a blog written by sunniva larsen

BESTÅTT


Innlegg postet: 27.09.2017 10:26 i Blogg


Hejj! 

 

På fredag forrige uke skrev jeg jo at jeg håpet at internettet ville komme på plass i helgen, og guess what? It didn't, haha. Det er så typisk min uflaks at noe går galt, og nå håper jeg heller at det kommer denne uken. Jeg har vært uten internett i typ fem uker nå, jeg er desperat. Jeg har heldigvis hatt en fin helg allikevel, søsteren min kom på besøk og var hos meg hele helgen. Vi tok en tur til Lillehammer, dro på kino og slike ting. 

 

 

I går stod jeg tidlig opp, så tidlig at jeg fikk med meg at sola kom opp på himmelen også. Det var så fint og koselig, selv om jeg elsker å sove lenge, er det noe hyggelig med å stå opp tidlig også. Jeg tok så bussen opp til Hunndalen, hvor Statens Vegvesen ligger. Jeg skulle prøve meg på teoriprøven, for andre gang. Mens jeg satt der inne var jeg sikker på at jeg kom til å stryke nok en gang, og jeg ville faktisk gråte når jeg trykket "avslutt" på prøven. Heldigvis bestod jeg, og jeg er så utrolig glad for det! Jeg ble helt sjokkert når "Gratulerer, prøven er bestått" kom opp på skjermen, for jeg var virkelig sikker på at det ikke kom til å gå. Nå har jeg en ting mindre å tenke på, og er litt lettere til sinns. Belønnet meg selv med en velfortjent funky frozen yoghurt etterpå, selvfølgelig, haha.

 

 

 

I dag er planen å få unnagjort noe skolearbeid, trene og dra på personalmøte på jobb. Jeg har ikke forelesning før på fredag, og da gjelder det å bruke "fridagene" godt. Jeg har en tendens til å bare chille når jeg ikke har skole, og dét går ikke hvis jeg vil komme meg gjennom studiet med gode karakterer. Nå er det meg og essayet som skal fokuseres på fremover. <33 meg + essay = sant <33 

1 kommentarer


TILBAKE TIL HVERDAGEN


Innlegg postet: 22.09.2017 10:08 i Blogg


God morgen!

 

I skrivende øyeblikk sitter jeg på skolen og spiser frokost, faktisk. Noen ganger synes jeg det er koselig å ta med frokosten ut, føler den smaker litt bedre på skolen, haha. Jeg har endelig kommet meg litt tilbake i rutine, men døgnrytmen min er fortsatt heeelt fucked etter helga. Den har forskjøvet seg så innmari, så i dag prøvde jeg å rette den litt opp ved å ha på tre alarmer rundt 8. Jeg har, både ufrivillig og frivillig, sovet til 10 hver dag denne uka, så jeg var ikke helt klar for å forlate senga når mobilen ulte i dag tidlig. Gir meg selv en liten applaus for at jeg i det hele tatt kom meg opp. 

 

I dag får jeg endelig internett!!! (JA, nødvendig med tre utropstegn) Ah, som jeg har ventet på det. Gleder meg skikkelig og håper at alt går smooth så jeg sitter med internett i kveld. I tillegg kommer søsteren min på besøk i dag, så dette blir en koselig helg. Jeg har fortsatt ikke hatt besøk siden jeg flyttet til Gjøvik (hallo noen kom å besøk meg), men det er vel mest fordi jeg ikke har noen ekstra plass til å sove over. Vi skal en tur til Lillehammer tenkte vi, og ellers bare gå turer, spise god mat og henge. Denne uka er det Gjøvik-Marken, som jeg tenkte å sjekke ut i morgen. Tror det er tivoli og noe marked?? Sikkert boder med sånne t-skjorter med ulver og drømmefangere, u know the drill. Cezinando kommer ihvertfall, så turer vel ned for å se på gutteeen<33

 

 

Nå må jeg fokusere 110% på essay-oppgaven min, jeg henger fortsatt litt etter i forhold til hvor mye jeg gjerne ville ha skrevet, så i dag må det jobbes. Dette er den første innleveringen jeg har, så jeg er egentlig veldig nervøs. Det er mye som er veldig annerledes i forhold til videregående, så det er litt å sette seg inn i. Håper ihvertfall på positiv tilbakemelding på mitt første essay. Neste gang jeg blogger sitter jeg forhåpentligvis hjemme hos meg selv med internett, i pray. 

0 kommentarer


AT THE AIRPORT


Innlegg postet: 18.09.2017 17:40 i Blogg


Hallaa! Nå sitter jeg på Værnes, på Pizza Hut faktisk. Jeg jobbet på Pizza Hut på Gardermoen i sommer, så dette var et kjært gjensyn. Måtte seeff ha en margarita, min all time favourite. Flyet går om en time, så jeg har litt tid til å kikke litt rundt. Jeg burde egentlig skrive på essayet i fotohistorie, men.. well, jeg skriver i kveld, hehe. Jeg må uansett slå ihjel to timer på Gardermoen når jeg lander, fordi jeg må vente på bussen til Gjøvik. 

 

I går var jeg og kjæresten på kino! Vi så The Hitman's Bodyguard, som var en action-komedie. Den var egentlig ganske fin, synes egentlig det er koselig å dra på kino uansett hva man ser (unntatt skrekkfilm). Vi vurderte egentlig å se Biler 3, men traileren så jo dritdårlig ut, så det gadd vi ikke. Etterpå gikk vi ut og spiste burger, og det ble en veldig fin avslutning på min siste kveld i Steinkjer. Som alltid så var det supertrist å dra fra han i dag tidlig, men vi ser hverandre om tre korte uker. I det siste har tiden flydd av sted, så jeg håper at de tre neste ukene gjør det samme.

 

 

Jeg kommer hjem typ klokka elleve i kveld, så det blir rett i seng ettersom jeg har tidlig forelesning i morgen. Eller.. Klokka 10. Litt tidlig? Uansett viktig å få nok søvn, det verste er helt klart å være trøtt på forelesning. Tenkte egentlig bare å stikke innom å gi litt lyd fra meg. Nå skal jeg gå å finne gaten, kjøpe meg en brus og forberede meg på å fly.. Har heldigvis skaffet meg vindusplass, som gjør det litt mindre skummelt. Greit å ha utsikt når man føler at man skal dø:-)) neida, flyskrekken har faktisk blitt myye bedre de siste årene, så dette skal nok gå bra. Nå skal jeg på gate-jakt, så vi snakkezz (grusom avslutning på et innlegg).

2 kommentarer


NORGES MIDTPUNKT


Innlegg postet: 16.09.2017 22:40 i Blogg


God kveld! 

 

For en stressende dag jeg hadde i går. Tidlig på morgenen opererte jeg ut visdomstanna mi, før jeg dro videre til en legetime og så dro jeg til Gardermoen. Jeg hadde egentlig planlagt å ta det ordentlig med ro på Gardermoen, få i meg litt mat og slappe av. Dessverre kom jeg frem litt sent og flyet mitt gikk fra gate B7, som var typ en mil unna sikkerhetskontrollen. Neida, men det endte opp med at jeg snakket kjapt med søsteren min som jobber på flyplassen, løp til Ritazza hvor jeg fikk kjøpt meg mat, og så hastet jeg videre til gaten min. I tillegg har jeg fortsatt bittelitt flyskrekk, så flyturen var heller ikke noe jeg gledet meg til. Vel, jeg kom meg levende ut av det, så jeg skal ikke klage. 

 

Jeg møtte kjæresten min på Værnes, og vi tok toget sammen til Steinkjer. Selv om det bare har gått en måned siden vi begge begynte å studere på forskjellige steder i landet, så var det utrolig godt å se han igjen. En måned fra hverandre er en måned for lenge, haha. I dag har vi gått tur, laget middag og.. vært sammen, egentlig. Koser meg veldig her, Steinkjer er en veldig koselig by, og faktisk Norges midtpunkt, hehe. #funfactoftheday 

 

 

I dag tidlig våknet jeg faktisk med ett gigantisk kinn. Jeg gikk på badet, så meg selv i speilet og kunne ikke slutte å le. Etter at jeg trakk den ene visdomstanna mi i går, så har kinnet tydeligvis hovnet opp over natta. Ansiktet mitt så firkanta ut på høyre side, uff. Håper virkelig hevelsen har gått litt ned i morgen tidlig, for jeg føler meg faktisk bare dum med det trynet her, haha! 

 

Nå er planen bare å slappe av, kose oss med film og is før vi tar kvelden. Jeg må bare få separert kjæresten min og gitaren hans, hehe.. Neida. Håper dere har en bra helg! 

6 kommentarer


HJEMME


Innlegg postet: 14.09.2017 22:30 i Blogg


Heihei! 

 

Akkurat nå sitter jeg hjemme hos familien min, hjemme-hjemme i Sørum. Jeg begynte å tenke skikkelig over det ordet da jeg dro fra Gjøvik i dag. "Hjemme". Hvor er egentlig hjemme for meg nå? Når jeg dro fra Gjøvik ble jeg nesten litt trist, for jeg bor jo tross alt der nå. Jeg har bare bodd der i en måned, og allikevel føler jeg meg skikkelig hjemme. Det er jeg veldig glad for, at jeg trives så godt der jeg bor. Når jeg flyttet var jeg jo så redd for at jeg ikke skulle trives, og at jeg bare skulle ønske meg vekk derifra. Slik er det heldigvis ikke. 

 

Å komme seg ned hit var en oppgave i seg selv, da det var buss for tog til Jaren, og tog fra Jaren til Oslo S. Derfra måtte jeg ta enda et tog hjem, og jeg innså hvor lite jeg har savnet å ta tog her, haha. Det er jo såå fullt og ugh nei, jeg er glad for at jeg har gåavstand til alt jeg trenger i Gjøvik. 

 

 

Nå skal jeg straks hoppe i dusjen og så legge meg, ettersom jeg skal opp tidlig for å trekke visdomstann. Åh, som jeg gruer meg. Jeg tenkte det var lurt å få gjort unna legebesøkene mens jeg var hjemme, så etter tannlegen blir det vanlig legetime. Lurt å være effektiv når man først har muligheten. Blogger sikkert når jeg er på Gardermoen eller når jeg har landet i Steinkjer, om jeg får tid. Føler morgendagen blir ufattelig hektisk, så jeg får se hva jeg får tid til. Natta! 

0 kommentarer


BLÅTIRSDAG


Innlegg postet: 12.09.2017 15:13 i Blogg


Holaaa!

 

Håper alle har hatt en bra start på uken, selv om valgresultatet kanskje ikke ble helt som ønsket. En ting jeg synes er kjempeviktig når det kommer til valgresultatet, så er det å respektere det, selv om man ikke fikk det helt som man ville. Og for de som fikk frem sine partier, så er det kjempebra, selvfølgelig. I går var jeg på valgvake på "HUSET" ved NTNU, og det var veldig interessant. Dro hjem rett før tolv, da jeg innså at jeg ikke kunne sitte der til valgresultatet var klart, og at jeg måtte sove.

 

Siden sist jeg blogget så har jeg blant annet vært på besøk hos Lisbet i Feiring, sammen med noen andre jenter. Det var utrolig koselig å se dem igjen, og å få pratet litt. Det ble god mat, altfor mye god snacks (rullet basically ut av døra), stjernekamp og masse prat. Jeg elsker å prate, om alt mulig. Enten det er overfladiske temaer, eller ting som ligger litt dypere. Thea og jeg kjørte hjem sammen, og jeg kom meg omsider i seng klokka 3 på natta. Skjønner ikke hvordan det ble så sent, men det betyr vel bare at jeg koste meg skikkelig 

 

 

- bilder fra i fjor høst, faktisk. har på meg samme lua i dag, så følte det var relevant, hehe - 

 

 

Denne uka står det mye på planen, blant annet styremøte i bandgruppa på NTNU, jam med bandgruppa, tur hjem, operering av visdomstann, legebesøk, fly til Trondheim, tog videre til Steinkjer hvor jeg skal være til mandag.. Herregud, blir sliten bare av å tenke på dette? Og i tillegg skal jeg klare å presse inn trening, essay-skriving på to forskjellige essay, lesing av pensum og tid til å lage ordentlige måltid, haha. Det blir en utfordring, men jeg liker å ha det travelt, egentlig.

 

I Steinkjer skal jeg besøke kjæresten min, som studerer der. Gleder meg skikkelig til det selvfølgelig, og så er jeg gira på å se Steinkjer. Har aldri vært så langt nord før, så det blir jo noe nytt. Den eneste demperen her er at jeg skal operere ut visdomstannen min på fredag, så det blir nok en smertefull helg. Jeg kommer meg nok gjennom det med nok paracet og et suppebasert kosthold, tho. 

 

WELL, dette ble et altfor langt innlegg. Sånn går det når man ikke får blogget så ofte man ønsker, haha. Heldigvis er internettet på plass om ikke altfor lenge, og som jeg gleder meg. Nå skal jeg hjem og planlegge middager denne uken. Jeg prøver å bli flinkere på å gjøre smarte innkjøp, så jeg ikke kaster mat. Good citizen 10/10. Nei, nå begynner jeg på et nytt tema igjen, så nå stikker jeg på ekte. Ha en fin dag! 

2 kommentarer


MEG OG SERIEBOKSEN


Innlegg postet: 08.09.2017 12:55 i Blogg


Ah, endelig fredag og helg! Det skal sies at jeg hadde fri både onsdag og torsdag, så i dag er jeg kjempeglad for at jeg har forelesning. Jeg elsker å ha noe å gjøre, å være hjemme alene blir litt kjedelig i lengden. Det er nok de få gangene jeg gjerne kunne bodd i kollektiv. Altså, jeg elsker mitt eget selskap og er veldig komfortabel med å være alene, men noen ganger skulle man ønske man bodde sammen med noen. De digge tingene med å bo alene utkonkurrerer lett de kjedelige tingene, da. Å synge høyt, legge fra seg alt hvor man vil og sitte inne hele dagen uten at noen kan jugde me, for eksempel. 

 

I går sykla jeg ned til sentrum for å gå til innkjøp av nok en serieboks (som jeg egentlig ikke kan ta meg råd til..) (er det forresten bare jeg som kaller det serieboks?). Som jeg sikkert har nevnt i hvert eneste innlegg etter at jeg flytta, så har jeg fortsatt ikke internett.. Jeg trodde at jeg kunne fylle dagene med å lese eller noe sånt, men i går forsto jeg at jeg trengte en serie å se på. Jeg stod på platekompaniet i typ 20 minutter fordi jeg ikke klarte å bestemme meg, men det ble Sex And The City da, som jeg egentlig ikke liker såå veldig godt, men.. Den hadde mange sesonger, og var ganske billig, derfor ble det den, haha. 

 

 

I kveld står taco og sex and the city på planen, med litt essay-skriving i mellom episodene. Høres ut som en bra fredagskveld for meg, og jeg gleder meg bare til å ta det rolig egentlig. Kanskje jeg er flink og sniker inn en liten treningsøkt også? Vi får se, en fin fredag blir det uansett. God helg! ♥

2 kommentarer


SUKKULENTER


Innlegg postet: 06.09.2017 12:58 i Blogg


I går dro jeg på IKEA Ringsaker med noen jenter fra klassen, for en liten roadtrip. Egentlig så var vi mest gira på IKEA restauranten, men vi fikk med oss masse fint hjem. Jeg ble faktisk positivt overrasket over IKEA Ringsaker, for der var det nesten ikke folk! Jeg er så vandt til at IKEA er stappfullt og bråkete, men her var det skikkelig rolig, og egentlig ganske koselig. 

 

Jeg kjøpte med meg nattbordslamper, noen oppbevaringsbokser og to sukkulenter med gullpotter. Jeg har blitt skikkelig svak for planter, og synes det er så koselig. Det gjør rommet litt mer levende, liksom. Sukkulenter er også ganske lette å ta vare, så de skal forhåpentligvis overleve. 

 

 

Er de ikke fiine? Synes det ble skikkelig koselig i vinduskarmen nå. Akkurat nå er det bare grått ute, og det regner. Jeg føler at når det er dårlig vær i Gjøvik, så er det dårlig lenge. Det er evig grått og regner ustoppelig, liksom. Det er litt koselig da, å sitte inne mens jeg hører det drypper utenfor. 

 

3 kommentarer


TRUKKET STUDIEPLASS


Innlegg postet: 03.09.2017 15:21 i Blogg


Hei og god søndag! Nå sitter jeg på skolen nok en gang for å snylte på internettet, siden jeg fortsatt er internett-løs hjemme hos meg selv. Bare to uker til nå! :-)))... 

 

Nå må jeg faktisk fortelle hva som skjedde meg på fredag! Jeg har i ca. en uke hatt problemer med "innsida", det vi som går på NTNU bruker for å sjekke timeplan og slik skole-informasjon. Jeg kom meg ikke inn, og fikk opp feilmelding hver gang jeg logget på. Lat som jeg er, så gadd jeg ikke gå ned til IT for å sjekke problemet, men heller bare tenkt at "det ordner seg", hehe. På fredag ble jeg til slutt overtalt til å gå ned til IT og sjekke det. Der fant de ikke ut av hva problemet var og lurte på om jeg kanskje skulle sjekke om jeg var registrert som student. Jeg tenkte jo det var usannsynlig at jeg ikke var det, ettersom jeg har vært her hver eneste skoledag, betalt semesteravgift og gjort alt riktig. Jeg stakk opp på studenttorget for å høre med dem, og der fikk jeg høre at "jo, her står det at studieplassen din ble administrativt trukket for en uke siden". Ja, den var trukket. Jeg var altså fjernet fra systemet og hele greia. Som den sippegurien jeg er, gikk jeg opp til venninnene mine og begynte å grine, selvfølgelig. Hahha, jeg blir faktisk flau når jeg tenker på det, men jeg tenkte jo det verste! At jeg måtte søke på nytt neste år og at alt var tapt. Heldigvis løste det seg så enkelt som at jeg bare sendte en mail til skolen, og etter et halvt sekund var jeg satt opp som student igjen. Ah, hva er en fredag uten noen problemer og litt overreagering. Jeg må le av reaksjonen min nå fordi jeg faktisk ble sinnsykt stressa, men jeg er egentlig bare glad for at det løste seg. 

 

En liten typisk sunni-uflaks-historie der altså.

 

 

- hadde det litt artig med photoshop her om dagen da. jeg har forresten bare sykt sure bilder av meg, må ta noen bilder hvor jeg smiler litt og, haha. - 

 

I dag er planen å få unnagjort noen gjøremål i heimen, i tillegg til at jeg skal trene. Har vært dårlig på den fronten denne uka fordi jeg har jobbet så mye, men satser på at jeg får mer tid til det neste uke. Nå skal jeg hjem, har vært nok på skolen for i dag, haha. Ha en fin søndag! 

1 kommentarer


HØST OG POLITIKK


Innlegg postet: 01.09.2017 12:15 i Blogg


Første september! Dagen da husleia skal betales, men også første dagen av høsten. Selv elsker jeg når sommeren sakte går over til høsten. Lufta blir friskere, bladene blir gule og det blir litt mørkere ute. Her begynner det faktisk å bli litt kjølig, noe som både er deilig og litt kjedelig. Spesielt fordi det gjerne er kaldt på morgenen og kvelden, men så steker man ihjel midt på dagen, haha. 

 

Akkurat nå sitter jeg på skolen med noen jenter i klassen, skoleflinke som vi er. Akkurat nå diskuterer politikk, som hvertfall er viktig i disse tider. HUSK Å STEMMEEE, det er så viktig å bruke stemmeretten sin når man har muligheten til det. Vi er jo kjempeheldige som faktisk har muligheten til å velge hvem som skal styre, og da bør man faktisk engasjere seg. Det tar tid å sette seg inn i det, og helt ærlig skal jeg si at jeg ikke er så orientert selv, men stemme skal jeg. 

 

 

 

- resirkulerte bilder fra høsten i fjor - 

0 kommentarer
20 • Gjøvik

Grafisk design-student ved NTNU med stor kjærlighet til pizza og katter.

ofte sett med kameraet hengende rundt halsen, pepsi max flaske i hånda og kledd i helsvart.

☼☼☼

- venneforespørsel -

KONTAKT/SAMARBEID

sunnivalarsen97@gmail.com

FØLG MEG

bildebilde bilde bilde bilde Follow


SØK I BLOGGEN


Translate


Kategorier

Blogg
Foto
Personlig
Produktanmeldelser
Video


Arkiv

 • September 2017
 • August 2017
 • Juli 2017
 • Juni 2017
 • Mai 2017
 • April 2017
 • Mars 2017
 • Januar 2017
 • November 2016
 • Oktober 2016
 • September 2016
 • August 2016
 • Juli 2016
 • Juni 2016
 • Mai 2016
 • April 2016
 • Mars 2016
 • Februar 2016
 • Januar 2016
 • Desember 2015
 • November 2015
 • Oktober 2015
 • September 2015
 • August 2015
 • Juli 2015
 • Juni 2015
 • Mai 2015
 • April 2015
 • Mars 2015
 • Februar 2015
 • Januar 2015
 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2014
 • September 2014
 • August 2014
 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • April 2014

 • Design

  bilde
  hits