a blog written by sunniva larsen

saturday


Innlegg postet: 18.10.2014 14:52 i Blogg


Hallo!

 

Så deilig at det er lørdag! Er så deilig å bare slappe skikkelig av. Jeg må bruke helga på litt skolearbeid også, men jeg skal for det meste bare kose meg. Akkurat nå ser jeg på tv, men jeg skal straks ut og kjøpe mat. Det pøsregner ute, så gleder meg ikke akkurat til å gå ut, haha.

 

 

Ble såå glad da det snødde litt her om dagen, selv om det ikke var så mye. Også var det jo for det meste sludd-snø, som bare smelta med en gang. Gleder meg så mye til den ordentlige snøen kommer, blir så fint ute! Det er forresten bare 66 dager til Julaften, wii! Gleder meg så mye til jul. 

 

Men, nå må jeg gå og møte kjæresten. Ha en fin lørdag! 

21 kommentarer


småting


Innlegg postet: 17.10.2014 17:58 i Blogg


Heii! 

 

Nå har jeg hatt et langt fravær fra bloggen, og helt ærlig så har det vært litt deilig. Har hatt en del andre ting å fokusere på, og da var det deilig og ikke blogge. I dag har vi vært sammen med de andre dramaklassene (første og tredje) i hele dag, som har vært kjempekoselig! Vi hadde felles oppvarming, og så viste vi (andreklasse) monologene våres, mens tredjeklasse viste oss dialoger og en dans. Elsker sånne dager hvor alt bare er litt avslappende og koselig. 

 

På vei hjem fra skolen gikk jeg innom TGR/Tiger (hva heter det egentlig), og jeg elsker å gå innom TGR. Det er såå mye fint der, og de har så mange fine småting. Får ofte lyst på helt ubrukelige ting etter at jeg har vært der. Men, i dag ble tre forskjellige ting med hjem (for bare 75 kr).

 

 

Se så søte disse er!

 

 

Dette var vel en av de ubrukelige tingene jeg snakket om.. Men, de var jo også veldig søte da. Så blir husnøkkelen litt.. finere, haha.
Denne lyslenka er såå fin! Lysene er hjerteformede, og supersøte. Skal ikke ha de i senga, selvfølgelig, men måtte teste de. Er ikke helt sikker på hvor jeg skal henge de. 

 

Jeg skal prøve å fortsette med bloggingen så godt jeg kan, for jeg synes jo det er gøy. Har ofte masse og tenke på, og da blir det litt vanskelig å holde på med bloggen også. Jeg håper uansett at jeg fortsetter med dette. Takk til alle som har vært innom den korte tiden jeg har vært borte. God helg! 

11 kommentarer


gul ukulele


Innlegg postet: 13.10.2014 18:06 i Blogg


Heii! 


Ny uke! Kjenner jeg er litt trøtt og sliten, men det er jeg alltid på mandager. Jeg rakk ikke å ha fremføring i norsk, og må heller ha neste gang. Elsker å være nederst på lista, haha. Nå har jeg nettopp stappet i meg noen utrolig gode tacoer, var utrolig deilig med en god middag. Er som regel ikke så begeistret for mandager, men med taco så føler jeg meg bedre.

 

På vei hjem fra skolen, så gikk jeg og Joshua innom en sånn musikk-butikk, bare for å kikke. Og vi gikk hjem med en gul ukulele! Hahha, ikke spør hvorfor.. Ukulele er jo litt kult da. 

 

 

Resten av kvelden skal tilbringes sammen med cola og mattevideoer. Ja, mattevideoer. Læreren vår har meldt oss inn i en sånn nettside, der vi kan se på matteundervisning på nettet, haha. Tenkte jeg kunne se et par videoer i kveld, siden jeg er så flink (+hun ser hvor mange videoer vi har sett på).

 

Håper alle har hatt en fin start på uken 

18 kommentarer


sunday funday


Innlegg postet: 12.10.2014 12:37 i Blogg


Heii! 

 

I går var jeg hos Maren fra morgenen til kvelden, og det var så koselig! Er en stund siden vi har funnet på noe, så det var kjempehyggelig. Er så vanskelig å gjøre ting like ofte som vi gjorde før, fordi jeg bor lengre unna nå. 

 

I dag er det søndag, en av de dagene i uka jeg liker minst. Jeg har prøve i samfunnsfag i morgen, og en fremføring i norsk. Egentlig var planen bare å øve på samfunnsfag i dag, fordi jeg hadde alt klart til norskfremføringa, men på mystisk vis så har dokumentet med det jeg skulle si blitt borte??? Så må skrive det på nytt, ughh.

 

 

Håper alle får en fin søndag!

14 kommentarer


friyay


Innlegg postet: 10.10.2014 18:15 i Blogg


Heii!

Endelig fredag! Yayyy! Det feiret jeg og noen jenter i klassen med å gå på TGI Fridays her på Jessheim. De åpner den 15. Oktober, men har prøveuker der vi forteller dem hva vi synes om servicen, maten og alt annet i restauranten. Det var utrolig fint der inne, og maten var kjempegod! Gleder meg å spise der igjen, etter at de har åpnet på ordentlig, tror jeg kommer til å bruke en god del av pengene mine her, hahha! 

 

 

Etter vi hadde spist, gikk vi litt rundt på senteret og så på klær. Fant kjolen jeg så på for noen uker siden igjen, men denne gangen måtte jeg kjøpe den. Klarte ikke helt å bestemme meg, så jeg bestemte meg først for å kjøpe den etter at jeg hadde gått fra senteret hahha. Så jeg og Joshua måtte snu og gå tilbake, så jeg kunne kjøpe den. Den er svart, er dekt av blonder og jeg elsker blonder.

 Nå skal jeg endelig slappe av i kosebukse og bare.. Ikke gjøre noe i det hele tatt. Håper alle får en fin fredag, og god helg!

21 kommentarer


pugge


Innlegg postet: 09.10.2014 17:08 i Blogg


Heihei! 

 

I dag har jeg hatt en kjempefin dag, selv om været fortsatt er dårlig. Det regner og tordner her akkurat nå, men jeg sitter og koser meg her inne. I dag må jeg dessverre tilbringe dagen med geografiboka, jeg har prøve i morgen! Er utrolig dårlig forberedt, så må bare prøve å huske så mye jeg kan. Jeg synes ikke geografi er spesielt vanskelig, bare kjedelig.. Senere blir det ferdiglasagne til middag, haha. Den så utrolig god ut på pakka, men jeg vet den kommer til å se skikkelig stygg ut når jeg åpner pakka, sånn er det alltid med ferdigmat.


 

I går kjøpte jeg noe jeg aldri har prøvd før, faktisk. Har aldri synes sånne små havrebar-greier har sett noe godt ut i det hele tatt, men i går bestemte jeg meg for å kjøpe en pakke fra Bixit. Hadde med en i matboksen på skolen i dag, og de er jo dritgode! Skulle ønske det var flere i pakka da, var jo bare fire stykker.. Men, de var utrolig gode.

 

 

Nå skal jeg lese litt om indre krefter og de store landformene på jorda, woooho. Kan ihvertfall kose meg med havrebarer og ferdiglasagne.. Haha. I morgen skal jeg på TGI Fridays med noen jenter i klassen, det blir såå koselig! 

 

Håper alle får en fin kveld 

16 kommentarer


familie og sånt


Innlegg postet: 08.10.2014 17:40 i Blogg


Hallo!

 

For en fin dag dette har vært! Er alltid innstilt på at onsdager blir bra, så da blir de alltid bra, haha. Har vært utrolig dårlig vær da, jeg kom hjem med conversa gjennomvåte og vått hår. Men, nå sitter jeg i sofaen i kosebuksa og favorittgenseren. Senere i dag blir det kyllingnuggets, orker ikke sånn stor og ordentlig middag i dag. Så det blir godt!

 

Etter at jeg og Joshua kom hjem, så stakk mamma innom og ga oss noen småting; noen reflekser (blir jo snart mørkt, hehe), minnekortet mitt og en pakke til Joshua fra England. Er alltid så hyggelig å snakke med familien, siden jeg ikke ser de så ofte. Her om dagen snakka jeg med mormor på telefonen, og det var så koselig. I går spilte jeg også med søstra mi, som også var utrolig fint (hadde en litt dårlig dag, og humøret mitt ble så mye bedre etter det). Og, det er ikke sånn at jeg angrer på at jeg har flytta inn her med Joshua, ikke i det hele tatt. Men, jeg tror at jeg kjenner at jeg savner familien mer og setter mer på pris på tiden jeg er sammen med de nå, enn det jeg gjorde før.

 

(håper jeg ikke hørtes ut som en forferdelig datter, men jeg mener.. man blir jo ofte sånn "herregud familien er så irriterende jeg vil flytte ut", og jeg er veldig glad for at jeg flytta ut, men jeg setter mye mer pris på tiden vi er sammen nå.)
I morgen skulle jeg egentlig på en forestilling som heter Woyzeck, på Det Norske Teatret, men fordi forestillingen starta veldig sent og vi har prøve morgenen etter, så droppa jeg det. Utrolig kjipt, egentlig. Forestillingen både ser og høres ut som om den er utrolig bra, også elsker jeg forestillingene Det Norske Teatret setter opp. Men, jeg får forhåpentligvis blitt med på den neste klassen skal på! 

 

Håper alle har en superfin onsdag! 

24 kommentarer


on wednesdays we wear pink


Innlegg postet: 08.10.2014 08:01 i Blogg


God morgen! 

 

I går ble en sen kveld, og det var så vanskelig og komme seg opp av senga i dag. Det er heldigvis onsdag i dag, som er min favorittdag i uka! Før, når jeg bodde hjemme hos familien min, så var onsdag alltid "lille lørdag". Det er kanskje noen av dere som også kaller det det? Så på onsdager lagde vi alltid god mat og drakk brus, så jeg gledet meg alltid til onsdager, haha. Elsker onsdager. Vi har heller ingen teoritimer på skolen i dag, som gjør onsdagene ekstra digge. Og siden det er timer vi ikke skal sitte stille, så har jeg på meg treningsklær, som også er utrolig digg. Rosa tskjorte da, fordi on wednesdays we wear pink, liksom. 

Hahha, her har dere noen stygge bilder av meg på morningen. Men, nå må jeg faktisk gjøre meg klar til å gå til skolen! Håper alle får en fin onsdag 

15 kommentarer


alene på scenen


Innlegg postet: 07.10.2014 17:43 i Blogg


Heei! 

Dagen i dag har vært så lang. På tirsdager slutter vi klokka fire, men i dag føltes det som om dagen gikk ekstra sakte. Tror det var fordi internettet på skolen ikke virka. Jeg må ha mine små tumblr-pauser for å overleve timen, haha.

 

Akkurat nå sitter jeg og spiser litt goodies, mens jeg venter på at vaskemaskinen skal bli ferdig. Skulle egentlig ikke spise før middag, men jeg klarte ikke vente. I dag skal vi lage kjøttkaker i brun saus og grønnsaker, som faktisk var ett av tipsene jeg fikk. Dette er en av favorittrettene mine, og jeg gleder meg til å spise litt ordentlig mat.

 

 

I dramatimene jobber vi med monologer, noe som vil si at vi snakker helt alene og ikke spiller med noen andre. Vi skal ha fremvisninger neste uke (tror jeg, jeg datt ut når læreren vår snakka om det, haha), og jeg gruer meg litt. Tror jeg aldri har spilt helt alene, og det er litt skummelt. Jeg håper virkelig jeg får til og lage noe som er.. litt bra? Jeg har ikke lyst til å sette for høye forventninger til meg selv, men jeg håper jo at jeg klarer og lage noe som er okei.

 

 

Nå skal jeg gå og ta klærne ut av vaskemaskinen, og starte på middagen (flink husmor). Håper dere får en fin kveld  Hvordan har din dag vært? 

 

16 kommentarer


to flinke bloggere


Innlegg postet: 06.10.2014 19:38 i Blogg


Hallo!

 

I går hadde jeg en liten "skriv din blogg i kommentarfeltet og jeg sjekker ut bloggen din"-greie, og bestemte meg for å linke til to av alle de som kommenterte. Og jeg brukte sånn randomgenerator, hvis dere lurer på hvordan jeg "valgte" de. 


Anna - Annasylvelin.blogg.no

 

Anna er en jente som bor på en gård i Lom. Hun skriver for det meste om hverdagen hennes, outfits, kuene hennes og mye mer. Bloggen hennes er utrolig søt og hun tar fine og fargerike bilder. 

 

 

Hanna - Hannawold.blogg.no

 

Hanna er en tolv år gammel jente, som blogger om hverdagen sin. Hun legger ut mange outfits, anbefalinger og oppskrifter. Hun tar gode, lyse bilder og skriver utrolig bra.

 

Jeg synes dere skal ta en titt innom begge bloggene, for de er utrolig flinke til å blogge, begge to 

26 kommentarer


første skoledag


Innlegg postet: 06.10.2014 16:39 i Blogg


Heii!

 

Da var første dagen etter høstferien overstått, og det har vært en helt grei skoledag. Jeg synes dagen i dag faktisk gikk ganske fort, men det kan ha noe med at vi sluttet 40 minutter før. Denne uka har jeg en del jeg må forberede meg til, jeg må jobbe med monologen min, også har jeg prøve i geografi på fredag (hjelp). Det kan hende bloggen må nedprioriteres litt, men skal prøve å oppdatere her så ofte som mulig! 

 

 

Åh, jeg er så trøtt nå. Det frister egentlig veldig og legge meg nå, men jeg vet at det ikke er noen god idé. Hver gang jeg tar meg en powernap, sover jeg enten i 15 min eller 5 timer og når jeg våkner, føler jeg meg helt forferdelig. Hele poenget med å ta en powernap er jo våkne uthvilt og i godt humør, men når jeg våkner er jeg bare ekkel og forvirra???. Så isteden, så skal jeg drikke masse brus som forhåpentligvis vil holde meg våken. God idé.

 

Håper alle har hatt en fin mandag og at dere får en fin kveld 

16 kommentarer


morgenstund


Innlegg postet: 06.10.2014 08:10 i Blogg


God morgen!

 

Nå er det fem minutter til jeg må forte meg ned til togstasjonen for å møte Maren, men tenkte jeg kunne legge igjen et lite morgeninnlegg. Å stå opp halv åtte i dag var faktisk overraskende enkelt, selv om jeg sov skikkelig dårlig i natt. Kjenner jeg egentlig synes det er helt greit å starte på skolen igjen nå. Jeg har også vært flink til å lage meg en ordentlig matpakke i dag, så jeg ikke trenger å bruke penger i kantina.

 

 

Skal se igjennom alle som kommenterte innlegget i går, når jeg kommer hjem, også blir noen av dere linket til senere i kveld. Men, nå må jeg nesten løpe! Ha en kjempefin dag, uansett om du skal på skolen eller om du har ferie 

19 kommentarer


jeg vil lese bloggen din!


Innlegg postet: 05.10.2014 19:14 i Blogg


Hei og god kveld! 

 

Nå er den siste feriedagen snart over, og jeg kjenner at jeg egentlig ikke har så mye i mot og starte på skolen i morgen. Føler på en måte at jeg ikke vil, men samtidig så har jeg fått nok fri nå. Vil tilbake i rutinene og ha ting å gjøre. Akkurat nå sitter jeg og spiser meg mett på oreosjokolade. Jeg og Joshua gikk en tur på joker for å kjøpe oss noe godt, det har egentlig blitt en slags søndagsgreie/uvane. 

 

 

Forresten, så vil jeg gjerne ha noen flere blogger å lese! Så, jeg tenkte at hvis dere har lyst til at jeg skal ta en titt innom bloggene deres, så kan dere legge igjen en kommentar på dette innlegget. Også kan jeg linke noen av dere i morgen eller på tirsdag. Håper det høres bra ut 

 

Nå skal jeg gjøre noen småting, før jeg avslutter søndagen min med en varm dusj og legger meg. God natt 

50 kommentarer


one of those days


Innlegg postet: 05.10.2014 11:28 i Blogg


God morgen!

 

I dag er en sånn dag. En sånn dag hvor jeg ikke helt kan beskrive hvordan jeg har det. For jeg er ikke syk, og jeg er ikke lei meg heller. Men, jeg er bare i litt dårlig humør. Jeg vet ikke helt hvorfor, og egentlig så har jeg ingen grunn til å være i dårlig humør. Men i dag er en sånn dag, og jeg er egentlig veldig glad for at jeg har skolefri i dag. Det er så kjedelig å ha dårlige dager på skolen, og sikkert enda kjedeligere for de jeg går i klasse med. 

 

 

Så i dag tilbringer jeg dagen inne, med brus og skolearbeid (som egentlig ikke letter særlig på humøret). Jeg har også bestemt meg for å gjøre ting som gjør meg glad, i dag. Jeg skal spille litt med kjæresten, høre på fin musikk, drikke vann og lage meg noe god mat.
Forresten, takk for alle middagstipsene jeg fikk i går, nå har jeg og Joshua ingen unnskyldning for å ikke lage middag! Tror jeg skal skrive de ned i en liten bok, som jeg kan åpne hver gang jeg ikke kommer på noe å lage til middag (hver dag). Masse takk til dere 

 

Jeg håper dere får en kjempefin dag!  Det er vel ikke bare jeg som har dager man ikke føler seg helt på topp? 

22 kommentarer


middagstips?


Innlegg postet: 04.10.2014 17:00 i Blogg


Heii!

 

Måtte en liten tur ut i det dårlige været i dag, for å møte Joshua så vi kunne kjøpe inn mat og godsaker. Det er faktisk en liten stund siden vi har lagd ordentlig middag, og det er rett og slett fordi vi ikke kommer på noe å ha til middag. Husker når jeg bodde hjemme med familien min, og mamma sa at hun ikke hadde noen middagsidéer. Jeg sa alltid til henne at "Det er jo ikke så vanskelig å finne på noe godt til middag?", og vel.. Nå skjønner jeg hva hun mente. Derfor, lurte jeg på om dere har noen gode middagstips? Favorittmiddagen deres, eller bare noe annet som er godt og enkelt. 


 

Det var forresten noen som spurte hvor bakgrunnen på macen min var fra, og den har jeg laget i photoscape (kan lastes ned her). Og her er bakgrunnen min. 

 

 

Nå skal jeg kose meg med noen sanger fra høstlista mi på spotify, mens jeg skriver ferdig presentasjonen min om Colosseum og Pantheon. Yayy. Kjenner jeg er misunnelig på de som fikk høstferie i går, jeg vil ha en uke til! Dere som har høstferie nå, nyt den! Og til meg selv og dere andre som starter på skolen på mandag, stay strong, det er bare 79 dager til juleferie! Jeg gleder meg allerede 

29 kommentarer
20 • Gjøvik

Grafisk design-student ved NTNU med stor kjærlighet til pizza og katter.

ofte sett med kameraet hengende rundt halsen, pepsi max flaske i hånda og kledd i helsvart.

☼☼☼

- venneforespørsel -

KONTAKT/SAMARBEID

sunnivalarsen97@gmail.com

FØLG MEG

bildebilde bilde bilde bilde Follow


SØK I BLOGGEN


Translate


Kategorier

Blogg
Foto
Personlig
Produktanmeldelser
Video


Arkiv

 • September 2017
 • August 2017
 • Juli 2017
 • Juni 2017
 • Mai 2017
 • April 2017
 • Mars 2017
 • Januar 2017
 • November 2016
 • Oktober 2016
 • September 2016
 • August 2016
 • Juli 2016
 • Juni 2016
 • Mai 2016
 • April 2016
 • Mars 2016
 • Februar 2016
 • Januar 2016
 • Desember 2015
 • November 2015
 • Oktober 2015
 • September 2015
 • August 2015
 • Juli 2015
 • Juni 2015
 • Mai 2015
 • April 2015
 • Mars 2015
 • Februar 2015
 • Januar 2015
 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2014
 • September 2014
 • August 2014
 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • April 2014

 • Design

  bilde
  hits