a blog written by sunniva larsen

HØSTFERIE


Innlegg postet: 27.09.2015 17:43 i Blogg


Heii! Har dere det bra? 

 

Endelig er høstferien her! Etter bare litt over en måned er jeg allerede skolelei, haha. Jeg er så glad for at dette er siste året, for jeg tror helt ærlig jeg ikke hadde klart mer. Ikke at det hjelper så mye når jeg muligens skal studere videre da, men forhåpentligvis blir det ikke like kjedelig. Jeg får noen ganger følelsen at jeg ikke er "lagd" for skole, men jeg kommer meg nok helskinnet ut av skoleåret jeg også. 

 

 

Nå skal jeg stikke og hente pizza fra pizzabakeren, nam! Ha en fin kveld ♥

10 kommentarer


I DET SISTE


Innlegg postet: 18.09.2015 19:52 i Blogg


Hei dere! 

 

Endelig fredag! Åh, denne uka har vært fin, men også utrolig lang. Det føles ihvertfall ut som om den har vart i evigheter. Jeg har klart å bli syk denne uka, og nå ligger jeg i senga og snufser med vondt i halsen. Er heldigvis bare en forkjølelse, som forhåpentligvis går bort om ikke så altfor lenge. Jeg har heldigvis ingen planer denne helgen, så da kan jeg bare slappe av og bli frisk. 

 

Tenkte jeg kunne dele noen bilder fra småting jeg har drevet med i det siste, som jeg har tatt med mobilen. Jeg føler det blir litt mer personlig, for jeg tar bilder av alle mulige ting jeg holder på med, haha! 

1: Jeg stemte for første gang! // 2 & 3: På vei ut døra // 4: Snapchat-screenshot av meg på toget, på vei til farmor. 

1: Industrialen min! Jeg elsker den ♥ // 2: Superfine jenter på jentekveld // 3: Meg, Lisa, Kine og Thea cruiser // 4: Bursdagsfest! 

1: Kunstnerens Hus i Oslo // 2: Bladene begynner å få fine farger // 3: Elsker bygningene i Oslo // 4: Mary Poppins på Folketeatret. Det var helt fantastisk. 

Og sist; bilder av meg som chillern i senga, mens jeg ser på serier. Har blitt forferdelig glad i å se på serier i det siste, som egentlig passer ganske bra nå som jeg har blitt syk, haha! Selvfølgelig med peace-tegn og trutmunn da, haha herregud, kommer aldri til å klare og legge fra meg duckfacet altså. 

 

God helg! ♥

9 kommentarer


EN DAG I OSLO


Innlegg postet: 15.09.2015 11:45 i Blogg


Hei! 

 

For en fin helg jeg har hatt! Jentekveld på fredag, fest på lørdag og besøk hos farmor på søndag. Det har vært en hektisk og herlig helg, og i går fikk jeg en fin start på uken også;

 

Jeg og Thea tok toget til Oslo rundt klokken åtte på morgenen, hvor vi skulle være statister i en tv-serie. Det var utrolig spennende og lærerikt, selv om vi "bare" var kafégjester. Det er den første "ordentlige" skuespiller-tingen jeg har vært med på, og forhåpentligvis blir det mer, haha.

 

 

Etter innspillingen satte vi oss på Espresso House, som var superkoselig. Jeg har aldri vært der før, men frappuccinoen deres var utrolig god. Vi satt der en god stund og pratet om alt og ingenting, før vi kjøpte oss mat og møtte resten av musikk, dans og drama-klassene. Vi hadde fått gratis inngang til Mary Poppins på Folketeatret, og jeg elsket forestillingen! Så utrolig mye fantastisk musikk og dans, helt klart noe av det beste jeg har sett. 

 

 

Kine, meg og Thea ♥

 


Har du hatt en fin start på uka? ♥

6 kommentarer


JENTEKVELD


Innlegg postet: 12.09.2015 13:52 i Blogg


Heii! 

 

Nå har jeg nettopp spist "left over-brownies" til frokost, og later meg egentlig bare i senga akkurat nå. I går var jeg på en superkoselig jentekveld hos Christina, sammen med alle jentene i klassen. Det var dessverre noen som ikke kunne komme, men nesten alle var der, som var fint ♥ Vi lagde tapas, og herreguud; synes alle skal være stolte av maten sin, for det var sykt digg. Vi drakk fancy vin, og koste oss hele kvelden. Jeg drakk ikke fancy vin, men brus, haha! #livetsomvinhater

 

Lisa og jeg dro hjem til Kine etter skolen for å mekke mat, før vi dro videre til Christina. 

 

 

Ble litt stolt av pose-browniesen min, så måtte ha med to bilder av den.

 

 

Vårt flotte tapas-bord! 

 

 

Lisa (i kroken), Benedicte og Sara ♥

 

 

Ingrid, Julie og Unn-Berit ♥ (dette ble ufokusert :((, men fine uansett) 

 colaen min, og noen andres fancy vin.

 

I kveld fortsetter helgens festligheter, for da skal jeg i bursdag! Åh, det blir herlig. Uansett, nå må jeg komme meg opp av senga! Jeg skal en tur bort på senteret for å handle litt, før jeg gjør meg klar til bursdag, wii ♥ Ha en fin lørdag! 

7 kommentarer


SKO TIL HØSTEN


Innlegg postet: 11.09.2015 18:30 i Blogg


//skrevet i samarbeid med rabble

 

Nå som høsten er på vei, så trenger nok de fleste sko til høsten. Eller så er en ny årstid en god unnskyldning til å skjemme seg litt bort med noen nye sko i garderoben! Jeg har plukket ut noen favoritter, som jeg kanskje klikker hjem om ikke så lenge.

 

 

DR MARTENS BOOTS - HER // TIMBERLAND BOOTS - HER 

 

Disse skoene er fra zalando, og jeg elsker begge to! Har mest lyst på Dr. Martens skoene, de er så kule. Og de fra Timberland ser utrolig gode ut. For tilbud og rabatter på zalando, sjekk ut rabble her. Det er jo bare enda mer fristende å shoppe når man kan få det litt billigere! 

 


 

HVITE SNEAKERS - HER // SVARTE ANKELBOOTS - HER

 

Disse to er fra Bianco, og er de ikke fine? De svarte passer perfekt til høsten, og hvite enkle sneakers er så fine! Rabblerabatter på Bianco her. NEW BALANCE CW620 - HER // ADIDAS NEO - HER // NIKE AIR MAX - HER 

 

Er det bare jeg som elsker aktivitetssko? Uansett om man bruker de til trening eller hverdags, så ser de utrolig freshe ut! Og de er behagelige i tillegg. Min favoritt av disse er nok New Balance skoene, de er så fine! Tilbud og rabatter på Get Inspired HER

 

Hvilken sko var din favoritt? ♥

9 kommentarer


KLIPPE HÅRET?


Innlegg postet: 11.09.2015 12:18 i Blogg


Heihei! 

Akkurat nå sitter jeg på skolen, og om to minutter må jeg løpe til tysken. Jeg skulle ønske at jeg tok språk på ungdomsskolen, for å si det sånn! 

 

For tiden har jeg et veldig stort dilemma. Jeg lurer på om jeg skal klippe håret mitt, jeg synes nemlig det har blitt litt for langt. Spørsmålet er bare om jeg skal klippe det litt kortere, eller kjempekort. Jeg synes at kort hår er såå fint, er bare usikker på om jeg ville kledd det. Jeg vet at jeg hadde angret, fordi jeg eelsker håret mitt, men samtidig så er kort hår så fint! 

 

 

Hva synes du om kort hår? ♥

8 kommentarer


INDUSTRIAL


Innlegg postet: 10.09.2015 19:38 i Blogg


Heihei! 

 

Er det bare jeg som føler at denne uka har gått utrolig fort? Jeg føler at det akkurat var søndag, og at jeg klagde over at det var mandag "i morgen", haha! Det er litt deilig når dagene går så fort da, så føles det ut som at høstferien kommer litt raskere.

 

I dag dro jeg og Thea tilbake til tatoveringsstudioet, og fikk bytta ut de to piercingene vi tok for en måned siden, til en stang. Så nå er endelig industrialen helt ferdig! Jeg er så fornøyd, og jeg synes den ser sykt bra ut. Det eneste som ikke er helt perfekt, er at sidecuten min fortsatt ikke har vokst ut helt. Det ser litt rart ut, men ellers så elsker jeg hvordan det ser ut nå. Jeg har hatt lyst på industrial såå lenge, og nå har jeg det. Er skikkelig glad for at jeg ikke har fått noen problemer med den, alt har vært veldig bra, så langt ihvertfall.  

Nå skal jeg sette meg ned med norskoppgave, bananchips og brus. Jeg har utsatt denne oppgaven for lenge, og nå må jeg bare få den ferdig. Jeg er så dårlig til å prioritere riktig, haha! Senere i kveld blir det ♥ tikka masala ♥, så det blir herlig. Ha en fin kveld ♥

6 kommentarer


CHASE YOUR DREAMS


Innlegg postet: 09.09.2015 19:42 i Blogg


Hei! 

 

I dag er det onsdag, og som sikkert mange vet, min favorittdag i uka! Jeg og klassen min tok klassebilde og portrettbilde på skolen i dag, og jeg hater det. Jeg blir aldri fornøyd med hvordan jeg blir på bildene, men synes det er veldig koselig å ha et bilde med hele klassen, da. 

 

I dag har jeg ingen store planer, men vurderer sterkt å spille inn et par lydklipp. Jeg vet ikke om det er så mange som vet, men en av mine stoore drømmer er å bli stemmeskuespiller. Jeg synes det hadde vært utrolig kult, også elsker jeg jo å lage stemmer. Selvfølgelig, det er nok ganske liten sjanse for at noen vil ha stemmen min i noe, men det skader ikke å prøve. Jeg har innsett at om det er noe jeg vil gjøre, så må jeg oppsøke det selv. Jeg kan ikke sitte på rumpa og forvente å få noe ut av det, haha! Derfor skal jeg spille inn et par lydklipp, hvor jeg snakker og sånt, og sende de videre til noen sånne selskaper og slikt. Og hvem vet, kanskje dere en dag hører meg i en tegneserie? Det hadde vært kult, ihvertfall.

 Hva har du lyst til å bli? ♥

6 kommentarer


PASTA-PROBLEMER


Innlegg postet: 08.09.2015 19:54 i Blogg


Nå har jeg nettopp våknet etter en forferdelig lang powernap, og for å være helt ærlig føler jeg meg bare enda mer tappet for energi og krefter. Jeg tror alltid at jeg skal føle meg så sykt digg etter en powernap, men ærlig talt, jeg tror aldri jeg har våknet fra en powernap og følt meg uthvilt.

 

Jeg lagde meg litt pasta med pesto som en minimiddag, og; er det bare jeg som alltid lager alt for mye pasta?! Jeg klarer ikke å beregne i det hele tatt, og jeg ender alltid opp med en enorm porsjon, haha. Pastaen ser jo så liten ut når den er tørr?? Haha, herregud, jeg tror jeg har det for bra, når det jeg klager over, er for mye pasta. Det er litt rart, at ting som for oss er "problemer" (selvfølgelig, veldig små problemer), er ting andre mennesker aldri ville klagd over, men bare satt pris på. Det er kanskje litt sånn da, at når man har det bra, så blir mange av problemene litt overfladiske. Nå skal jeg ikke begynne å tenke og skrive for mye, men det er litt rart å tenke på. 

 


 

I dag kjøpte jeg og russegirlza hettegensere, så nå skal vi få trykt på logoen så fort som mulig. Det blir så bra! Det er nok folk som synes det er teit at vi som er så få, skal ha logo og hettegensere, men jeg synes bare det er morsomt. Uansett, nå er det på tide at oppmerksomheten min flyttes bort fra bloggen, og over til stykket "Hedda Gabler". Det er vel også på tide at jeg kommer i gang med langssvarsoppgaven i norsk.. Herregud, så mye jeg utsetter! Blogges senere, ha en fin kveld ♥

12 kommentarer


MUSIC FAVES


Innlegg postet: 08.09.2015 11:03 i Blogg


Nå er det tid for å dele mine musikkfavoritter med dere igjen! Jeg elsker å vise folk hva jeg hører på, fordi jeg er litt sånn "DERE MÅÅÅ HØRE HVOR BRA DET ER", derfor er jeg veldig heldig som har en blogg jeg kan dele disse fantastiske sangene på. 

 

Mad Hatter - Melanie Martinez // Dollhouse - Melanie Martinez // Of The Night - Bastille // Heart Hope - Oh Wonder // Pity Party - Melanie Martinez // 

 Som dere ser så er Melanie Martinez en stor favoritt, hun er helt fantastisk! Sangene hennes er så bra (og litt triste). Akkurat nå sitter jeg i aula sammen med klassen, uten lærer. Det er litt deilig, selv om vi går glipp av ganske mye stoff. Etterpå skal jeg og jentene kjøpe hettegensere, som vi skal trykke logoen til russegruppa vår på! iih, gleder meg. 

 

Ha en fin dag ♥

5 kommentarer


TING Å GLEDE SEG TIL


Innlegg postet: 07.09.2015 18:21 i Blogg


Heei folkens! 

 

Er det bare jeg som allerede synes det har blitt mye skole? Herregud, det skal ikke mye til før jeg blir lei. Har jo ikke gått en på skolen en måned en gang, og jeg allerede klar for høstferie! Håper det bare ikke er jeg som føler det sånn, haha. 

 

Heldigvis er det masse å glede seg til i hverdagen, som for eksempel lasagne til middag i dag (nam), eller at jeg skal på jentekveld på fredag, og så i bursdagsfest på lørdag. Denne måneden skal jeg også på den første russekroa her, og jeg gleder meg såå mye til russetida nå! Jeg og jentene på bilen vår har begynt å bestille og ordne til treff og sånt, og jeg vet at russetida kommer til å bli såå bra. Hvis dere har lyst, så kan dere følge meg og jentene på instagram, forresten! Vi lagde en liten bruker for å dele alt som skjer før og i russetida, bare for gøy. @sinnersandsaints2016, heter vi der.

 

Er du russ dette skoleåret? ♥

9 kommentarer


HEI HØST


Innlegg postet: 02.09.2015 20:02 i Blogg


Heiii! 

 

Nå merker jeg at det begynner å bli høst! Ute er det grått, og det regner bare. Det jeg elsker med høsten er at jeg kan finne frem strikkegenserne og skjerfet mitt, og bare pakke meg inn i varme klær. Dessuten så elsker jeg høstfarger, og det meste med høsten. Jeg har så mye å glede meg til dette skoleåret! Jeg tenkte jeg skulle skrive et lite innlegg om det senere, fordi det skjer så mye gøy. Dette blir garantert et bra år.

 

I dag møtte jeg mamma etter skolen, som var fint. Det er ikke alltid så enkelt og møtes når jeg bor så langt unna, men heldigvis så jobber hun her på Jessheim. 

 ♥♥ verdens beste skjerf ♥♥

 

Dette ble et litt rotete innlegg, men jeg har så mye på hjertet, samtidig som jeg ikke vet helt hva jeg skal si?? Må bare si at bloggingen fremover sikkert blir litt hultet-i-bulter, fordi jeg må fokusere på skolen. I tillegg så blir jeg så utrolig sliten av skolen, så når jeg kommer hjem er det ofte rett i seng! Vet ikke om det bare er jeg som blir heeelt utslitt av selv de korteste dager, men slik er det bare.

 

Hvordan går det med dere? ♥

7 kommentarer
20 • Gjøvik

Grafisk design-student ved NTNU med stor kjærlighet til pizza og katter.

ofte sett med kameraet hengende rundt halsen, pepsi max flaske i hånda og kledd i helsvart.

☼☼☼

- venneforespørsel -

KONTAKT/SAMARBEID

sunnivalarsen97@gmail.com

FØLG MEG

bildebilde bilde bilde bilde Follow


SØK I BLOGGEN


Translate


Kategorier

Blogg
Foto
Personlig
Produktanmeldelser
Video


Arkiv

 • September 2017
 • August 2017
 • Juli 2017
 • Juni 2017
 • Mai 2017
 • April 2017
 • Mars 2017
 • Januar 2017
 • November 2016
 • Oktober 2016
 • September 2016
 • August 2016
 • Juli 2016
 • Juni 2016
 • Mai 2016
 • April 2016
 • Mars 2016
 • Februar 2016
 • Januar 2016
 • Desember 2015
 • November 2015
 • Oktober 2015
 • September 2015
 • August 2015
 • Juli 2015
 • Juni 2015
 • Mai 2015
 • April 2015
 • Mars 2015
 • Februar 2015
 • Januar 2015
 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2014
 • September 2014
 • August 2014
 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • April 2014

 • Design

  bilde
  hits