a blog written by sunniva larsen

RE:VOLT


Innlegg postet: 29.08.2015 15:33 i Blogg


Heiii dere! 

 

Nå har jeg hatt et bloggfravær på nesten en hel uke, men nå er jeg her igjen! Denne uka har vært ganske lang og kjedelig, bortsett fra i går. I går dro jeg, sammen med andre fra klassen, til Lørenskog (eller L-WOOD lol), for å dra på 15-års-feiringen til VOLT. Ååh, dagen i går var så bra. Utrolig mange flinke artister og band, alle var helt fantastiske.

 

 

// SØSTER SOL

 

 

Amanda, LP, Christina & William ♥

 

 

Søte Ingrid og Sara ♥


 

// SØSTER SOL

 

 

// SØSTER SOL

 

 

// SØSTER SOL

 

 

// SØSTER SOL

 

 

Gikk selvfølgelig innom ♥ burger king ♥ for litt mat. 

// IFFY ORBIT

 

 

// IFFY ORBIT


 

// IFFY ORBIT

 

 

// IFFY ORBIT

 

 

// IFFY ORBIT

 

 

// IFFY ORBIT

 


 

// KJÆRESTER


 

// FAY WILDHAGEN

 

Og sist, men ikke minst; HONNINGBARNAA! De var helt fantastisk flinke live og stemningen var helt syk. Og gjett hva? Vokalisten snakket til meg, fra scenen! Dessverre gikk ikke samtalen mellom meg og sangeren i et superkult band som jeg hadde forventet. Han lurte nemlig på hvorfor jeg ikke sang med, og det eneste jeg klarte å si var "uhh m-me nn??".. Herregud, det var flaut. I tillegg så ble jeg så stressa at jeg holdt på å begynne og grine, hahha! 

 


 

// HONNINGBARNA
// HONNINGBARNA

 Takk til VOLT og alle bandene og artistene for en supersuper dag ♥

9 kommentarer


SUNDAY


Innlegg postet: 23.08.2015 17:49 i Blogg


HEII!

 

Denne dagen har vært som en typisk søndag, bare enda mer søndag-ete. Jeg sto opp rundt klokka tolv, og så langt har jeg egentlig ikke gjort noen verdens ting. Josh og jeg har bestilt pizza som vi alltid gjør på søndager, og ellers har jeg bare latet meg. Det har faktisk vært forferdelig varmt her i dag, sånn ubehagelig varmt, haha! Gleder meg skikkelig til høsten kommer, aaah ♥ store gensere, orange blader og alt annet som kommer med høsten er så herlig! 

Hva har du gjort i dag? ♥

21 kommentarer


SMÅGODT


Innlegg postet: 21.08.2015 20:51 i Blogg


Heihei! 

 

Endelig er det fredag! For en gangs skyld føles faktisk fredagen ut som fredag, haha. Selv om denne skoleuka har vært ganske kort og rolig, så er det utrolig deilig med helg. Denne helgen skal jeg nok ikke noe spesielt, men jeg må jobbe med litt skolearbeid og begynne å sette meg inn i det vi driver med. Alt det vi lærte før sommeren har jeg jo helt glemt, husker verken tysk grammatikk eller hva vi drev med i historie. 

 

 

Siden det er fredag måtte jeg selvfølgelig kjøpe meg en pose med smågodt ♥ Har ikke så dårlig samvittighet for det heller, siden vi spilte fotball på skolen i dag! Ikke at jeg løp såå mye, men ble jo svett, så.. Det teller som trening, haha. 
God helg! ♥♥

10 kommentarer


FAVORITTER PÅ INSTA


Innlegg postet: 21.08.2015 12:03 i Blogg


@kimmyschram - Hele feeden hennes er blå, og jeg digger det! I tillegg så er hun dødspen, og jeg elsker håret hennes.

 @luanna90 - Åhh, stilen hennes!! Tror ikke jeg trenger å si mer enn det, altså.

 @sofiesund - Bildene hennes er så fantastisk fine.

 @grella - Etter at jeg begynte å følge Grethe på instagram, har jeg bestemt meg for å dra innom hvert eneste sted hun poster fra, på den fremtidige Norgesrundtturen min. Noe av det mest spennende må jo være å utforske sitt eget land, og bildene hennes får meg til å ville dra til hver eneste lille bygd og by i Norge. 

 

 

Hva heter du på instagram? ♥

10 kommentarer


JEG HAR TATT PIERCING


Innlegg postet: 20.08.2015 19:31 i Blogg


Heihei! 

 

Som dere sikkert forstår etter å ha lest overskriften, så har jeg tatt piercing! Thea og jeg har snakket litt om å gjøre det, og i går skjedde det plutselig. Jeg har tatt to hull øverst i øret, men jeg skal ha en stang gjennom hullene, eller en industrial piercing. Så jeg skal ikke ha to forskjellige øredobber, men en sammenhengende. Jeg tror jeg skal sette inn stanga etter 1-2 måneder, så det blir bra! 

 

 

Jeg tok denne på Romerike Tattoo, og de var superhyggelige og flinke. Jeg skal helt ærlig si at jeg synes det gjorde skikkelig vondt, og at det var veldig ubehagelig mens det holdt på. Også gråt jeg, masse, hhaha! Nå kjenner jeg heldigvis ikke så mye der, og har ikke hatt noe særlig vondt heller. Håper virkelig at jeg ikke får noen problemer med den, og at den holder seg fin. 

 Så, hva synes dere? ♥

13 kommentarer


KOSELIG KVELD


Innlegg postet: 20.08.2015 14:16 i Blogg


Heihei!

 

I går ble det ikke noe blogging, fordi jeg var opptatt. Etter en superkort skoledag dro jeg sammen med Amanda, Kine og Thea og gjorde noe syykt yolo. Haha, neida, ikke så yolo, men noe litt smågærent. Skal fortelle dere senere i kveld, og vise noen bilder.

 

Etter det lille smågærne jeg gjorde, dro jeg og jentene til Eidsvoll, hvor vi spiste på kafé og satt ute på brygga. Det var utrolig koselig, og været var så godt hele dagen! Det er ganske lenge siden vi har funnet på noe sammen, så det var fint og gjøre noe igjen. Pluss at det var en fin start på vår første skoleuke, som allerede begynner å bli ganske tung, haha! 

 
Nå er det tid for min første religion-time på videregående, ugh! Håper dere har en fin dag ♥

2 kommentarer


TILBAKE TIL HVERDAGEN


Innlegg postet: 18.08.2015 16:06 i Blogg


Heihei alle fine ♥

 

Nå er hjemme etter første dag på skolen, og det var jo helt greit. Vi hadde kick-off med alle musikk og drama-klassene, så vi fikk møte alle de nye førsteklassingene. Dagen i dag har dermed vært ganske grei, men i morgen begynner de normale timene igjen. Selv om jeg er en person som blir utrolig fort skolelei, så tror jeg nok at dette året skal gå bra! Jeg må bare fokusere på skolen, og holde motivasjonen oppe (har en følelse at dette er lettere sagt enn gjort).

 

 

Her har dere meg i dag! Jeg tenkte lenge på hva jeg skulle ha på meg på første skoledag, men så bestemte jeg meg for å ikke bry meg om det. Alle glemmer første skoledag uansett (jeg gjør ihvertfall det), så da ble det et enkelt antrekk. Elsker kanten nederst på toppen, som dere kan se under.


♥♥ pepsi max ♥♥

 

I kveld skal jeg lage fiskemiddag sammen med Josh, og bare slappe av. Nå som hverdagen har begynt igjen, skal jeg prøve å spise litt sunnere. Jeg vet ikke med dere, men jeg føler meg alltid skikkelig dritt om jeg har en periode hvor jeg spiser masse usunt. Jeg har kjøpt inn masse sunne saker, jeg gleder meg allerede til å føle meg litt friskere og freshere innenfra.

 

Ha en fin dag ♥

 

13 kommentarer


FØRSTE SKOLEDAG


Innlegg postet: 18.08.2015 10:14 i Blogg


Heihei! 

 

Akkurat nå sitter jeg i senga, og skriver dette innlegget med min venstre hånd (unnskyld for mulige skrivefeil). På den høyre tørker nemlig neglelakken! I dag er min første skoledag som tredjeklassing, herregud, tenk at det er siste året! Dette året blir så bra, og forhåpentligvis klarer jeg å holde motivasjonen gående hele skoleåret. I år er jo alt avsluttende, som er litt stressende å tenke på. I fjor kunne jeg velge å fokusere minst på de fagene som ikke var avsluttende, men i år må alt være i fokus.

 I dag ble det toast til frokost, åhh elsker toast. Nå begynner jeg faktisk å få dårlig tid, så nå må jeg løpe og gjøre meg klar! Ha en fin dag ♥

12 kommentarer


SISTE FERIEDAG


Innlegg postet: 17.08.2015 13:03 i Blogg


Heihei! 

 

I dag sto jeg faktisk opp før sju!! Herregud, dere aner ikke hvor trøtt jeg er nå, jeg sovner nesten. Jeg sovna nemlig en eller annen gang rundt tre i natt, så jeg fikk jo bare 3-4 timers søvn, ugh. I dag (klokka halv ni..) tidlig la Josh og jeg ut på et eventyr, et eventyr som bragte oss til McDonald's. Jeg aner egentlig ikke helt hvorfor, men Josh bare luftet idéen om McDonald's, også begynte vi bare å gå. Det er nesten 10 km totalt da, så forhåpentligvis brant vi av alle kaloriene vi spiste der, haha! 

 

Jeg regner med at en del av dere har vært på skolen i dag? Håper det har vært en bra første skoledag, isåfall! Jeg starter på skolen i morgen, og iiihh. Er litt sånn.. Jeg vil, men vil ikke! Hhaha, er liksom ikke klar til å gi slipp på ferien, men jeg gjør jo ingenting, så er jo egentlig drittlei. 

 

Her er noen bilder tatt tidligere denne uka og forrige helg med mobilen ♥

1 & 2: Pizza-date på 2 års jubileet til meg og Josh! Ser ikke pizzaen min helt sykt god ut? Den var fantastisk. // 3: yo selfie // 4: fine blomster // 5: Hahhaaa, ler av dette bildet. Jeg ser helt utrolig creepy ut, men ja, eneste bildet av meg og Billy som ikke ble helt skurrete. Hadde ikke sett han på superlenge, søte pusen ♥♥ // 6: Det Nye! 

 

Ha en fin dag ♥

7 kommentarer


sunday chillin


Innlegg postet: 16.08.2015 17:26 i Blogg


Heihei alle fine! ♥

 

I dag er det søndag, eller ukas offisielle gjøre-ikke-noe-dag. For en gangs skyld har jeg faktisk gjort noe på en søndag, jeg har vasket og ryddet badet, og tatt all oppvasken og ryddet på kjøkkenet i tillegg. Jeg er bittelitt stolt av meg selv, altså. 

 

Tenk at dette var den siste helga i sommerferien! Ferien har rast forbi, og jeg håper dette skoleåret går like fort, haha. Jeg gleder meg veldig mye til et nytt skoleår, men jeg gleder meg enda mer til å bli helt ferdig! Min første skoledag er på tirsdag, noe som er deilig, for da slipper man en hel uke (selv om det bare er en dag mindre, da).

 

 

I går kjøpte jeg denne superfine vasen til blomstene jeg fikk av Josh! Vi hadde nemlig ikke en eneste vase her, haha, så da måtte jeg kjøpe en. Jeg elsker fargen på vasen, og egentlig alt med den. Den er fra Kremmerhuset.


 

I dag er planen å slappe av sammen med Josh, også skal jeg gjøre klar sekken min til tirsdag, så jeg slipper å stresse med det kvelden før. Ellers vil jeg bare si tusen takk for alle de hyggelige kommentarene dere legger igjen her på bloggen, dere er herlige ♥♥ 

14 kommentarer


FALL FAVORITES


Innlegg postet: 15.08.2015 18:00 i Blogg


//skrevet i samarbeid med rabble

 

Nå som det begynner å gå mot høsten, så er det på tide å gjøre seg klar på klesfronten også. Jeg har sett litt rundt på nettet, og funnet en hel haug med klær jeg har utrolig lyst på. 

 Abercrombie & Fitch hettegenser - HER // Svart sweatshirt med striper - HER // Grå sweatshirt - HER // Sennepsgul genser - HER

 

Jeg er vel ikke den eneste som synes at hettegensere og sweatshirts passer perfekt til høsten? Jeg elsker å bruke sweatshirts på skolen fordi de er så behagelige, men samtidig ser bra ut. Også elsker jeg den sennepsgule genseren, den er jo perfekt til høsten! Få rabblerabatt og tilbud HER

 Joggebukse - HER // Cardigan/Poncho - HER // Kjole - HER // Gummistøvler - HER

 

Denne joggebuksa er utrolig fin, den passer perfekt til late dager innendørs, eller skoledager hvor du ikke orker å ha på en stram bukse. Kjolen passer perfekt til en casual skoledag, hvor man vil pynte seg litt ekstra. Også elsker jeg gummistøvlene, de minner meg om da jeg var liten og jeg hadde gummistøvler i alle verdens farger. For å få det litt billigere, kan dere jo se etter rabatter og koder HER

 Rød genser - HER // Svart sweatshirt - HER // Gul regnjakke - HER

 

Aner dere hvor lenge jeg har siklet etter en gul regnjakke? Det er så kult, og hvem kan være sur på en regndag med en skrikende gul regnjakke?? Ikke jeg. Den blogger-genseren måtte jeg bare ta med, haha! Boozt rabatter og tilbud HER

 

Noe du likte? ♥

19 kommentarer


2 ÅR


Innlegg postet: 15.08.2015 14:37 i Blogg


Heii!

 

Gjett hvem som skulle være flink å stå opp tidlig i dag, men i søvne skrudde av alarmen og sov helt til klokka tolv??? Hahha, selvfølgelig meg. Nå er det bare tre dager igjen til skolen, og døgnrytmen min er fortsatt helt på trynet. Heldigvis starter vi sent første skoledag, så da trenger jeg ikke å stå opp tidlig uansett, hehe.

 

I dag har jeg og Josh vært sammen i to år! Selv om to år ikke er superlenge, så synes jeg det er koselig å markere denne dagen litt. Så i kveld skal vi ut å spise, som blir koselig. Jeg er ikke helt sikker på hvor vi skal enda, men vi ender sikkert opp på peppes, fordi ♥♥ pizza ♥♥, haha! 

Det første bildet er faktisk det første vi tok sammen, hahha, jeg synes vi ser skikkelig små ut. Det nederst til høyre er et typisk Josh og Sunniva bilde, haha, vi har nesten ingen seriøse bilder av oss. 

 

Ha en fin dag! ♥

10 kommentarer


its friday


Innlegg postet: 14.08.2015 17:45 i Blogg


Heii!

 

I dag er det fredaag, woo! Selv om fredager ikke føles så spesielle i ferien, så er det fortsatt litt deilig å tenke på at det er fredag. I dag våknet jeg halv åtte for å fikse døgnrytmen min, og skal stå opp tidlig hver dag frem til skolestart. Jeg gleder meg faktisk veldig til å starte igjen, savner å ha noe og gjøre. 

 

 

I dag har jeg ikke gjort så mye, litt husarbeid her og der, også har jeg tegna litt. Tegnebrettet mitt har ikke sett dagens lys på år og dag, men i dag fikk jeg lyst til å være litt kreativ igjen, så da ble det endelig tatt i bruk. Kanskje jeg legger ut tegningen her om den ikke blir altfor stygg, haha! 
Nå skal jeg begynne på middagen, ha en fin dag ♥

6 kommentarer


FLOWERS


Innlegg postet: 13.08.2015 20:24 i Blogg


I dag kom kjæresten min hjem med blomster til meg! Det var super koselig av han, og jeg ble så glad. Jeg må si at jeg har en søt kjæreste, og på lørdag har vi faktisk vært sammen i to år! Gleder meg masse til å gjøre noe koselig den dagen, og feire at vi har holdt ut sammen så lenge! Neida, haha, er vel heller han som skal ha applaus for å ha holdt ut med meg, haha! ♥

20 kommentarer


LUSH LIFE


Innlegg postet: 13.08.2015 14:30 i Blogg


Heei! Akkurat nå sitter jeg i senga med en kopp brus og Lush Life av Zara Larsson på repeat. Den sangen er så fin og sommerlig, jeg elsker den! I dag brukte jeg faktisk en og en halv time på å komme meg opp av senga, haha! Jeg kom meg opp til slutt da, men har egentlig ikke gjort så forferdelig mye i dag. Har vært en tur ute i det fine været, det er så deilig at det plutselig har blitt sommervær igjen.

 

 

Åhh, se på det stygge skillet på skulderen! Hvorfor takka jeg nei til solkrem den dagen?? Det ser så teit ut, haha! Husk solkrem! Jeg gidder aldri, og jeg ender alltid opp som en rød potet med stygge skiller. Lærer aldri, haha.
FORRESTEN! Jeg har ikke vist dere koppen min. Jeg vet ikke hva det er med meg og kopper, men jeg elsker kopper. Og denne koppen er jo supersøt, det er en hai-kopp! Denne kjøpte jeg på Alton Towers i England og jeg elsker den ♥♥

 

Nå skal jeg lage meg frokost, klokka halv tre.. En grunn til at jeg gleder meg til skolestart, er at jeg faktisk spiser til normale tider. På grunn av merkelig døgnrytme, og fordi jeg er så sykt lat i ferien, så spiser jeg alltid supersent enten fordi jeg ikke har stått opp eller fordi jeg ikke gidder, haha.

 

Ha en fin dag ♥

6 kommentarer
20 • Gjøvik

Grafisk design-student ved NTNU med stor kjærlighet til pizza og katter.

ofte sett med kameraet hengende rundt halsen, pepsi max flaske i hånda og kledd i helsvart.

☼☼☼

- venneforespørsel -

KONTAKT/SAMARBEID

sunnivalarsen97@gmail.com

FØLG MEG

bildebilde bilde bilde bilde Follow


SØK I BLOGGEN


Translate


Kategorier

Blogg
Foto
Personlig
Produktanmeldelser
Video


Arkiv

 • September 2017
 • August 2017
 • Juli 2017
 • Juni 2017
 • Mai 2017
 • April 2017
 • Mars 2017
 • Januar 2017
 • November 2016
 • Oktober 2016
 • September 2016
 • August 2016
 • Juli 2016
 • Juni 2016
 • Mai 2016
 • April 2016
 • Mars 2016
 • Februar 2016
 • Januar 2016
 • Desember 2015
 • November 2015
 • Oktober 2015
 • September 2015
 • August 2015
 • Juli 2015
 • Juni 2015
 • Mai 2015
 • April 2015
 • Mars 2015
 • Februar 2015
 • Januar 2015
 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2014
 • September 2014
 • August 2014
 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • April 2014

 • Design

  bilde
  hits