a blog written by sunniva larsen

HYTTETUR


Innlegg postet: 30.07.2015 14:57 i Blogg


Heihei!

 

Akkurat nå sitter jeg i bilen på vei til hytta. Det er jeg og søsteren min som drar sammen, så dette blir koselig! Hytta vår ligger i Tinn, og naturen der er helt fantastisk. Jeg gleder meg til å gå tur i fjell og bare slappe helt av.

  

Jeg skal prøve å blogge så mye jeg kan når jeg er der, men kan ikke love mange oppdateringer. Nå må jeg skru av 3G, så vi snakkes senere ♥

12 kommentarer


wants from nelly


Innlegg postet: 29.07.2015 14:00 i Blogg


 

1. HER // 2. HER // 3. HER1. HER // 2. HER // 3. HER

 

Her er seks fantastiske kjoler fra Nelly, som alle er på salg! Min favoritt er nok den grå kjolen, så enkel og fin! Også er jeg jo, som dere kanskje vet, veldig svak for blonder, så de tre lyse sommerkjolene med blonder likte jeg veldig godt. Hvilken kjole likte du best? ♥

16 kommentarer


antrekk 27.07.2015


Innlegg postet: 28.07.2015 15:47 i Blogg


Heihei! 

 

Her er jeg med et aldri så lite antrekk, faktisk. Gårsdagens antrekk da, vel og merke. I dag sitter jeg nemlig i sofaen med tøfler og koseklær på. I dag står det ikke mye på planen, så i dag skal jeg bare slappe av hjemme med god mat og Josh. De neste dagene har jeg litt av hvert planlagt, jeg skal i bursdag i morgen for å feire Lisa og Thea, og fra torsdag og utover helga skal jeg og søsteren min på hytta. 

 

 

Topp - New Look // Bukse - Urban // Sko - Vans // Solbriller - Bik Bok 

Jeg elsker denne toppen, og spesielt de små pom-pom-tingene nederst på ermene og på toppen ♥

21 kommentarer


VIKINGSKIPMUSEET


Innlegg postet: 27.07.2015 20:03 i Blogg


Heihei! Nå har vi kommet hjem, etter en fin dag i Oslo. Vi spiste først på Deli De Luca, og så tok vi bussen opp til vikingskipmuseet. Jeg har forstått at det ikke er normalt å betale for bussen i Oslo?? Eller? Vi gikk på bussen, ba om to billetter og betalte selvfølgelig, men bussjåføren puttet det i sin egen lomme?? I tillegg så var det ingen andre som gikk på bussen som betalte i det hele tatt. 

 

Uansett, vi hadde det kjempefint på museet. Jeg synes det er så interessant, og jeg elsker alle dekorasjonene på båtene og alt de lagde. Historie er en av de tingene jeg aldri får nok av, jeg synes det er så spennende å vite hvordan folk levde før. 

 

4 kommentarer


til oslo


Innlegg postet: 27.07.2015 12:42 i Blogg


God morgen! Jeg kom meg nettopp opp fra senga, og i dag ble enda en sen morgen. Døgnrytmen min er helt ødelagt, og i går natt ble Josh og jeg sittende oppe til klokka tre. Uff, hvordan skal det gå med meg når skolen starter? I dag tar Josh og jeg turen til Oslo, hvor vi først skal på vikingskipmuseet, og så bare se litt rundt i Oslo. Jeg har vært på vikingskipmuseet en gang før, men jeg elsker det! Er det noe jeg aldri får nok av, så er det viking-historie (eller historie generelt)

 
I går kjøpte jeg meg en Ben & Jerry's, som jeg ikke har hatt på evigheter. Jeg sitter og spiser fra den akkurat nå faktisk. Ja, du hørte riktig, Ben & Jerry's til frokost. Way to go, Sunniva. Jaja, det er jo ferie, er det ikke? Det skal jo være lov til å kose seg litt, haha! 

 

Nå må jeg gå og gjøre meg klar, ha en fin dag! ♥ hva skal dere i dag? 

10 kommentarer


video: ENGLAND 2015


Innlegg postet: 26.07.2015 15:46 i Video


Her er en liten reisevlog fra England! Det var en helt fantastisk tur, og vi gjorde så mye gøy. Håper dere liker videoen ♥

 

1080p for best kvalitet.

7 kommentarer


tanker om førerkort


Innlegg postet: 25.07.2015 20:12 i Blogg


Hei dere! I dag har jeg ikke hatt tid til å blogge før nå, fordi jeg har vært opptatt med husarbeid, faktisk! Også har jeg vært en liten tur på senteret med Thea, som var veldig koselig. Hun henta meg i bilen sin, og jeg kjente at jeg ble litt misunnelig på at hun har førerkort, haha! Det er jo bare min feil at jeg enda ikke har tatt det, men jeg vet nesten ikke helt hva jeg skal gjøre med det. Jeg har så lyst til å ta det, fordi da kan jeg jo kjøre akkurat hvor jeg vil, når jeg vil. Samtidig så er jeg dødsredd for å kjøre! Jeg griner nesten bare av tanken på å styre en bil helt alene, ugh. Jeg er jo klar over at jeg "må" ta førerkort før eller senere, så det er jo egentlig bare å gjøre det så fort som mulig. Det blir vel bare verre jo lenger man venter?

 

 

Jeg driver og jobber med noen videoer til youtube-kanalen min, forresten! Det er en stund siden jeg har åpna redigeringsprogrammet, men nå er jeg straks ferdig med England-vlog! Jeg blir alltid så gira når jeg nærmer meg slutten av redigeringa, fordi jeg synes det er så gøy med ny video. Jeg har lyst til å sette av mye mer tid til å filme videoer til dere, men da må jeg jo ha en videoidé, og noen ganger streiker kreativiteten min helt. Jeg har heldigvis noen idéer på lur, så det blir nok flere videoer i nærmeste fremtid.

 

Nå skal jeg begynne på middagen, blogges senere ♥

12 kommentarer


new in


Innlegg postet: 24.07.2015 21:18 i Blogg


Jeg har alltid trodd at jeg er sånn jente som ikke bryr seg om å pynte seg, og har egentlig aldri brydd meg om smykker, sminke og sånne ting. Men, nå har jeg funnet ut at jeg faktisk liker å småpynte meg litt. Når jeg var i England fant jeg disse øredobbene på salg, og jeg falt for de med en gang! Jeg sliter ofte med å finne sånne øredobb-brett hvor jeg liker nesten alt, men denne gangen likte jeg faktisk det meste på brettet! 

 Mine favoritter er de dråpeformede og ringene. Jeg er ikke så begeistret for fugler og fjær, men synes de her var helt greie, faktisk. Dette brettet er fra Dorothy Perkins ♥

16 kommentarer


NASA


Innlegg postet: 24.07.2015 13:43 i Blogg


Hei dere! Vet dere hva? Jeg har bodd på Jessheim i et helt år nå! Jeg flytta hit med Josh en gang i Juli i fjor, jeg husker ikke eksakt dato, men det er vel ca. et år siden. Tiden går så utrolig fort, ikke sant? Tenk at vi har bodd her sammen i et helt år, alene! 

 

En annen ting jeg kom på, er at jeg fortsatt ikke har turt å ta med meg kamera ut og ta bilder utendørs i nabolaget. Så i dag bestemte jeg meg for å gjøre akkurat det. Jeg aner ikke hvorfor det er en av de tingene jeg er så redd for, men av en eller annen grunn takler jeg ikke å bli sett på mens jeg tar bilder av meg selv. Jeg synes det er så flaut når folk ser at jeg står der med fjernkontroll og stativ, haha! 


 

Tskjorta mi er fra Topshop, forresten! Jeg synes den er råkul, skal vise den ordentlig en gang, den har print på ryggen også. 

 

 

Nå skal jeg lage meg litt mat, og få gjort unna litt husarbeid. Ha en fin dag ♥

7 kommentarer


litt nytt


Innlegg postet: 23.07.2015 14:12 i Blogg


Heihei!

 

I går gikk jeg en liten tur på senteret, og kom selvfølgelig hjem med noe nytt. Jeg er så dårlig med penger, og jeg vil alltid ha nye ting. Denne gangen ble det heldigvis ikke så dyrt, og faktisk litt nyttig! To notatbøker og tre søte kulepenner fra Søstrene Grene, og en neglelakk fra Essie. Fargen på neglelakken heter "sugar daddy" og jeg elsker den.

 

13 kommentarer


MALIBU 05


Innlegg postet: 22.07.2015 16:57 i Blogg


Endelig skinner sola hos oss, så i dag kunne jeg endelig ta på meg litt lettere klær. Derfor passet det veldig godt at jeg har kjøpt sommerlige klær i England, og jeg elsker denne tskjorten jeg har tatt med meg hjem. Den er fra New Look, og jeg elsker mønsteret og de hvite stripene på armen. Jeg elsker sånne tskjorter som dette, de er så sporty og kule. 

 Som dere sikkert ser på siste bildet, så driver sidecuten min og vokser ut igjen. Håret har begynt å bli litt langt, men er fortsatt så kort at det bare stikker ut i hytt og pine. Jeg gleder meg til det er vokst helt ut igjen, akkurat nå ser det litt tullete ut. Nå skal jeg en liten tur på butikken, så vi snakkes senere! Hva skal dere i dag? ♥

9 kommentarer


rainy days


Innlegg postet: 21.07.2015 17:22 i Blogg


Hei alle sammen ♥

 

I dag startet jeg dagen med risnudler og The Office, som er en tv-serie. Josh og jeg har blitt helt hekta, vi ser på det hele tiden. De kleine øyeblikkene er til å ta og føle på, jeg kjenner jeg blir flau mens jeg sitter og ser på, haha. Hos oss er været i dag helt perfekt for en innedag, så i dag skal jeg kose meg innendørs med mer av The Office og godteri. Senere i kveld skal jeg lage noe sunt og godt til middag, og kanskje jeg får satt av tid til en liten treningsøkt (om jeg gidder, ehe).

 


 

Ha en fin dag ♥

6 kommentarer


england through my phone


Innlegg postet: 20.07.2015 14:01 i Blogg


Heihei! Nå må jeg straks gå ned til togstasjonen, jeg skal møte noen venninner som jeg ikke har sett på lenge! Det kjipeste med at jeg flytta hjemmefra er at jeg har så utrolig lang reisevei når vi skal finne på noe, men det overlever jeg. Jeg tenkte jeg kunne vise noen bilder fra England som jeg tok med iphonen min. Det var så mye å ta bilde av, og jeg elsker å se tilbake på bildene, for vi gjorde så mye gøy.

1, 2 & 3: Weston-Super-Mare. Vi gikk på brygga og spiste Fish & Chips. // 4: Josh og meg på en pub. 

1 & 2: Durdle Door. // 3 & 4: Fornøyelsesparken Alton Towers, som var helt fantastisk. Elsket stemningen og alt. Berg- og dalbanen på bildet var forresten stengt, pga. en ulykke. 

1 & 2: Alton Towers, et slott. // 3: Akvarium på Alton Towers // 4: Engelsk roast, denne var litt skuffende, men fortsatt god. 

1 & 2: Vi padla i kano! Det var så tungt, men utrolig gøy. // 3: Fantastisk god vaffel og milkshake hos He Says She Waffles. // 4: Heathrow. 


1, 2, 3 & 4: Flyturen hjem, med nydelig utsikt og Hobbiten. 

 

Ha en fin dag ♥

5 kommentarer


sunday


Innlegg postet: 19.07.2015 16:17 i Blogg


Heihei! 

 

Akkurat nå sitter jeg i sofaen med en flaske cola, god musikk på spotify og netflix. Akkurat sånn jeg liker det, egentlig! Det kan bli litt kjedelig i lengden, men i dag er det godt å slappe av. Til frokost spiste jeg rundstykker med avokado på, og det avokado er så godt! Jeg har blitt utrolig glad i avokado, og det beste er jo at det er veldig sunt. 

Nå som vi er inne på sunnhet og sånt, så har jeg virkelig lyst til å prøve, enda en gang, og komme meg inn i en sunn livsstil. Jeg gjorde det veldig bra før vi dro til England, men der har de en god del fast food-restauranter vi ikke har her, i tillegg til altfor billig godteri. Dette, kombinert med min svake viljestyrke, har resultert i veldig mye mat + noen ekstra kilo, haha! Forhåpentligvis går alt tilbake til normalen nå som jeg er tilbake. Jeg ser faktisk veldig frem til å begynne å trene igjen, ettersom det har gått hele tre uker siden sist gang.
Jeg kjøpte denne brusflaska i går, og jeg så svak for cola i glassflasker! De er så fine, haha. Jeg skal forresten vise dere innkjøpene mine fra England, og jeg lager nok en video om det. Jeg elsker tingene jeg har fått med meg hjem, så jeg gleder meg til å vise dere! Jeg har så mye inspirasjon for tiden, som er herlig. Nå må jeg komme i gang med noe husarbeid, og få litt orden på ting. Ha en fin søndag! ♥

6 kommentarer


home


Innlegg postet: 18.07.2015 18:50 i Blogg


Heihei alle sammen! 

 

Håper alle har en fin sommer så langt? Josh og jeg kom hjem på onsdag, etter to og en halv uke i England. Det er litt trist og litt deilig å være hjemme igjen, og jeg har så lyst til å dra tilbake. Blir nok ikke så lenge til neste gang, da! Jeg har så mange bilder fra turen, som jeg skal vise dere i senere innlegg. Jeg skal også lage en video fra England i tillegg, woop! 

 

 

Jeg har egentlig ingen spesifikke planer for resten av sommeren, skal bare slappe av, være med venner og slike ting. Har vært en utrolig bra sommer så langt, og jeg grugleder meg litt til å begynne tredjeåret på videregående. Tenk at det er siste året mitt! Jeg aner ikke hva jeg skal drive med etter videregående, så det er utrolig skummelt å tenke på at jeg snart er ferdig. Uansett, nå skal jeg ikke tenke mer på skole, det er jo tross alt ferie. Nå skal jeg sette i gang med middagen, så vi snakkes senere! 

 

♥♥♥

6 kommentarer
20 • Gjøvik

Grafisk design-student ved NTNU med stor kjærlighet til pizza og katter.

ofte sett med kameraet hengende rundt halsen, pepsi max flaske i hånda og kledd i helsvart.

☼☼☼

- venneforespørsel -

KONTAKT/SAMARBEID

sunnivalarsen97@gmail.com

FØLG MEG

bildebilde bilde bilde bilde Follow


SØK I BLOGGEN


Translate


Kategorier

Blogg
Foto
Personlig
Produktanmeldelser
Video


Arkiv

 • September 2017
 • August 2017
 • Juli 2017
 • Juni 2017
 • Mai 2017
 • April 2017
 • Mars 2017
 • Januar 2017
 • November 2016
 • Oktober 2016
 • September 2016
 • August 2016
 • Juli 2016
 • Juni 2016
 • Mai 2016
 • April 2016
 • Mars 2016
 • Februar 2016
 • Januar 2016
 • Desember 2015
 • November 2015
 • Oktober 2015
 • September 2015
 • August 2015
 • Juli 2015
 • Juni 2015
 • Mai 2015
 • April 2015
 • Mars 2015
 • Februar 2015
 • Januar 2015
 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2014
 • September 2014
 • August 2014
 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • April 2014

 • Design

  bilde
  hits