjekka jeg saldoen. Etter litt får jeg opp en melding om at jeg "har brukt opp tiden min" og måtte gå videre. Så jeg trykket på "nei", og sa at jeg ikke ville fortsette. Så står det "Ta kortet" på bankautomaten, men det kommer ikke noe kort ut. DEN SLUKTE KORTET MITT. AHh, det er så irriterende! Får det nok tilbake snart da, skal snakke med banken i morgen, så det ordner seg nok. 


 

I morgen har jeg fri fra skolen, og på onsdag skal jeg bare være på skolen til 10. Jeg elsker når det går mot sommeren, for vi får utrolig mye fri fra skolen! Og mange av de siste timene ser vi jo bare på film og ikke gjør noe, haha. I morgen skal jeg møte noen jenter på Starbucks for å jobbe med forskjellige prosjekter, så det blir koselig. Hvordan ser din uke ut? 

4 kommentarer
20 • Gjøvik

Grafisk design-student ved NTNU med stor kjærlighet til pizza og katter.

ofte sett med kameraet hengende rundt halsen, pepsi max flaske i hånda og kledd i helsvart.

☼☼☼

- venneforespørsel -

KONTAKT/SAMARBEID

sunnivalarsen97@gmail.com

FØLG MEG

bildebilde bilde bilde bilde Follow


SØK I BLOGGEN


Translate


Kategorier

Blogg
Foto
Personlig
Produktanmeldelser
Video


Arkiv

 • September 2017
 • August 2017
 • Juli 2017
 • Juni 2017
 • Mai 2017
 • April 2017
 • Mars 2017
 • Januar 2017
 • November 2016
 • Oktober 2016
 • September 2016
 • August 2016
 • Juli 2016
 • Juni 2016
 • Mai 2016
 • April 2016
 • Mars 2016
 • Februar 2016
 • Januar 2016
 • Desember 2015
 • November 2015
 • Oktober 2015
 • September 2015
 • August 2015
 • Juli 2015
 • Juni 2015
 • Mai 2015
 • April 2015
 • Mars 2015
 • Februar 2015
 • Januar 2015
 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2014
 • September 2014
 • August 2014
 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • April 2014

 • Design

  bilde
  hits