a blog written by sunniva larsen

fredagspizza


Innlegg postet: 30.09.2016 20:05 i Blogg


God kveld! 


Selv om ikke jeg føler på noen spesiell fredagsfølelse i dag, så er det andre som gjør det her i heimen! Det er jo ganske heldig for meg, for da blir det god fredagsmiddag; PIZZAA. Jeg elsker pizza over alt på jord, haha. Tror jeg aldri aldri blir lei av pizza, spesielt med pepperoni på. Jeg kunne egentlig skrevet side opp og side ned om pizza, tror jeg, fordi wow.. Jeg bare elsker pizza, haha uff, det er nesten trist å dedikere så mye kjærlighet til mat, men altså.. PIZZA. 

 

 

Jeg stikker egentlig innom for å ønske dere en god helg. I morgen skal jeg tidlig opp på jobb, og jeg skal jobbe nesten hele neste uke også. Det blir bra! Nå skal jeg gå å ta meg et stykke med hjemmelaget pizza, nam. God helg! ♥

2 kommentarer


rægger på jordet


Innlegg postet: 30.09.2016 13:10 i Blogg


God morgen og god fredag! 

 

Er det en ting jeg savner, så er det fredagsfølelsen. Nå som jeg ikke lenger går på skolen, så får jeg liksom ikke lenger noe frihetsfølelse på fredager. Jeg føler nemlig på følelsen av fri hver dag, noe som er deilig, men blir litt kjedelig i lengden.

 

Men, over til overskriften! (jeg måtte google definisjonen på "rægge", for lite str33t-språk kan jeg lol.. Kan man egentlig rægge på et jorde?). I går markerer dagen jeg for første gang satte meg ordentlig inn i en bil og kjørte litt, faktisk. Jeg har prøvd meg før, for sånn.. to år siden? Det endte med at jeg fikk helt panikk, og siden det har jeg egentlig nekta å prøve meg på noe kjøring i det hele tatt. I går kjørte jeg litt rundt, på jordet vel og merke, så det var jo ingen veikant å holde meg innenfor eller noe slikt, men det var fortsatt ganske fint. Jeg fikk gire litt, rygge litt og egentlig bare prøvd meg på oppstart og sånne ting. Har hatt sykt lyst på førerkort, har bare ikke turt enda. Nå er det jo snart to år siden jeg ble gammel nok til å ta lappen, så det er egentlig på høy tid at jeg starter. Hvem vet, kanskje det blir førerkort på meg også? Jeg satser på det, ihvertfall.

  

I dag er planen å ta litt bilder og trene, også har jeg litt lyst til å filme en video, faktisk. Har noen idéer, så tror jeg skal prøve meg litt på det. Håper dere får en fantastisk fredag ♥

3 kommentarer


friår og fremtidsplaner


Innlegg postet: 29.09.2016 12:02 i Blogg


God morgen! 

 

I dag sto alarmen på 09:30, men jeg sto ikke opp før 11, selvfølgelig. Det er så typisk meg, og skru av hver alarm som ringer, og fortsette å sove. Fordi jeg har friår, så skjer dette spesielt ofte. Jeg jobber jo på siden, og de dagene står jeg selvfølgelig opp når alarmen ringer, men halv-våkne-Sunniva synes det er helt greit å fortsette og sove når det ikke er jobbdag. Jeg har heldigvis klart å holde døgnrytmen på den normale siden, slik at jeg ikke sitter oppe til fire på natta hver dag. Det er så utrolig lett for meg å falle ut av den "normale" døgnrytmen, så derfor er jeg veldig glad for at jeg har klart å holde på den, haha. 


 

Angående friåret mitt, så er dette et år jeg skal bruke på å jobbe, finne ut av hva jeg vil (forhåpentligvis) og sånne ting. Har ikke kommet så veldig langt i fremtidsplanene, men jeg håper at jeg er klar til å studere neste år. Den tiden jeg har fri prøver jeg egentlig å fylle med gode venner, trening og ting som faktisk gir meg noe. Har ikke noe lyst til å se tilbake på dette året og tenke at jeg bare satt hjemme, selv om jeg er en del hjemme også. 

 

SONY DSC

Åhh, Lykke er en så søt pus, men hun har kronisk surt kattefjes.  

Vel, vi får se hva fremtiden bringer! Forhåpentligvis masse bra. Nå skal jeg ut en tur, få beveget meg litt. Har blitt helt avhengig av skritt-telleren på mobilen, sjekker den hver kveld, haha. En fin motivasjon til å gå litt mer. Vi snakkes senere, ha en fin dag ♥

2 kommentarer


host og snufs


Innlegg postet: 28.09.2016 11:38 i Blogg


God morgen! 

 

Akkurat nå sitter jeg ved kjøkkenbordet pakket inn i stor ullgenser, skjerf, joggebukse, kosesokker og teppe. Jeg har dessverre klart å bli syk, og jeg vil aller helst bli frisk så fort som mulig. Ute skinner sola, så det føles ut som en dårlig dag å bli sittende inne på. Føles jo mye bedre å være syk når det regner og blåser ute, haha! Får kanskje ta meg en tur ut etterpå for å kjenne på høstsola, og håpe at det ikke gjør meg noe verre. 

 


 

I dag er planen å få unnagjort små gjøremål, sånn som å manne meg opp til å ringe tannlegen. Å snakke i telefonen med fremmede er noe av det verste jeg vet, og spesielt når hensikten er at jeg må trekke tenner:((. I tillegg skal jeg fikse opp dette sykdoms-trynet slik at jeg kan få tatt noen bilder, men er ikke helt sikker på hvor bra de blir når jeg er dårlig. I kveld blir det middag med familien, synes det virker som om det er lenge siden jeg sist spiste middag hjemme, så det blir koselig ♥

3 kommentarer


hjemme


Innlegg postet: 27.09.2016 15:36 i Blogg


Heihei!

 

Nå er jeg hjemme igjen etter en fin helg i Trondheim. Jeg kom hjem med bussen ca. halv åtte i dag tidlig, etter en hel natt på toget. Togturen hjem var så mye mer behagelig enn turen opp til Trondheim. Toget var nesten helt tomt, og jeg fikk faktisk til å sove en god del.


Kjæresten min og jeg dro inn til Trondheim den siste dagen, og gikk litt rundt og så i byen. Trondheim er en helt fantastisk flott by, og jeg har virkelig hatt noen fine dager der oppe. På kvelden fikk vi også se et glimt av nordlyset, som var en skikkelig fin opplevelse. Var utrolig trist å dra hjem alene, men jeg trøster meg med at vi ser hverandre snart ♥


Nå skal jeg ut en tur, og kjenne på den gode høstlufta. Jeg begynner å bli litt syk, men orker ikke sitte inne hele dagen. Ha en fin dag ♥

4 kommentarer


åtte timer på natt-toget


Innlegg postet: 23.09.2016 01:11 i Blogg


Hei og god kveld! (god natt?)

 

Akkurat nå sitter jeg i vogn 6 på natt-toget fra Oslo til Trondheim. Her skal jeg sitte i fire timer til, før jeg bytter tog til et annet som jeg skal sitte på i to timer. Det blir, som dere sikkert skjønner, en helt sinnsykt lang natt, haha. Heldigvis har jeg tatt med meg fem (!) sesonger av The Office, såå jeg tror det skal gå bra. Forhåpentligvis får jeg til å sove litt også, men jeg hater virkelig å sove sammen med andre, så jeg har ikke store forhåpninger om det. Togturen startet fem over elleve, så jeg har allerede vært på toget i to timer. Tiden går egentlig ganske fort, når man har noe å gjøre.I Trondheim skal jeg besøke kjæresten min, som jeg selvfølgelig gleder meg kjempemasse til. Jeg blir over helga, så det blir nok ikke noe blogging før på tirsdagen. Håper dere får en fantastisk helg, og at dere koser dere masse med noen dere er glad i 

4 kommentarer


pizza på gulvet


Innlegg postet: 21.09.2016 15:35 i Blogg


Heihei! Håper dere har en fin dag så langt ♥

 

I går dro Mina, Maren og jeg til Marens nyoppussede leilighet, og herreguuud.. Den var seriøst fin. På veien hadde vi plukket opp en pizza, som vi spiste sittende på gulvet, med en pappeske som bord. Seriøst en av de beste pizzaene jeg har smakt, og den blir liksom enda bedre når man har det så bra med de man deler den med. Vi ble sittende en stund og prate, før vi bestemte oss for å montere noen møbler. Dermed ble kjøkkenet utstyrt med to barstoler, og stua fikk et stuebord. Jeg er dessverre helt uvitende når det kommer til montering og møbler i det hele tatt, så jeg var vel mest med som moralsk støtte. 

 Nå har jeg nettopp dusjet etter en treningsøkt, faktisk. Har for en gangs skyld kommet i gang med en liten treningsrutine, og jeg føler meg allerede så mye bedre. I tillegg kom det en pakke fra Nelly i posten i dag, og det er jo alltid hyggelig. Bestilte et par sko og en kjole, som jeg kanskje viser senere. Er ihvertfall utrolig fornøyd med tingene!

 

Nå skal jeg ordne meg før jeg drar opp til Maren igjen, og fortsetter med litt møbel-montering, haha. Vet ikke hvor mye som blir gjort, ender sikkert opp med at vi bare blir sittende og snakke, haha ♥ Ha en fin dag videre! 

5 kommentarer


Wild World


Innlegg postet: 20.09.2016 14:37 i Blogg


Hei folkens! 

 

Akkurat nå sitter jeg her med et stort glass brus og Bastille på fullt volum. Det nye albumet til Bastille er helt fantastisk, og jeg har forelsket meg i nesten hver eneste sang. Albumet heter "Wild World", og bør virkelig sjekkes ut. Jeg gleder meg så ufattelig mye til konsert i november! Drar sammen med konsertbuddien min Thea, så det blir kjempekoselig. Vi var nettopp på konserten til Red Hot Chili Peppers sammen, og det var også en helt fantastisk konsert. Eneste kjipe var at alle foran oss selvfølgelig var typ 1,90 høye, så vi så ganske lite, haha. I tillegg var det et kjærestepar som bestemte seg for å bli litt intime ;-)) ved siden av oss, og det ble litt for mye. Er ikke så mye man får gjort med det da, man skal jo få lov til å være kjærester, haha. spread the love, liksom

 Senere i dag skal jeg møte Mina og Maren. Trioen har friår, så da blir det mye tid til å chille sammen. Jeg og Maren gikk på en annen videregående skole enn Mina, men i forskjellige klasser, så vi møttes veldig sjeldent etter ungdomsskolen. Føler at vi har mye å ta igjen etter alle de tapte årene, hahha, neida. Er utrolig glad for at vi har klart å holde kontakten, selv om vi ikke så hverandre så ofte. Vi kan faktisk snart feire at vi har kjent hverandre i 15 år, det er jo ganske artig.

 

Oi, dette innlegget ble ganske rotete. Har mye på hjertet, føler jeg. Da kommer alt bare ut selv om det er litt urelatert til hverandre. Har ihvertfall en del jeg vil blogge om fremover, så da blir det nok litt aktivitet her igjen. Kommer nok aldri til å klare å forlate bloggen heeelt, selv om det blir litt stille i noen perioder. Får se an hva jeg velger å gjøre med den i fremtiden, men nå er jeg ihvertfall her. ♥ Ha en fin dag!

3 kommentarer


tannlegebesøk


Innlegg postet: 07.09.2016 11:40 i Blogg


God morgen! 

 

I dag sov jeg mye lenger enn det jeg egentlig hadde planer om, men det var også ganske deilig. I går ble jeg brått våknet før ni, av snekkeren som jobber på huset vårt. Derfor følte jeg at jeg kunne sove litt lenge i dag med god samvittighet, haha. I dag er planene ganske enkle; jeg skal til tannlegen (hjelp!) og så møte mommo. Jeg hater virkelig å dra til tannlegen, selv om det eneste vi skal i dag er å ta noen bilder, så gruer jeg meg like mye som når jeg må trekke tenner. Det blir jo heldigvis bare en kort tur i dag da, tror jeg, så er vel egentlig ikke noe å grue seg til. 

 Nå står mamma nede og venter på meg, så nå må jeg løpe. Ha en fin dag 

2 kommentarer


video: AMSTERDAM


Innlegg postet: 06.09.2016 10:51 i Video


1080p for best kvalitet 

 

God morgen! Da er videoen fra Amsterdam ute, og jeg savner stedet allerede. Amsterdam var virkelig en fantastisk by, som jeg skal tilbake til en dag. Håper dere liker videoen ♥

2 kommentarer


choker


Innlegg postet: 03.09.2016 09:38 i Blogg


God morgen! 

 

Denne helgen har jeg jobbhelg, som betyr at i dag var det opp tidlig for å gjøre meg klar til en kort dag på jobb. I dag er det senterfest, en sommerfest for alle de ansatte på senteret jeg jobber på. Jeg vet ikke hvor lenge jeg orker å bli, men jeg tror det kan bli gøy. 

 

De siste årene (eller det siste året?) har chokere vært på moten igjen, og jeg har nå slengt meg på. Jeg har alltid synes at det har vært ganske kult, men jeg har følt at det ikke har vært helt for meg. I tillegg får jeg sterke fjerde-klasse vibes av de, husker jeg hadde sånne netting-chokere da, haha. I Amsterdam så jeg denne på River Island, og ettersom den var så plain tenkte jeg at jeg kunne prøve meg på den. Det skal sies at jeg til tider fikk en litt klaustrofobisk og kvelende(!) følelse av den, men det er vel bare fordi det er uvant at man har noe rundt halsen på den måten, hahha. Gleder meg til å prøve den ut med andre antrekk senere, jeg synes den spriter opp et kjedelig antrekk til noe litt mer. ♥ - hva synes du om chokere? 

4 kommentarer


first day in Amsterdam


Innlegg postet: 02.09.2016 11:10 i Blogg


Mandag 23. August sto Thea, Kine og jeg tidlig opp for å komme til Gardermoen i god tid før flyet vårt gikk halv ti. Innsjekkingen gikk rolig for seg, og vi fikk sett litt rundt i taxfreen. Kjøpte meg en stor boks med Kinder Bueno, som egentlig bare gjorde meg kvalm, haha. Gruet meg skikkelig til å fly, fordi jeg synes det er innmari skummelt, men denne gangen taklet jeg det ganske bra! 

 

 

Har begynt på "Clockwork Angel", som er første bok i en bokserie (tror det er tre bøker?), og er veldig fornøyd med den så langt! Elsker å lese på flyet, da går tiden så mye fortere. Pepsi Max-en er selvfølgelig med på tur.

 

 

Vi var tre ganske forvirrede jenter som landet i Amsterdam, for vi hadde jo ikke sjekket ut hvordan vi skulle komme oss til hotellet. Vi hadde en innstilling på at vi skulle ta tog, vi visste bare ikke hvor vi skulle gå av, hvilket tog eller hvor man kjøpte billett.. Vi var egentlig ganske lost. Heldigvis var det ganske enkelt å finne frem på flyplassen i Amsterdam, og hotellet lå bare et stopp unna flyplassen. 

 

 

Vel fremme på hotellet fant vi ut at vi ikke kunne sjekke inn før om en time, så da satte vi fra oss koffertene og gikk for å spise. Etter det ble det tid for å utforske byen litt, og vi gikk for det meste bare rundt og gjorde oss litt kjent med området. I tillegg fikk vi shoppet litt første dagen, som selvfølgelig var et must, haha. 

 

 

 

I Amsterdam hadde de virkelig de søteste små husene, og jeg elsket egentlig hele måten byen var bygget på. I noen områder var det skikkelig gamle hus, og alt var så fint. Kanalene i byen gjorde også at byen var skikkelig fin og koselig, kjente jeg misunte folka som bor der som bare kan slappe av på båten sin etter en lang dag på jobb, haha. 

  

Denne bygningen var så fin, det er slottet i Amsterdam. Jeg elsker slike bygninger med statuer og statue-"utskjæringer" om man kan si det, haha. 

 

3 kommentarer


Amsterdam-video


Innlegg postet: 01.09.2016 11:54 i Blogg


Heihei!

 

Akkurat nå ligger jeg her med Final Cut Pro og fin musikk, og redigerer videoen fra Amsterdam. Filmet litt her og der, og klarte overraskende nok å få nok klipp til en hel video, haha. Jeg føler alltid at jeg filmer veldig lite når jeg er på tur, men etter Amsterdam hadde jeg faktisk rundt 20 minutter med klipp. Nå gjelder det bare å få den ned til sånn 4-5 minutter, og så er den klar! Jeg vurderer også å lage en haul-video med det jeg kjøpte i Amsterdam, men vi får se. Kjøpte jo veldig mye fint der, som jeg gjerne vil vise dere ♥

 

 

I dag skal jeg en kort tur inn til Oslo, bare for noen småting. Vurderer å se etter nye Vans, fordi nå er jeg på mitt siste skopar, og de faller snart fra hverandre, haha. Jeg har en tendens til å ødelegge alle skoene mine med en gang, så nå trenger jeg nye (igjen). Ha en fin dag ♥

5 kommentarer
20 • Gjøvik

Grafisk design-student ved NTNU med stor kjærlighet til pizza og katter.

ofte sett med kameraet hengende rundt halsen, pepsi max flaske i hånda og kledd i helsvart.

☼☼☼

- venneforespørsel -

KONTAKT/SAMARBEID

sunnivalarsen97@gmail.com

FØLG MEG

bildebilde bilde bilde bilde Follow


SØK I BLOGGEN


Translate


Kategorier

Blogg
Foto
Personlig
Produktanmeldelser
Video


Arkiv

 • September 2017
 • August 2017
 • Juli 2017
 • Juni 2017
 • Mai 2017
 • April 2017
 • Mars 2017
 • Januar 2017
 • November 2016
 • Oktober 2016
 • September 2016
 • August 2016
 • Juli 2016
 • Juni 2016
 • Mai 2016
 • April 2016
 • Mars 2016
 • Februar 2016
 • Januar 2016
 • Desember 2015
 • November 2015
 • Oktober 2015
 • September 2015
 • August 2015
 • Juli 2015
 • Juni 2015
 • Mai 2015
 • April 2015
 • Mars 2015
 • Februar 2015
 • Januar 2015
 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2014
 • September 2014
 • August 2014
 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • April 2014

 • Design

  bilde
  hits