a blog written by sunniva larsen

FIN DAG + DÅRLIG KARMA


Innlegg postet: 26.06.2017 11:38 i Blogg


Heyy! Akkurat nå sitter jeg ved kjøkkenbordet hjemme hos kjæresten min, jeg har nettopp spist frokost og skal straks ut å trene litt, MEEN jeg tenkte å stikke innom å dele litt fra over-i-gårsdagen (altså, lørdag). I går sto jeg opp tidlig og dro innover til Oslo, hvor jeg skulle møte Thea og Kine for å dra på IKEA. Vi fant plutselig ut at toget til Thea ikke stoppet på stasjonen hennes, selvfølgelig, så det ble litt forsinkelser, men vi kom oss omsider til IKEA Furuset. Kine har nettopp flyttet inn i kollektiv i Oslo, så vi var på jakt etter seng(er) og noen småting. Jeg er så vant til at man bruker fleeere timer inne på IKEA, men vi brukte bare litt over en time.

 

Etter den korte IKEA-turen, dro vi inn til Oslo igjen hvor vi satte fra oss den ene sengen hos søsteren til Kine, og tok med resten til kollektivet Kine skulle bo i. Uheldigvis var det ikke heis der hvor Kine bor, men heldigvis bor hun bare i andre etasje. Flaks i uflaks. Etter at vi hadde løfte-dyttet senga opp den bratte og skeive trappa, stod vi greit svette i andre etasje med senga. Jeg angret på at jeg hadde tatt på meg tettsittende grå kjole, haaaha. Etter dette var egentlig den verste delen av flyttingen over, og vi monterte opp senga inne på rommet til Kine. 

 

 

Thea og Kine

 

Etter det satt vi bare i noen timer og pratet, ga hverandre veldig-forsinkede-bursdaggaver mens vi spiste mentos og sjokolade. Vi bestemte oss for å ta en tur til Karl Johan for å se etter noen småting, og bestille pizza på vei hjem. Jeg kjøpte meg en kjole på salg, hehe. Nå er det slutt på pengebruken, ass. På vei hjem ringte vi pizzastedet, men de hadde sommerferie. Uflaksen slo til igjen, gitt. Dermed fant vi oss et annet pizzasted, og de presterte å lage glutenfri pizza til Kine, haha. Med to vanlige pizzaer og én ikke-bestilt glutenfri, slo vi oss ned på rommet til Kine igjen. Tror vi har tiltrukket oss noe seriøst dårlig karma.

 

 

 

Hvis vi ser bort ifra dette tullebildet i to sekunder, så elsker jeg det store vinduet Kine har inne på rommet sitt. Rommet hennes var skikkelig lite, men samtidig veldig koselig og nei, jeg likte det veldig veldig godt. Liker bildet veldig godt også.

 

 

Etter enda noen timer med prating (vi holder aldri kjeft), gikk vi ned til Rådhusplassen hvor kveldens biiiig happening (lol) fant sted; VG Lista ofc. Selv om det ikke er helt min greie, og det er mange artister der jeg egentlig ikke hadde dratt for å se, så var det veldig gøy. Det går liksom ikke an å ha det kjedelig på konsert, føler jeg? Uansett om man elsker artisten eller er helt likegyldig så blir det alltid gøy uansett. 

 Etter VG-lista var over var det egentlig på tide for meg og Thea å ta toget hjem. Det hadde vært en utrolig lang dag, med mye farting frem og tilbake, men selvfølgelig utrolig koselig. Nå som Kine bor litt mer sentralt til enn det hun gjorde før, så kanskje det blir litt lettere å møtes litt oftere.

 

Men, nå! Må jeg komme meg ut. Det ser nesten ut som om det skal regne her, så jeg bør få unnagjort den treningen før den tid. Håper dere har hatt en bra start på uka 

3 kommentarer


JEG SKAL TIL ITALIA!


Innlegg postet: 13.06.2017 11:00 i Blogg


Æææ! Som overskriften sier: JEG SKAL TIL ITALIAAA! I starten av juli drar jeg og min homie Maren til Italia. Ah, jeg gleder meg så sinnsykt. Italia er et land jeg alltid har hatt lyst til å besøke, og nå kan jeg snart krysse det av listen. Vi skal til en utrolig koselig og søt landsby som heter Perinaldo. Det blir dermed ikke noe Roma eller Venezia-seeing denne gangen, men det skal jeg definitivt tilbake for en annen gang. 

 

En av de tingene jeg synes er mest interessant med Italia er kulturen og historien man finner i de nydelige bygningene, og rundt om i byene. Jeg vet ikke helt hvor mye slikt Perinaldo og området rundt har å by på, men jeg er sikker på at jeg finner ufattelig mye vakkert og se på. Kameraet blir seefff med, og bloggerhjertet mitt gleder seg nesten aller mest til de fine bildene jeg skal ta, hehe. Selvfølgelig blir det helt fantastisk å dele dette eventyret med Maren, det blir vår første utenlandstur sammen, så det kan ikke bli annet enn bra 


wiii som jeg gleder meg!

0 kommentarer


LØRDAG MORGEN?


Innlegg postet: 12.06.2017 12:15 i Blogg


God sen morgen! I dag våknet jeg egentlig ganske tidlig, men drøyde det å stå opp med noen timer, hehe. Jeg spiste en god frokost for en stund siden, brød med ost. Jeg er et enkelt menneske, og det enkle er ofte det beste. Gi meg ost og en brødskive så er jeg fornøyd.

 

Jeg innså nettopp at det er mandag, og starten på en ny uke. Etter at jeg sluttet på videregående har dagene gått helt i surr, og jeg befinner meg liksom på helt feil dag. Jeg trodde det nemlig var lørdag i dag, haha. Det har nok noe med at jeg ofte jobber helg, så helgen har liksom blitt mine mandager og tirsdager, mens mandag har blitt min fredag, om dere skjønner? Forhåpentligvis ordner dette seg når jeg begynner å studere til høsten! Ikke at jeg gleder meg noe særlig til mandagsfølelsen, men deilig å ha styr på ukedagene ihvertfall.

 

 

 

Er ikke utsikten her fin? Det er mye finere i virkeligheten enn på bildet, av en eller annen grunn ble plutselig canon kameraet mitt om til kameraet på den gamle Sony Ericsson W810-mobilen min med 2 megapixler liksom. Neida, men jeg klarte ikke å fange the real beauty. Jeg er hos kjæresten min akkurat nå, og noe av det jeg gleder meg mest med å stå opp er den utsikten her. Det er jo så fint! I dag er det for en gangs skyld fint vær, så jeg skal straks ut en tur. Selv om jeg har vært her ganske mye så er jeg fortsatt ikke så godt kjent, så det blir nok ikke en lang ekspedisjon, vil ikke rote meg bort, haha.

 

Ha en fin dag ♥

4 kommentarer


VEGETARSALAT


Innlegg postet: 09.06.2017 08:44 i Blogg


I går bestemte jeg meg for å være litt adventurous, så jeg kjøpte en vegetar-salat! Med tabbouleh, feta og tomat. Altså, ikke at det var et sykt villmann-move, men jeg er som regel ganske avhengig av at det er litt kjøtt når jeg spiser salat, fordi det er så mange grønnsaker jeg ikke liker. Til min store glede var den veldig god, og jeg ble god og mett. Prisen var på hele 70 kr da, så den blir nok ikke å kjøpe på en stund, haha. Synes det er litt drøyt for en salat aassss.

 

 

 

På bildet her så den ikke akkurat så veldig appetittelig ut, men var god, lover! 


 

I går kveld tok jeg og søsteren min en tur på kino, og så den nye Pirates Of The Caribbean-filmen. Jeg har ikke sett alle og jeg aner ikke hvor mange det er i den serien nå, men jeg likte den uansett veldig godt. Lo av omtrent alt selv om det ikke var noe særlig morsomt, men det gjør jeg alltid på kino, hahha. Stille da, passer på at jeg ikke irriterer de andre på kino:))

 

Akkurat nå er jeg straks på vei ut døren, for jeg skal på jobb. Ute regner det, og da er det egentlig like greit å tilbringe dagen inne på jobb og tjene dollar $$$. Vi snakkesss! 

1 kommentarer


MAI MÅNED


Innlegg postet: 08.06.2017 13:20 i Blogg


Goood dag! Jeg oppdaget at jeg så vidt har blogget i mai, noe som er helt KRISE fordi mai desidert er den beste måneden i året. Det har skjedd så mye koselig i løpet av denne måneden, som jeg egentlig bare føler at jeg må litt skrive om. Så her er en liten mai-oppsummering! 

 

Måneden startet med at jeg hadde mine første dager på Pizza Hut. Jeg har fått jobb på Pizza Hut Innland på Gardermoen, og jeg trives veldig godt! Det er så klart utrolig hektisk på en flyplass, og det er fortsatt en del ting jeg må sette meg inn i, men jeg synes det er veldig trivelig å jobbe med det jeg gjør og de jeg jobber med. Jeg blir så klart bittelitt misunnelig på de som skal ut og reise, hehe. 

 

Den 14. mai var en gledens dag, for da kom kjæresten hjem fra folkehøgskole! Hvor lenge har jeg ikke ventet på dette? Det høres jo grusomt kjipt ut at jeg er så glad for at noen andre er ferdig med et år som har vært en utrolig opplevelse for dem, men jeg synes faktisk at jeg må få lov til å være kjempeglad, haha. Etter at han kom hjem har vi gjort masse koselig, og egentlig bare hatt det fint ♥ 

Ellers var det jo 17. Mai, årets aller beste dag. Jeg tilbragte dagen sammen med familie og venner, og hadde en skikkelig bra dag. Så lillebror gå sitt siste 17. Mai-tog, besøkte bestemor og dro på en sykt komisk fest på kvelden. Var faktisk innom maccern to ganger i løpet av 17. Mai, hahha. 

Ellers har jeg grillet, vært ute i sola og bare hatt det bra, egentlig. Til tross for at bildene over ser litt dystre ut, haha. Er så glad for at sommeren er her, og gleder meg virkelig til hva juni har å by på. 

3 kommentarer


TING TAR TID


Innlegg postet: 08.06.2017 00:46 i Personlig
Fremover skal jeg prøve å gjøre så mye som mulig av akkurat det jeg har lyst til, og ting som gjør meg glad. Sette av tid til å gå turer, sykle, lese, høre på musikk, ta bilder.. Ta meg tid til å være kreativ. Jeg har ofte følt på det at jeg har rushet gjennom ting, også blir ikke resultatet slik jeg vil. Eller så har jeg gitt opp for tidlig, fordi jeg ikke så resultater raskt nok. Jeg tror jeg bare må lære meg til at ting tar tid, uansett hva det er. Jeg får ikke det perfekte bildet på første forsøk, eller på hundre forsøk. Jeg blir ikke bedre til å skrive hvis jeg unngår det, fordi jeg ikke synes det blir bra nok. Jeg klarer ikke å jogge 10 km i strekk, hvis jeg ikke begynner med kortere turer og jobber meg oppover. Jeg må bare endre tankesett, tror jeg.

 

Jeg trenger bare bli litt mer tålmodig med meg selv. 
 

Dette var det jeg tenkte på akkurat nå, midt på natta. Egentlig så burde jeg ha lagt meg for lenge siden, men i natt vil jeg ligge lenge oppe, bare fordi jeg har fri i morgen. Vi blogges senere, god natt 

0 kommentarer
20 • Gjøvik

Grafisk design-student ved NTNU med stor kjærlighet til pizza og katter.

ofte sett med kameraet hengende rundt halsen, pepsi max flaske i hånda og kledd i helsvart.

☼☼☼

- venneforespørsel -

KONTAKT/SAMARBEID

sunnivalarsen97@gmail.com

FØLG MEG

bildebilde bilde bilde bilde Follow


SØK I BLOGGEN


Translate


Kategorier

Blogg
Foto
Personlig
Produktanmeldelser
Video


Arkiv

 • September 2017
 • August 2017
 • Juli 2017
 • Juni 2017
 • Mai 2017
 • April 2017
 • Mars 2017
 • Januar 2017
 • November 2016
 • Oktober 2016
 • September 2016
 • August 2016
 • Juli 2016
 • Juni 2016
 • Mai 2016
 • April 2016
 • Mars 2016
 • Februar 2016
 • Januar 2016
 • Desember 2015
 • November 2015
 • Oktober 2015
 • September 2015
 • August 2015
 • Juli 2015
 • Juni 2015
 • Mai 2015
 • April 2015
 • Mars 2015
 • Februar 2015
 • Januar 2015
 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2014
 • September 2014
 • August 2014
 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • April 2014

 • Design

  bilde
  hits