a blog written by sunniva larsen

endelig helg!


Innlegg postet: 22.08.2014 16:16 i Blogg


Hallo!

 

Endelig er det fredaag! Synes ikke ikke den første uka med skole har vært særlig tøff eller slitsom, men det er deilig med en liten pause. På fredager slutter vi faktisk så tidlig som tolv, så etter skolen tok Lisa og jeg en tur innom Only, og jeg fant en utrolig fin jakke! Vet ihvertfall hva jeg skal kjøpe når jeg får penger, hehe.

 

 

Når Joshua var ferdig på jobb, gikk vi innom Rema 1000 for å kjøpe litt mat og sånt, så jeg kjøpte meg nøtter fra Den lille nøttefabrikken og aaah! Jeg elsker nøtter, og spesielt yoghurtnøtter, er så utrolig godt.

 Senere i dag skal jeg og Joshua lage pizza, blir herlig. Håper alle får en fin helg 

4 kommentarer


back to school


Innlegg postet: 19.08.2014 20:51 i Blogg


Heihei! 

 

Nå har skolen starta igjen, og jeg kjenner jeg er litt lei allerede, haha. Det er selvfølgelig litt deilig også, og jeg ser virkelig frem til alle teaterfagene vi har i år, så det blir bra. I dag varte skoledagen helt til klokka fire, så jeg var utrolig trøtt når jeg kom hjem. Heldigvis er resten av dagene ganske korte, så det at vi har en lang dag er egentlig ikke så ille.

 

frokosten min, haha, eneste bilde jeg har fra i dag.

 

I dag prøvde jeg og Joshua å lage cottage pie til middag, som jeg aldri har smakt før. Vet ikke om den ble helt sånn som de lager den i England, men den var ihvertfall god. Håper alle har en fin dag 

2 kommentarer


siste dagen


Innlegg postet: 17.08.2014 21:15 i Blogg


Hallo!

 

I dag er det siste dagen av sommerferien, som er litt trist. Ferien har gått altfor fort, og jeg kjenner at jeg ikke er helt klar for skole enda. Men, gleder meg selvfølgelig til å møte alle fra klassen igjen. Også er det bare litt mer enn en måned til høstferie, er det ikke? Så har jo det å se frem til. Gleder meg også til å fylle dagene mine med noe, føler at i ferien så gjør jeg ingenting.

 Prøvde å lage meg litt ordentlig frokost i dag, også prøvde jeg denne smoothien. Den ser utrolig god ut, meen.. Den var ikke helt min smak, synes den smakte litt rart, haha. Nå skal jeg ordne skolesekken og gjøre alt klart til skolen i morgen, så håper alle som skal på skolen har en fin første skoledag i morgen!

2 kommentarer


pizza and ice cream


Innlegg postet: 16.08.2014 16:56 i Blogg


Hallo!

 

I går hadde jeg og Josuha ettårsjubileum, og det er litt rart å tenke på. At vi allerede har vært sammen i et helt år. Det har gått utrolig fort, og det har skjedd så mye på den korte tiden. Har hatt et utrolig fint år med han, og gleder meg til mange fler ♥ 


For å feire bestilte vi selvfølgelig favorittpizzaen fra Peppes; Meat feast. 

 


Joshua var så søt og kjøpte en tskjorte jeg har hatt lyst på lenge til meg, med iskrem på! Synes den var så søt, hihi.

 

Håper alle har en fin dag 

1 kommentarer


høstvær


Innlegg postet: 14.08.2014 14:47 i Blogg


Heihei!

 

I dag sov jeg lenge, helt til ti faktisk. Skolen starter jo på mandag, så jeg må sove lenge de siste dagene jeg kan, haha. Jeg og Joshua lagde lasagne for første gang i går, og til tross for at det så litt merkelig ut, så ble det veldig vellykket. I dag får jeg også endelig tegnebrettet mitt, hadde tenkt til å ta det med i helgen når jeg besøkte familien, men jeg glemte det. Heldigvis tok mamma med det på jobb, så jeg skal møte henne når hun er ferdig og så kan jeg tegne! 

 

Her regner det hele tiden, og himmelen er dekket av skyer. Merker godt at høsten er på vei, for å si det sånn. Jeg liker egentlig høsten ganske godt, så jeg gleder meg. 

 


frokosten min, haha.

I dag er det to måneder siden Joshua flytta til Norge, og det har gått så fort. Er helt fantastisk å kunne være sammen med han hver dag 

5 kommentarer


jessheimdagene


Innlegg postet: 13.08.2014 16:22 i Blogg


Hallo!

 

Nå er det Jessheimdager her på Jessheim, så i dag tok jeg og Joshua en liten tur ned for å kikke litt rundt. Vi gikk innom litt forskjellige butikker, og jeg så utrolig mye jeg har lyst på! Jeg har dessverre ikke penger da, så fikk ikke kjøpt noe. Vi var ikke på senteret så utrolig lenge, for det skjedde ikke så mye der.

 

Har på meg verdens beste skjorte i dag, er så lenge siden jeg kjøpte den, men er fortsatt like glad i den. Elsker de små "sølvgreiene" på kragen.

 
Vi gikk innom Rema 1000 på veien hjem, og kjøpte selvfølgelig melkebart. De koster bare 10 kr nå, så da måtte vi ha en hver, haha. (Høres jo nesten ut som jeg blir sponsa av rema eller noe, men neida). Også skal vi prøve å lage lasagne i dag da, og jeg har aldri lagd lasagne før.. Så jeg håper det blir godt, haha. 

 

Ha en fin dag 

 

/ Hello! It's "Jessheimdays" here in Jessheim, so today Joshua and I went down to have a look around. I saw so much that I would love to buy, but I don't have any money right now, so I didn't buy anything. Today I'm wearing one of my favorite shirts, I bought it a long time ago, but I still love it. I love the small silver things on the collar. On our way home we stopped by Rema 1000 and got some "melkebart" chocolate! They are only 10 kr (1 pound) right now, so we just had to get one each. (kind of sounds like im sponsored by rema or something, but hahha no). We're also going to try to make lasagne today, and I've never made lasagne before, so I hope it turns out well. Have a good day 

1 kommentarer


vaskedame


Innlegg postet: 12.08.2014 15:25 i Blogg


Heihei!

 

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra butikken etter å ha kjøpt inn litt brus og mat. Sånn ellers i dag har jeg bare rydda litt i huset, vasket noen klær, vasket opp og spilt litt. Flink husmor ordner opp i hjemmet. Neida, er faktisk utrolig lat når det kommer til husarbeid, men etter at jeg og Joshua flytta ut alene, så synes jeg rot har blitt så utrolig irriterende at nå synes jeg det faktisk er helt greit å rydde og vaske. Det er litt rart.

 

 

Nå kommer Joshua snart hjem, og da skal vi lage middag sammen og bare kose oss resten av kvelden. Bare 6 dager til skolen starter igjen, uuu.. Ha en fin kveld! 

 

/ Hello! I just came home from the store, bought some cola and food. Today I've done some cleaning, tidying and played some games. It's weird, because I've always hated cleaning and doing that kind of stuff, but after Joshua and I moved out, I get so annoyed when things are untidy so now I'm just happy to do it, haha. Joshua will be home soon, and then we're going to make dinner and just enjoy the rest of the day. (Just 6 days until school starts again, ugh). Have a nice evening 

6 kommentarer


hjemme igjen


Innlegg postet: 10.08.2014 21:28 i Blogg


Heihei! 

 

Jeg og Joshua har nettopp kommet tilbake fra familien min, vi besøkte dem denne helgen og det var veldig koselig. Fikk også henta en del klær, så nå har jeg masse klær her. Fikk også endelig ordnet med søknaden min til lånekassen, burde kanskje gjort det for en stund siden; men som alltid, så er jeg litt sent ute, haha. 

 


favorittbrusen

 

I morgen har Joshua fri fra jobben, så da skal vi være litt ekstra lenge oppe i kveld (siden vi legger oss så tidlig hver dag, haha). Så i kveld skal vi bare kose oss og slappe av. Ha en fin kveld, alle sammen! 

2 kommentarer


hard rock cafe


Innlegg postet: 08.08.2014 16:23 i Blogg


Hallo! 

 

I dag har jeg faktisk vært våken helt siden rundt seks, er utrolig trøtt nå. Frister å ta en liten powernap, men skal holde meg våken helt til jeg legger meg. Jeg og Joshua kom nettopp tilbake fra butikken, og senere i dag blir det pizza til middag. Orker ikke lage ordentlig middag, haha.

 

Denne helga skal vi hjem å besøke familien, og det blir koselig. 

 I dag har jeg på en av favoritt-tskjortene mine, den er såå god. Den er kanskje ikke så veldig fin og sånt, men jeg er veldig glad i den.

 

Nå skal jeg spille litt hehe, blogger nok i morgen igjen. Ha en fin dag! 


/ Hello! Today I've actually been up since 6 am, and im soo tired. I kind of want to take a powernap, but I'm going to stay up until I have to go to bed. Joshua and I just came home from the grocery store, and later today we're having pizza for dinner (again). Can't be bothered to make a "real" dinner today. This weekend we're going to my family for a visit, which will be nice. I'm wearing one of my favorite tshirts today, it's so nice. Maybe it's not so pretty and all, but I like it a lot. Im going to play some games and stuff now, but I'm probably blogging tomorrow. Have a good day! 

4 kommentarer


6 august


Innlegg postet: 06.08.2014 15:17 i Blogg


Halloo! 


Nå er det snart en måned siden Joshua flytta inn her (og jeg bor jo med han her), og bare to måneder siden Joshua flytta til Norge! Heerregud, tiden går så fort. Han og jeg har det så utrolig bra her sammen, er så fint og ikke bo i forskjellige land, haha. Snart begynner skolen igjen også, og jeg er ikke helt sikker på om jeg gruer meg eller gleder meg, jeg.

 

Gjør egentlig ikke så mye for tiden, er for det meste hjemme sammen med Joshua, som er veldig koselig. Var på bowling med Mina og Maren her om dagen da, var kjempekoselig å være med dem igjen (selv om jeg ikke er så flink til å spille bowling, haha).

 


/ Bowling! (obviously) / Meg i går, klar for å handle inn middag og sånt. / Ååååå! Kjøpte denne igår, og herregud??? Hvorfor har jeg ikke spist sånn før?!

 

Jeg håper alle har hatt en fin sommer så langt 


/ Hello! Soon, it's just one month since Joshua moved into this new place (and im basically living here as well, im here all the time, haha), and just two months since he moved to Norway! We are so happy, and it's so amazing living in the same country. School starts soon as well, and I'm not really sure if I'm happy about that or not. I haven't been doing much this summer, I'm mostly home with Joshua, which is really nice. A few days ago I went bowling with Mina and Maren, which was awesome (even though I'm really shit at bowling). I hope everyone has had a good summer so far  

2 kommentarer
20 • Gjøvik

Grafisk design-student ved NTNU med stor kjærlighet til pizza og katter.

ofte sett med kameraet hengende rundt halsen, pepsi max flaske i hånda og kledd i helsvart.

☼☼☼

- venneforespørsel -

KONTAKT/SAMARBEID

sunnivalarsen97@gmail.com

FØLG MEG

bildebilde bilde bilde bilde Follow


SØK I BLOGGEN


Translate


Kategorier

Blogg
Foto
Personlig
Produktanmeldelser
Video


Arkiv

 • September 2017
 • August 2017
 • Juli 2017
 • Juni 2017
 • Mai 2017
 • April 2017
 • Mars 2017
 • Januar 2017
 • November 2016
 • Oktober 2016
 • September 2016
 • August 2016
 • Juli 2016
 • Juni 2016
 • Mai 2016
 • April 2016
 • Mars 2016
 • Februar 2016
 • Januar 2016
 • Desember 2015
 • November 2015
 • Oktober 2015
 • September 2015
 • August 2015
 • Juli 2015
 • Juni 2015
 • Mai 2015
 • April 2015
 • Mars 2015
 • Februar 2015
 • Januar 2015
 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2014
 • September 2014
 • August 2014
 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • April 2014

 • Design

  bilde
  hits